Gönderen Konu: Sizce kaç greft gerekir/ektirmeliyim? Saç ektirmeyi düşünüyorum.  (Okunma sayısı 2139 defa)

serenade11

• Hero Member
Donör güzel, frontal bölgeye ekim yapılır yapılırsa
Bence en aşağı 3700'ü var. Sık bir saç istiyorsan tabii.

Alanın tamamen kapanması için 3700 greft yeterli olur mu sizce ? Tamamen kapanması için 4000-4500 greft gerekli olacak gibi. Ama bilemiyorum, bu konuda fazla tecrübeli değilim. Mesela bu resime bakınca ön taraf çok seyrek duruyor.

serenade11

• Hero Member
3500-4000 arası sık ve saglam bir ekim olur

Tamamen kapanması için 4000 greft yeterli olur mu sizce?
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
Hintell hocam sizde yorum yaparsanız çok sevinirm
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 genetik dokulme bir omur devam ediyor donorde sınırsız değil tüm omur finasterid kullansanda saçlı deride yuzde 40 baskılıyor.sık ekim yaptırma kapatsın yeter sık olcak diğer yerler ilerde dokulurse sonra oralarla eşitlemeye calıs falan donor çok iyi ama genede sadece kapattır 2200_2500 arası falan kapar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

serenade11

• Hero Member
genetik dokulme bir omur devam ediyor donorde sınırsız değil tüm omur finasterid kullansanda saçlı deride yuzde 40 baskılıyor.sık ekim yaptırma kapatsın yeter sık olcak diğer yerler ilerde dokulurse sonra oralarla eşitlemeye calıs falan donor çok iyi ama genede sadece kapattır 2200_2500 arası falan kapar.

bence 4000-4500 arası sık bir ekim yaptırırsam 35 yaşına kadar götürür. sonra o yaşlarda ikinci bir ekim düşünebilirim. o da heralde 50 ye kadar götürür. saçların en gerekli olduğu vakit zaten 50-55 yaşlara kadar :)
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 oda olur ama  yas 25ti sanırım donor çok sağlam ama genede şimdilik gelecek adına agresif bir dokulme gozukmesede normal seyrinde dvam edicek dokulme gozuksede ya genetik dokulme agresifleşirse diye.4000 4500 sıklığı diğer yerlerdende sık olur fazla olur.bari 2500_3000 arası olsuun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

serenade11

• Hero Member
oda olur ama  yas 25ti sanırım donor çok sağlam ama genede şimdilik gelecek adına agresif bir dokulme gozukmesede normal seyrinde dvam edicek dokulme gozuksede ya genetik dokulme agresifleşirse diye.4000 4500 sıklığı diğer yerlerdende sık olur fazla olur.bari 2500_3000 arası olsuun

anladım. peki 3000 greft ile şuanki açık bölge kapanırsa, ve dökülmeler normal seyrinde giderse, saç ekiminden sonraki saçlar tahmini beni kaç yıl götürür? ekimden kaç sene sonra saçlarım şuanki seyrekliğıne ulaşır?
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 23 ile 28 yaslarında genetik zıplama yapar derdi bir dr.ama boyle giderse goturur 10 sene gider.çünki şu an agresif dokulme gozukmuyor tabi işi garantiye almakta fayda var.ilacıda devamlı kullanıcağını varsayıyorum.hani dokulen dokulmuş kalanlarda pek agresiflik olmayacak inceler zamanla gidice otekiler bayağı kalıcak gibi tabi kodlanmış genetiği bilemeyez birden agresifleşirse diye donoru depolamakta finasterid kullanmakta fayda var

serenade11

• Hero Member
23 ile 28 yaslarında genetik zıplama yapar derdi bir dr.ama boyle giderse goturur 10 sene gider.çünki şu an agresif dokulme gozukmuyor tabi işi garantiye almakta fayda var.ilacıda devamlı kullanıcağını varsayıyorum.hani dokulen dokulmuş kalanlarda pek agresiflik olmayacak inceler zamanla gidice otekiler bayağı kalıcak gibi tabi kodlanmış genetiği bilemeyez birden agresifleşirse diye donoru depolamakta finasterid kullanmakta fayda var

ilacı derken? devamli, kabaca ömür boyu vitamin mineralleri kullanmaya devam edeceğim, ama finasteridi saç ekiminden sonra 6-10 ay kullandıktan sonra bırakmak istiyorum.. minoksidil de hiç kullanmak istemiyorum. zaten son 2-3 senede saçlarımın böyle dökülmesinin bir sebebi de minoksidil. 1 sene kadar kullandım, bıraktıktan sonra saçlarım seyreldi...  mantıklı yorumlarınız için teşekkür ediyorum hocam 👍🏼
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 rica hocam.minoxidil basla bırak fena doker.vitamin mineral rastgelede pek iyi değil.mesela çinkonun azlığı saç doktuğu gibi fazlasıda doker.ne bilim b vitaminleri depolanır sonra karaciğere zarar vermesin falan filan.finasteridle bir ömür devam etsen yada ekim ve senede 2 kere prp falan hani hiç ilaçsız ekimlede olur ama daha garantisi finasterid ve ekim

serenade11

• Hero Member
rica hocam.minoxidil basla bırak fena doker.vitamin mineral rastgelede pek iyi değil.mesela çinkonun azlığı saç doktuğu gibi fazlasıda doker.ne bilim b vitaminleri depolanır sonra karaciğere zarar vermesin falan filan.finasteridle bir ömür devam etsen yada ekim ve senede 2 kere prp falan hani hiç ilaçsız ekimlede olur ama daha garantisi finasterid ve ekim

prp olabilir, prp'nin finasterid gibi zararı yok ta, saç için cidden faydası var mı onun acaba? ekimden sonra hemen 1-2 içinde yapılmasında sakınca var mı acaba?
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
Seçtiğiniz yer gayet kaliteli bir merkez onlar en doğru kararı ztn verecektir kafanıza takmayın derim , takviyelere başlamakta çok iyi etmissiniz

anladım, yorumunuz için teşekkürler 👍🏼
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
 aslında igf daha iyi diyorlar prpden nadiren memnun olan var igfde buyume hormonları ayrıştırılıp geri veriliyormuş prp daha çok ileriki yaslarda gene genclik kanlanmasını sağlamak için falan.tabi genc olupta memnun olan var .yapılma ne zaman olur onu bilmiyorum senede 2 kere yeterli bence ama ekimden ne zaman sonra olur bilmem rica ederim

serenade11

• Hero Member
aslında igf daha iyi diyorlar prpden nadiren memnun olan var igfde buyume hormonları ayrıştırılıp geri veriliyormuş prp daha çok ileriki yaslarda gene genclik kanlanmasını sağlamak için falan.tabi genc olupta memnun olan var .yapılma ne zaman olur onu bilmiyorum senede 2 kere yeterli bence ama ekimden ne zaman sonra olur bilmem rica ederim

Anladım hocam))
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
3500-4000 arası sık ve saglam bir ekim olur

Yorumunuz için teşekkürler
  • Greft Miktarı 4000