Gönderen Konu: Sizce kaç greft gerekir/ektirmeliyim? Saç ektirmeyi düşünüyorum.  (Okunma sayısı 2133 defa)

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle seçtiğiniz saç ekim merkezi gayet güzel. Donör bölgeniz de iyi duruyor , ekim için ideal bence. Fakat greft sayısına neden bu kadar takıldınız , asuman hanım greft başına mı fiyat alıyor acaba?. Normal şartlarda açıklığınız çok değil bu nedenle tek seansta maksimum greft alarak açıklığı kapatmaya çalışırlar.

Sizin ekilecek greft sayısından ziyade var olan saçları nasıl korurum konusunda odaklanmanız gerekiyor. Yaşınız genç ve dökülmeler devam edecek , tercihinize göre ve doktor önerisi ile dht baskılayıcı ilaç kullanımı gibi yöntemleri düşünebilirsiniz. Ama dediğim gibi greft sayısına takılmayın , ekim merkeziniz bu konuda çok başarılı ve en doğrusunu uygulayacaklardır.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

murattarum

• Hero Member
Asmed finans +4000 muttalip keser 2.500
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

serenade11

• Hero Member
Öncelikle seçtiğiniz saç ekim merkezi gayet güzel. Donör bölgeniz de iyi duruyor , ekim için ideal bence. Fakat greft sayısına neden bu kadar takıldınız , asuman hanım greft başına mı fiyat alıyor acaba?. Normal şartlarda açıklığınız çok değil bu nedenle tek seansta maksimum greft alarak açıklığı kapatmaya çalışırlar.

Sizin ekilecek greft sayısından ziyade var olan saçları nasıl korurum konusunda odaklanmanız gerekiyor. Yaşınız genç ve dökülmeler devam edecek , tercihinize göre ve doktor önerisi ile dht baskılayıcı ilaç kullanımı gibi yöntemleri düşünebilirsiniz. Ama dediğim gibi greft sayısına takılmayın , ekim merkeziniz bu konuda çok başarılı ve en doğrusunu uygulayacaklardır.

Hayır, Asuman hanım greft başına fiyat almıyor. Sadece acaba tek seansla güzel bir şekilde açıklık kapanırmı diye merak ettiğimden greft sayısına taktım. Orta derece de değil de tamamen güzel bir şekilde açıklığımın kapanmasını istiyorum.
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
Bence ön ve orta ekimi tepeyi dr finasterid ile güçlendirin derim

Anladım hocam teşekkürler
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
Asmed finans +4000 muttalip keser 2.500

Ekimi asmed yaparsa 4000 greft, muttalip keser yaparsa 2500 greft mi demek istediniz?
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

murattarum

• Hero Member
Ekimi asmed yaparsa 4000 greft, muttalip keser yaparsa 2500 greft mi demek istediniz?
evet
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

serenade11

• Hero Member
Başka yorum yapacak yokmu arkadaşlar :)
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
23 ile 28 yaslarında genetik zıplama yapar derdi bir dr.ama boyle giderse goturur 10 sene gider.çünki şu an agresif dokulme gozukmuyor tabi işi garantiye almakta fayda var.ilacıda devamlı kullanıcağını varsayıyorum.hani dokulen dokulmuş kalanlarda pek agresiflik olmayacak inceler zamanla gidice otekiler bayağı kalıcak gibi tabi kodlanmış genetiği bilemeyez birden agresifleşirse diye donoru depolamakta finasterid kullanmakta fayda var

Hocam buradan size nasil özel mesaj atabilirim, sorularim olacakti da
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 buraya yaz hocam benden daha bilgili arkadaslar var onlarında cevabını alırsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

serenade11

• Hero Member
buraya yaz hocam benden daha bilgili arkadaslar var onlarında cevabını alırsın

Benim tepe orta bölgede boşluk var, ama kendi saçlarım da var. sorum: operasyonda o bölgeye girilir mi? Kendi var olan saçlarıma zarar vermemek için girilmeye bilir, eger girilmezse de o bölge seyrek kalacak. Yani bu duruma nasil çözüm üretiyorlar? Bunu merak etmistim
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 gerçek saç kazınınca onlar ışıkta 4 kat buyuk gosteren gozluklerini takınca ortaya çıkar.cmkare bası bakarlar zayıf olan yerleri eşitlerler.boyle aralarda ufak boşluklara girilipte sonuc alan yer gordum.dandik yer ekerse doker kaliteli bir yer yapıcak o işi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

serenade11

• Hero Member
gerçek saç kazınınca onlar ışıkta 4 kat buyuk gosteren gozluklerini takınca ortaya çıkar.cmkare bası bakarlar zayıf olan yerleri eşitlerler.boyle aralarda ufak boşluklara girilipte sonuc alan yer gordum.dandik yer ekerse doker kaliteli bir yer yapıcak o işi.

Anladim hocam. Operasyonu Asuman Hair kliniginde yaptiracagim, umarim bu durumun üstesinden gelirler.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 aralara girilmiş orneklerini gormek gerek.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Kendi fikrimce 4000 civari ekerler... Eski saclarina dikkat et.neyseki asuman hanim bu konuda tecrubeli
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Facebook Twitter Instagram