Gönderen Konu: Kök hücre tedavisi /Akl poliklinik  (Okunma sayısı 7053 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Kök hücre tedavisi /Akl poliklinik
« Yanıtla #16 : 14 Nisan 2022, 17:32:02 »
Hayırlı olsun takipteyiz.

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2022, 21:30:09 »
Gelişme var mı hocam

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2022, 21:32:14 »
Bende hiç bir gelişme yok bilginiz olsun artık bu tarz şeylere pek itimatim olmayacak

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Haziran 2022, 21:35:23 »
Bende hiç bir gelişme yok bilginiz olsun artık bu tarz şeylere pek itimatim olmayacak

Aynen kardeşim bende de 3 ay oldu tik yok.Para tuzaği

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Haziran 2022, 21:51:49 »
Aynen kardeşim bende de 3 ay oldu tik yok.Para tuzaği

Valla dostum sonuç falan kimsenin günahını da almayayimda artık bunlara da itimatim yok saç üzerine reklam yapan bir çok kuruluşta benim gözümde tanımı belli bu benim düşüncem artık bitkisel vs korurum olmadı Ekim yapar geçerim

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2022, 10:31:07 »
Siz de mi kök hücre tedavisi yaptırdınız? Kök hücre derken bu paylaşımdaki tedaviden bahsediyorum.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2022, 20:02:00 »
Siz de mi kök hücre tedavisi yaptırdınız? Kök hücre derken bu paylaşımdaki tedaviden bahsediyorum.

Malesef hocam

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2022, 09:10:30 »
Malesef hocam
Demek pek bir faydası olmadı. Paylaşım yapmış mıydınız? Aynı yerde miydi sizinki de?
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2022, 09:18:58 »
Demek pek bir faydası olmadı. Paylaşım yapmış mıydınız? Aynı yerde miydi sizinki de?

Yok paylaşım yapmadım kaldiki gelişim göstermeyen bir tedaviye paylaşım yapmaya gerek duymadım dostum aynı yer

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2022, 09:24:12 »
Yok paylaşım yapmadım kaldiki gelişim göstermeyen bir tedaviye paylaşım yapmaya gerek duymadım dostum aynı yer
Anlıyorum, bana kalırsa bu tedaviden sonuç almak için saçların dökülmenin ilk aşamasında olması gerekir ya da dökülmeyi durdurmak amaçlı yani mevcutları korumak için senede 1-2 defa yaptırılabilir. Bildiğim kadarıyla dünyada 4-5 senedir uygulanıyor, erkek tipi dökülmeye çözüm olsaydı mutlaka çok ses getirirdi.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2022, 19:44:48 »
Anlıyorum, bana kalırsa bu tedaviden sonuç almak için saçların dökülmenin ilk aşamasında olması gerekir ya da dökülmeyi durdurmak amaçlı yani mevcutları korumak için senede 1-2 defa yaptırılabilir. Bildiğim kadarıyla dünyada 4-5 senedir uygulanıyor, erkek tipi dökülmeye çözüm olsaydı mutlaka çok ses getirirdi.

Bilemiyorum hocam benim ince tellerde kalınlaşmadi sakaklarda biraz açıklık var ona da yararını görmedim ve aman aman da cokcok açık saçlı biri değilim buna güvenerek minox bıraktım çünkü bana sürdürülebilir gelmediği için en azından yararı olsa minox sokuna ön olurdu onuda yapmadı bende

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Temmuz 2022, 14:39:13 »
Eğer dökülme hızla devam ediyorsa buna finde pek dur diyemez kısaca dökülme hissedildiği zaman
Daha etkili bir yöntem saçları kurtarmak için olmuyorsa artık son çare fin

Kısaca işe yarayanda olacak yaramayanda

Sonucta saç ekimide herkes de olmuyor.

Dökülme durumuna dht nin ne oranda baskılamasına bağlı durumlar

İmkan varsa denemekte fayda var
Global Moderator

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 17 Temmuz 2022, 13:42:56 »
Bilemiyorum hocam benim ince tellerde kalınlaşmadi sakaklarda biraz açıklık var ona da yararını görmedim ve aman aman da cokcok açık saçlı biri değilim buna güvenerek minox bıraktım çünkü bana sürdürülebilir gelmediği için en azından yararı olsa minox sokuna ön olurdu onuda yapmadı bende
Yalnız minoksu bıraktıysanız mutlaka dökülme olacaktır, bu tedavinin sonucunu görmek için 6 ay beklemek lazım. Siz ne zaman yaptırmıştınız?
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 19 Temmuz 2022, 12:45:27 »
Yalnız minoksu bıraktıysanız mutlaka dökülme olacaktır, bu tedavinin sonucunu görmek için 6 ay beklemek lazım. Siz ne zaman yaptırmıştınız?

Valla dostum üç ay kdr bir süre olmuştur kök hücrenin pek bir etkisini hissetmedim minox bırakmaya gelince bu tedaviyi yaptım en azından minox bıraktığında desteklesin amaçlı sonuçta zehir panzehir durumu en azından durdurmasını beklerdim şu konuda da düşüncelerinizi merak ediyorum minox bıraktım sağlıklı saçlarım dökülüyor genelde ince ve zayiftan ziyade acaba onlarda bırakınca şok etkisimi yarattı tekrar cikarmi bu konu bende merak uyandırıyor Fin beni etkiliyor bu süre zarfında xpecia kullanacağım bu şekilde destekledigimde umarım dokulenlerin bir kısmı çıkar.

Facebook Twitter Instagram