Saç Ekimi Sonuçları
Endokrin bölümü Doktoru bu kadar testesteron aga tetikleyeceğini söyledi ama baskılarsak göğüste büyüme libido düşüklüğü yaşanabileceğinden bahsetti ne yapılabilir sizce
Konunu yeni gördüm bende üroloji gittim tahlil yaptırdım sık idrara cikiyorum diye doktor dediki testestoron fazla çıkıyor ilaç falan kullaniyormusun dedi xpecia kullandığımı söyledim o ney dedi saç için vitamin dedim yok ondan olmaz dedi bu testestoron neden yüksek anlamdım cinsel istegim de yok denecek kadar az varmı anlayan arkadaşlar sonucu atıyorum ne yapmak lazım düşürmek için saçlara zararı olur mu bu kadar yüksek olmasının
Xpecia herhangi bir vitamin ilacı gibi değil.Testo artışı bundan muhtemelen.
ama içinde saw Palmetto yokmu neden yükseltiyor ki testoyu onu anlamadım doktor bana cinsel gücü artırıcı ilaç falan kullaniyon mu dedi bende hiç kullanmam onu xpecia dan kesin ama neden işte
Dhtye dönüşemeyen testesteron yüzünden kısa vade de total testesteronda ani artış olur.
peki hocam bu DHT ye donusmuyor ise testosteren fazlalığı saça iyi mi kötü mü
Sadece testo artışı yüzünden saç dökülmesi yaşamazsın.Saç reseptörlerinin duyarlılığı ile alakalı.Fakat spor yapıpta genetik saç dökülmesini hızlandırdığına dair yorumlar var.Spor bilindiği üzere testoyu artırır.Burdan yola çıkarsakta testoda saç dökülmesini tetikliyor.Gerçi fazla testo dhtye dönüştüğünden de olabilir.Senin ki zamanla yerine oturacaktır eğer xpecia kaynaklıysa.
👍👍