Gönderen Konu: Kök hücre tedavisi /Akl poliklinik  (Okunma sayısı 7112 defa)

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ynt: Kök hücre tedavisi /Akl poliklinik
« Yanıtla #30 : 19 Temmuz 2022, 13:08:49 »
Valla dostum üç ay kdr bir süre olmuştur kök hücrenin pek bir etkisini hissetmedim minox bırakmaya gelince bu tedaviyi yaptım en azından minox bıraktığında desteklesin amaçlı sonuçta zehir panzehir durumu en azından durdurmasını beklerdim şu konuda da düşüncelerinizi merak ediyorum minox bıraktım sağlıklı saçlarım dökülüyor genelde ince ve zayiftan ziyade acaba onlarda bırakınca şok etkisimi yarattı tekrar cikarmi bu konu bende merak uyandırıyor Fin beni etkiliyor bu süre zarfında xpecia kullanacağım bu şekilde destekledigimde umarım dokulenlerin bir kısmı çıkar.
Minoxla ilgili tartışmalardan biri de bu zaten. Bazı kişiler bıraktıktan sonra kalınlaştırdığı saçların dışında sağlıklı saçlarda da dökülme olduğunu, bazı kişilerse kullanmadan önceki hallerine döndüklerini belirtiyor. Yıllar önce 8 ay kullanıp bıraktıktan sonra başlamadan önceki halimden daha kötü duruma gelmiştim. Neyse sağlıklı saçlarınız tekrar çıkar diye düşünüyorum ama minox çok etkili bir ilaç olduğu için bıraktıktan sonra finasterid de kullanıyor olsanız, mezoterapi de yaptırsanız mutlaka bir miktar dökülme olur. Bu arada Likethis arkadaşın konusunu da çok meşgul ettik. Kusura bakmasın lütfen.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 19 Temmuz 2022, 18:36:56 »
Minoxla ilgili tartışmalardan biri de bu zaten. Bazı kişiler bıraktıktan sonra kalınlaştırdığı saçların dışında sağlıklı saçlarda da dökülme olduğunu, bazı kişilerse kullanmadan önceki hallerine döndüklerini belirtiyor. Yıllar önce 8 ay kullanıp bıraktıktan sonra başlamadan önceki halimden daha kötü duruma gelmiştim. Neyse sağlıklı saçlarınız tekrar çıkar diye düşünüyorum ama minox çok etkili bir ilaç olduğu için bıraktıktan sonra finasterid de kullanıyor olsanız, mezoterapi de yaptırsanız mutlaka bir miktar dökülme olur. Bu arada Likethis arkadaşın konusunu da çok meşgul ettik. Kusura bakmasın lütfen.

Bende kök hücre yaptırdığım için en azından bende etki etmediği gibi minoxa da bir etki etmediğini bilmis olur arkadaşlar minox konusunda da sıttin sene kullanmam dostum bir daha

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2023, 18:28:56 »
Nerdeyse bir sene olacak senin kök hücre tedavisi,var mı dostum bir etki?
Konuyu bir canladiralım bakalım.

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #33 : 14 Şubat 2023, 20:32:16 »
Nerdeyse bir sene olacak senin kök hücre tedavisi,var mı dostum bir etki?
Konuyu bir canladiralım bakalım.
Bende yaptırdım hiç bir etkisi olmadı

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 14 Şubat 2023, 21:09:30 »
Bende yaptırdım hiç bir etkisi olmadı

Seni biliyorum hocam.Peki sende dokulmeyi durdurma gibi bir etkisi de mi olmadı?Benim de 1 sene olacak nerdeyse yaptırdıktan kısa bir süre sonra dökülmeyi durdurdu,neredeyse hiç dökulmüyor saçlarım.

Facebook Twitter Instagram