Abi öncekikle Merhabalar konuyu sen açalı bayağı olmuş ama cevap vereyim saç şekiln çok güzel ön çizgin olsun yüzüne oturması olsun bunun haricinde saçlarında bir dökülme veya seyreklikte (tamamen bu attığın fotoğraflara bakarak söylüyorum) görülmüyor saçlarının ince telli olması genetik olan bir etmenle beraber saçlarına nasıl baktığın beslenme şeklin tarama fön ve bakım gibi işlerinle de alakalıdır ama maksimum kalınlığı alman için sana bilgiğim yöntemlerden bahsedeceğim
1-Saçların da öncelikle yağlanma ve keğeklenme sorunun varsa bu sorunun için iyi bir dermatoloğa git yardım al bununla ilgili medikal özel şampuanda kullanabilirsin dene ve gör ben etkisini gördüm (Konazol şampuan tabi bu şampuanı ölçüsünde de kullanman lazım)
2-En önemli diğer bir faktör saça besin takviyesi özellikle biotin b12 b7 D,E ve C vitaminleri saçın kalınlık ve kalitesini büyük derece de etkiler bununla ilgili takvileyer almalısın saçlarının hacmini ve gerçekten kalınlığını arttırmak istiyorsan faydası gerçekten büyük ölçüde var
3-Yağ bakımı da yine saç kalınlığını etkileyen önemli etmenlerden özellikle ORJİNAL HİNT YAĞI (özellikle büyük yazdım burda markanın önemi büyük orjinal olması lazım kesinlikle) hint yağı dışında biberiye ve çam terebentin ve zeytin yağlarının kullanımı da saçın kalınlığına gerçekten fayda sağlıyor tabi eğer saçında herhangi bir genetik dökülme yoksa bu yağları da hint yağını kaşıkla içerek diğer yağları da orjinallerini temin edip karıştırarak haftada 1 (1-2 saat saçta kalacak şekilde yapmalısın)
gerçekten bunlar saçlarının kalitesini ve kalınlığını büyük ölçüde arttıracak ama saçların çok çok ince değil zaten bence güzel