Gönderen Konu: Sert deride çıkışların durumu  (Okunma sayısı 1463 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Sert deride çıkışların durumu
« Yanıtla #15 : 30 Mart 2022, 21:43:51 »
Kelliğin nedeni zaten saç derisinin sertleşmesi  :) yani tıp dilinde buna kalsifikasyon deniyor .Saç ekimi yaptıran kişilerde uzun zaman önce saç kaybı yaşandıysa kafa derilerinde kalsifikasyon daha fazla oluyor ama saçlarında yeni bir seyrelme ve dökülme oluştuysa henüz kalsifikasyon yeni başlıyor demektir.Bunun ileri sürecinde kişinin kellik derecesi arttıysa ve uzun süreli güneş ışınlarına maruz kalma fazla olduysa bunun derecesi artıyor.
Saç ekimi yaptıracaklar bu yüzden uzun süreli beklemeli yani tarla fazla çoraklaşmadan ekim yaptırma düşüncesi varsa bir an önce yaptırmaları daha mantıklı olur  :)

Alakası yok insanların akıllarını karıştırmayın.Forumda buna benzer çok konu açıldı hepsi fasa fiso buna emin olabilirsiniz.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 30 Mart 2022, 21:48:23 »
Alakası yok insanların akıllarını karıştırmayın.Forumda buna benzer çok konu açıldı hepsi fasa fiso buna emin olabilirsiniz.
Virtüöz hocam siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz peki

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Mart 2022, 21:50:21 »
Peki abi sağol

Robert, Asuman hanım senin derin sert olduğunu dedikten sonra herhangi bir handikap söyledi mi yoksa öyle detay vermek için demiş olabilir mi?
Herhangi bir şey söylemedi dezavantaj konusunda,  sadece biraz zorlandıklarını söyledi bu bizi etkiliyor dedi alım alırken vs sonuca etkisi yok dedi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2022, 21:54:00 »
Herhangi bir şey söylemedi dezavantaj konusunda,  sadece biraz zorlandıklarını söyledi bu bizi etkiliyor dedi alım alırken vs sonuca etkisi yok dedi
Şahin hoca ise maalesef handikap olduğunu, en azından olumsuz bir durum olduğunu söyledi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2022, 21:59:13 »
Benimkide şertmis,Asuman Hanım öyle dedi o yüzden dönör bölgen iyi beslenmesi zor oluyor dedi ,şuanlık sonuç iyi gidiyor gibi bakalım.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2022, 22:00:42 »
Benimkide şertmis,Asuman Hanım öyle dedi o yüzden dönör bölgen iyi beslenmesi zor oluyor dedi ,şuanlık sonuç iyi gidiyor gibi bakalım.
Aga seninki de sert ise rahatladım.
Belki üçümüz de genç olduğumuz içindir?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2022, 22:06:50 »
Aga seninki de sert ise rahatladım.
Belki üçümüz de genç olduğumuz içindir?
Kanka bir çok handikap var ekimde bana göre hala ilkel bir yöntem,gelişmemiş, herşeyi dört,dörtlük olup, saç mikronu, sac derisi, dönör bölge mükemmelliği ama bir bakıyorsun sonuç pert, hemde en iyi ekim merkezlerinden birisi olsa dahi sorun çıkıyor. Fakat sorunun nr olduğu bilinmiyor ,çünkü herşey mükemmel,olmaması imkanı yok baktığımız zaman. O yüzden burun ameliyatı gibi değil, çok istisnai bir ameliyat ve süreç. Kimisi de dönör kötü, herşey kötü bir bakıyorsun adamın saçı lüle,lüle. O yüzden bilinmezlikle dolu,hala kapalı bir kutu olarak nitelendiriyorum bu ekim işini.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2022, 22:13:07 »
Loes haklı onlarca etkenler var Loeste de aynı şekilde söylemişler ve zorlanmislar saç tellerin de ince demişler ama şuan gayet güzel gidiyor ben bu takintiyi bırakıyorum her şey güzel olacak sonuçta emin ellerde güzel bir operasyon geçirdik zweig bence net bir durum yok bu konuda taş gibi kafadan fırça gibi saçlar çıkıyor emekli kel hoca özetledi zaten 😃

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2022, 22:14:46 »
Doğrudur beyler bekleyelim görelim bakalım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2022, 22:20:10 »
Peki abi sağol
 sen saol.hani en fazla gec çıkar dedim zorluk yaparsa oda kafamdan attım oyle bir tecrube falanda gormedim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2022, 22:27:26 »
Ahahaha 😄
Yaşa abi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Mart 2022, 22:32:33 »
 sen yaşa
 istediği kadar sert olsun deriler
 damar zedelenmeden ekildiyse 3 4 aya çıkar yeniler
 dut içmeyelim fin içelim zarar gormesin bibiler
  sonra yazın sahilde anlamsız kalır ibibikler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Mart 2022, 22:41:26 »
Virtüöz hocam siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz peki

Kafa derisinin sertliğinin ekimi etkileyeceğini düşünmüyorum.Genetik olarak bazı insanların derisi ince olabilir.Bu demek değil ki saç dökülmesinin sebebi bu, hayır.Sizin sorununuz olsa olsa ekimde yapılan anestezi iğnesinin acısı ve iğnenin girişinde sıkıntı olabilir.Onun ötesinde bir sorun olacağını sanmıyorum.Hatta kafa derisi kalın ve yumuşak olanlarda nekroz vakalarının daha çok olduğunu tahmin ediyorum ama bu sadece bir tahmin.Saç çıkışlarında da normalde nasılsa o şekilde ilerler.Zaten ekim işlemi o bölgedeki kan akışının haddinden fazla olmasını sağlıyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Mart 2022, 22:41:26 »
sen yaşa
 istediği kadar sert olsun deriler
 damar zedelenmeden ekildiyse 3 4 aya çıkar yeniler
 dut içmeyelim fin içelim zarar gormesin bibiler
  sonra yazın sahilde anlamsız kalır ibibikler
Hahahaha Güzel şiir hocam  😀😀👏

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 30 Mart 2022, 23:12:59 »
  :) ara sıra ortamı yumuşatmak gerek hocam.ekimde detaylar faso fiso.saçı bir tek damardaki kan besler.damarı zedelemeden ekmek gerek.birde hayati onem tasıyan husus ektirince 72 saat kafayı carpmamak gerek.gene cok onemli olan mevcut dokulmeyi frenlemeden ektirmemek gerek

Facebook Twitter Instagram