Saç Ekimi Sonuçları
Valla dostum üç ay kdr bir süre olmuştur kök hücrenin pek bir etkisini hissetmedim minox bırakmaya gelince bu tedaviyi yaptım en azından minox bıraktığında desteklesin amaçlı sonuçta zehir panzehir durumu en azından durdurmasını beklerdim şu konuda da düşüncelerinizi merak ediyorum minox bıraktım sağlıklı saçlarım dökülüyor genelde ince ve zayiftan ziyade acaba onlarda bırakınca şok etkisimi yarattı tekrar cikarmi bu konu bende merak uyandırıyor Fin beni etkiliyor bu süre zarfında xpecia kullanacağım bu şekilde destekledigimde umarım dokulenlerin bir kısmı çıkar.
Minoxla ilgili tartışmalardan biri de bu zaten. Bazı kişiler bıraktıktan sonra kalınlaştırdığı saçların dışında sağlıklı saçlarda da dökülme olduğunu, bazı kişilerse kullanmadan önceki hallerine döndüklerini belirtiyor. Yıllar önce 8 ay kullanıp bıraktıktan sonra başlamadan önceki halimden daha kötü duruma gelmiştim. Neyse sağlıklı saçlarınız tekrar çıkar diye düşünüyorum ama minox çok etkili bir ilaç olduğu için bıraktıktan sonra finasterid de kullanıyor olsanız, mezoterapi de yaptırsanız mutlaka bir miktar dökülme olur. Bu arada Likethis arkadaşın konusunu da çok meşgul ettik. Kusura bakmasın lütfen.
Nerdeyse bir sene olacak senin kök hücre tedavisi,var mı dostum bir etki?Konuyu bir canladiralım bakalım.
Bende yaptırdım hiç bir etkisi olmadı