Gönderen Konu: Saç dökülmesi(Şakaklarda açılma) sizce nw kaç ?  (Okunma sayısı 2996 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Saç dökülmesi(Şakaklarda açılma) sizce nw kaç ?
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2022, 14:48:17 »
Aslında seni değil senin gibilerin tavırlarını tartışıyorlar :)

Ne fark eder benim üzerimden konuşuluyor  ;D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 07 Nisan 2022, 18:52:50 »
Hahahaha millet oturmuş beni tartışıyor :D
hem irite irite cevaplar yazıyorsunuz hem saçmalıyorsunuz. acaba insanlar neden sizi tartışıyor?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2022, 19:22:43 »
hem irite irite cevaplar yazıyorsunuz hem saçmalıyorsunuz. acaba insanlar neden sizi tartışıyor?

Birilerinin irite olması beni alakada etmiyor o onların kendi sorunu.Saçmalama kısmına gelirsekte kendilerine uymayan tüm düşünceleri kapsar.Ve burası saç forumu şahısları tartışma konusu değil kapiş :)
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Nisan 2022, 20:06:10 »
Birilerinin irite olması beni alakada etmiyor o onların kendi sorunu.Saçmalama kısmına gelirsekte kendilerine uymayan tüm düşünceleri kapsar.Ve burası saç forumu şahısları tartışma konusu değil kapiş :)
xd
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 07 Nisan 2022, 20:30:03 »
bu nasıl bir cümledir? allah sabır versin.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 07 Nisan 2022, 20:31:37 »
Gene birileri kudurmuş :D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Nisan 2022, 21:15:05 »
Çok toksik bi adamsin virtüöz. Eminim 1 2 kisiden baska arkadasin bile yoktur senin. Akşama kadar forumda takilip günlük sıkıntını milletten çıkarıyosun. Bide gelmis kudurmuşlar falan diyosun ne alaka? Neden kudurayim? Cok buyuk bi lafin altinda mi kaldik? Burda kac kisi senin bi ozelligini yorumluyor biraz akilli ol da insanlari dinlemeye calis kendine ceki duzen ver biraz ozelestiri yap
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 07 Nisan 2022, 21:24:41 »
Çok toksik bi adamsin virtüöz. Eminim 1 2 kisiden baska arkadasin bile yoktur senin. Akşama kadar forumda takilip günlük sıkıntını milletten çıkarıyosun. Bide gelmis kudurmuşlar falan diyosun ne alaka? Neden kudurayim? Cok buyuk bi lafin altinda mi kaldik? Burda kac kisi senin bi ozelligini yorumluyor biraz akilli ol da insanlari dinlemeye calis kendine ceki duzen ver biraz ozelestiri yap

Ok yarın hemen body buildinge başlıyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 07 Nisan 2022, 21:41:19 »
  imzanı okudum virtüöz.bioxcin serum kullanıon etkisini pek bilmiom.içerden hapla dısardan losyonla dokulmeye savas açmak daha mantıklı.bu yaptığın doğru olan ama bioxcin forteden istediğini alamadıysan onun yerine ev yapımı spiro ekleyebillirsin listene eczaneden alıp yaparsın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 07 Nisan 2022, 21:42:10 »
Forumun saç dökülmesine ile ilgili olduğunu unutmayın lütfen. Kişisel problemlerinizi kişisel  ileti yoluyla bildirin bence.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Nisan 2022, 23:13:41 »
  imzanı okudum virtüöz.bioxcin serum kullanıon etkisini pek bilmiom.içerden hapla dısardan losyonla dokulmeye savas açmak daha mantıklı.bu yaptığın doğru olan ama bioxcin forteden istediğini alamadıysan onun yerine ev yapımı spiro ekleyebillirsin listene eczaneden alıp yaparsın.

Abi keşke konuma yazsaydın.

Dedim gene bana sövmeye birileri geldi :D Gelen geçen laf vurup gidiyor hahahaha.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 08 Nisan 2022, 09:49:15 »
Cümlenin sonuna "kapiş" ekleseydin cuk diye otururdu jfjfhvjcsjdhzjvj

Ragnarok

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 08 Nisan 2022, 18:09:26 »
Ben bu konuyu siz tartışın diye mi açtım?

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2022, 20:37:14 »
Ben bu konuyu siz tartışın diye mi açtım?
2 tane ilaç var işte finasterid ve minoxidil
İkiside işe yarar kullanırsan saç dökülmen durur saçın çıkar diyemez kimse ama FDA onayı almış 2 tane ilaç var elimizde doktoruna danışırsın finasterid kullanırsın ya da kullanmazsın birlikte karar verirsiniz
İlaçsız tedavi istiyorsan da uzun vadede iğneleme ve masaj yapabilirsin ne kadar işe yarayacağı tartışılır bence pek bi işe yaramaz ama finasterid+masaj+iğnelemeyle çok güzel sonuç alanlar var ayrıca forumda senin açtığın konunun benzerinden bir sürü var hazırcı olmayı bırakın ve araştırmayı okumayı deneyin

Facebook Twitter Instagram