Gönderen Konu: Dökülen saçların tomruk şeklinde (L veya baston şekli de denilebilir) olması  (Okunma sayısı 27449 defa)

sacekim_z

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 50 gün önce Transmed 'e saç ekimi yaptırdım, klinikle ilgili nette arama yaptığımda fazla sonuca rastlamadım. Şu an şok dökülme evresini yaşıyorum bu normal fakat benim merak ettiğim, ekilen saçlar dökülürken bunların %90'ının tomruk şeklinde, yani bastona benzer şekilde olduğunu farkettim, yani köke benziyor. Sizce bu normal midir? Doktorumla konuştuğumda 3. 4. aydan sonra saçımın tekrar çıkacağını söyledi yine de fikrinizi almak istedim. Endişelendim doğrusu.

Daha önce bu şekilde saç dökülmesi yaşayan var mıdır? Fotoğrafları ekledim.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu şekilde dökülmesi normal. Onlar kök değil.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Büyük çoğunluğun dökülmesi bu şekildedir. Benimde aynen böyleydi..Endişelenecek bir durum görünmüyor.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende de  bu sekilde dökülen saclar oldu hocam...Bende yazmak istedim yani ekim yapilanlarda oluryor ve sikintiya gerek yok yani  ;)

Fatihulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Arkadaşın söylediği gibi benimde saçlarım bu şekilde dökülüyor. Ekim yapılalı 41 gün oldu. Devamlı kafamı kurcalıyor acaba bu kök mü diye. Bunu yaşayan ve saçlarından şuan memnun olan var mı ? Kafamdaki soru işaretini giderirseniz mutlu olurum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kıl ölü hucre 2 cm altta o canlı şok dokulmede gidenler kök değil kıl sıkıntı yapmayın
saçları ekmeydi dersin

Fatihulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam. Birşey daha sormak istiyorum. Bugün 62. Gün ve dökülme hala devam ediyor bu normal mi? Birde yıkamayı bu süreçten sonra nasıl yapmalıyım ileri geri yaparak yıkama yapsam sıkıntı olurmu ? İleri geri yıkama yapmadığım zaman diplerde şampuan kalıyor ve buda korkutuyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2_6 hafta arasın derler şok dokulmeye iyi yere yaptırmışsın sıkıntı olmaz bence geçte olsa evam eden dökülme yıkamayla falan şunla bunla bu kadar zaman yerine oturmuş saç dökülmez çok ince ayrıntıya girme bence içinde bişi kalırsa ara ektirğin yeri sor
saçları ekmeydi dersin

Fatihulu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam sağolasın

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Büyük çoğunluğun dökülmesi bu şekildedir. Benimde aynen böyleydi..Endişelenecek bir durum görünmüyor.

Merhaba Hocam,

Sizin bu şekilde dökülmeden sonra sonuçlar nasıl oldu? Öncesi sonrası paylaşabilir misiniz?

Fearhakan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
benimde aklıma takılan bir soru idi bu şuan 42.gündeyim bu tarz L şeklinde yada v ye benzer şekilde dökülmelerim oluyordu normal olduğuna duyduğuma sevindim :)

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benimde aynı dökülüyor 40 güne yakın oldu her iki üç saçtan biri böyle dökülüyor aynı fotoğrafta ki gibi bana da garip gelmişti demek çoğu kişi de oluyor

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benzer bir dökülme şeklini fotoğrafını paylaşıyorum. Dibi böyle yağlı da olmayabiliyor. Bu şekilde dökülme yaşayan ve saç ekimi başarılı olan arkadaşlar yorum yazarsa kafalardaki soru işaretleri kalkmış olur. Birçok kişi dökülmem böyle diyor ama sonuçlarından bahseden pek yok.

Cenk49

• Full Member
L şeklinde gelenler kanala oturtulurken kırılmış saçlar ı şeklinde olanlar kanala düzgünce oturanlar.bence ikiside çıkıyor ama L şeklinde olanlar biraz zarar görmüş olma ihtimali daha yüksek.

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
L şeklinde gelenler kanala oturtulurken kırılmış saçlar ı şeklinde olanlar kanala düzgünce oturanlar.bence ikiside çıkıyor ama L şeklinde olanlar biraz zarar görmüş olma ihtimali daha yüksek.

Dökülmesi bu şekilde olup ta başarılı sonuç alanları araştırıyoruz aslında. O arkadaşı bulmamız lazım :)

Facebook Twitter Instagram