Saç Ekimi Sonuçları
sürec devam ediyor , gayet basarili güle güle tara
Sonuç güzel maşallah yalnız mevcut saçlarda da canlanma mevcut.Finesterid devam mı
Mükemmel bir sonuc, masallah. takviye olarak ekimden önce ve sonra neler kullandin ?
Güzel takviyeler dostum
Peki benim ekimime 6ay var. simdiden baslasammi ? bu arada ekim merkezi serkan aygin olcak. sizce dogru kararmi ?
Bütün ekilenler çıkmış ama ön çizgi biraz daha estetik olabilirdi.
Bence sac problemi olan herkes hemen 0.25 olacak sekilde finasa direkt baslamali ve solgar biotin ile desteklemeli hatta prp ye bile baslamali. Saglam alt yapiyla saglam bir sac ekimi bende gordugunuz uzere muthis sonuc verdi. Finas ve xpecia yi hic kesmedim. Biotin ve cinko takviyesini 7 ay kullanip biraktim. vee birde sac ekiminden itirbaren 5 ay omega3 kullandim. Baska sorular varsa seve seve cevaplarim. Ha birde ekim merkezinize bir sey diyemem ama Murat mantı ya kefilim daha ektigi ve basariz olan bir sonucu yok. Mersine gelecek olan arkadaslarada seve seve yardimci olurum. Burda taninan ve cevresi cok genis olan biriyim
yan etki yapmadıysa sanşlısın ust isterken yürüyeni bozma ilacın babası finasterıd etkenı yeterli cok abartma bence çnkü ömur boyu kullanacaksın xpecia yı bırak . Şaçların güzel gdyr daha süreç çok hacim ve doku uyumu sürecın var ekılenler cıkmış + cok tatminkar adamsın 3 aylık sonuçlar bile senı mutlu etmiş