Herkese selamlar, öncelikle şunu belirtmeliyim ki: bu forum sayesinde saç ekimi ile ilgili çok bilgi edindim. Hintell'e ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar 3-4 ay sonra Asuman Hair klinikte saç ektirmeyi planlıyorum.
Biraz saçlarımdaki dökülmelerden bahsetmek istiyorum:
Küçüklükten beri saçlarım zaten dökülüyordu. Dökülmeye meyilli olan saçlarım, son 2-3 sene (stres, vitamin yetmezliği, soğuk hava) gibi sebeplerden dolayı fazla döküldü. Bazı dönemlerde vitamin kullanarak dökülmeleri önlemeye çalıştim, ki bu faydalı da oldu. (o dönem finasterid kullansaydım dökülmeleri engelleyebilirdim)
İnşallah yazın Asuman Hair klinikde saç ekimi gerçekleştirmek istiyorum. O döneme kadar saçlarımı güçlendirmek istediğimden, son 4-5 aydır finasterid, ve solgarın: b complex, multi i (multivitamin), d vitamin'lerini kullanıyorum. Ekim gününe kadar finasterid kullanmayı planliyorum (o zamana kadar kullandığım takdirde toplamda 7-8 ay kullanmış olacağım).
Şahsi bilgiler:
Sigara alkol hiç kullanmadım.
Donör bölgenin ve normal dökülmelerin olduğu bölgelerin resimlerini paylaşıyorum. Resimler ışık altında çekildi. Bazı resimlerde seyrek bölgelerin daha iyi gözükmesi için saçlarımı yana açtım. (normal şekilde tarayınca seyrek bölge kismen kapanıyor)
Sizce dökülmelerin olduğu bölgeler kaç greft ile kapanır? Genel olarak fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.
(Yabancı olduğum için yazılarda hatalar olabilir ve konuyu da yanlış yere açmış olabilirim, kusuruma bakmayınız.)