Selamlar arkadaşlar forumu yeni keşfettim ve saç ekimi ile ilgili tavsiye almak istedim.Orta vadede saç ekimi düşünüyorum,yaşım 30,erken yaşlardan beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum belki 11,12 yıldır dönem dönem tedavi uygulaması yaptım(minox+proscar) ama pek istikrarlı olmadı zamanla bıraktım akışına nasılsa dökülecek gitsin gideceği kadar diye ama hızlı bi şekilde komple bi dökülme de olmuyor yavaş yavaş açılıyor çok beklentim yoktu ama forumda çok daha kötü durumdaki saçların çok iyi duruma geldiğini görünce en sonunda saç ekimi işi aklıma yatmaya başladı,resimleri burdan gönderiyorum aşırı büyük beklentim çok aşırı gür,çocukluk çizgisinde bi saça ihtiyacım da yok kapatıcılık ön çizgi de hafif olsa estetik görüntü ve doğallık yeterli olur ki zaten saçımı öne doğru tarayınca kısmen kapatıcı olabiliyor.Forumdan takip ettiğim kadarıyla 3500 greft ön çizgi 1000 greft sakal destekli orta ve arkalara doğru sıklaştırma ve finansteridle koruyarak tek ekimde işi bitirme planlamasının mantıklı olduğunu düşündüm,ya da 5 6 8 vs yıl bu şekilde takılıp tepe ve orta bölge çok açılırsa 2. Ekimle sonraki süreçte ekim olabilir..yani sorun öncelikle seyrek ve açık olan ön çizgi tepede (biraz da uzayınca) zaten gerekli kapatıcılık sağlanıyor..bu saç için greft alımında başarılı,mevcut saça zarar vermeyen,ön çizgi dizaynı iyi kimi önerirsiniz? Ben sakal destekli ekim ve forumdaki başarılı sonuçlarından dolayı Dr Hakan Doğanay ekibinin doğru adres olduğunu düşündüm fiyatı da 15 bin sanırım hoca da yardımcı oluyo,bi taraftan Sibel Ulusan ekibi ve Esma-Serkan tetik ve Asuman Hair iyi gibi ama Asuman hanım sanırım 25 bin çok pahalı gelir..sizlerden tavsiye yorum alabilir miyim rica etsem?