Tatmin olmamak elde degildi. Ekimin her evresi kel halimden cok daha iyiydi. Bu sebepten dolayi iyiye giden her durumda mutlu oldum. Saclarim cikarmi tutar mi endisesine hic kapilmadim cunku ekim oncesinden alt yapim hazirdi ve saclarima bu surecte cok iyi baktim adeta onlar icin yasadim gibi oldu o yuzden icim hep rahatti. Bir kac mesajda surec hala devam ediyor denilmis. Ben halime bin sukur ediyorum. Daha ne kadar sacim cikabilir ki daha ne kadar ilerleyebilir diye dusunuyorum ? Cunku bu radde bi sonuc bende beklemiyordum beklentim hic yuksek degildi. Bu aldigim sonuc inanilmaz bakip bakip inanamiyorum. Sukurler olsun. Bu yuzden bu konuda herkese yardima ve bilgilerimi aktarmaya hazirim.
sonucun devam ediyor gerçekten dostum sen zaten bu halinden memnunsun gercekten iyi olmuş ama daha hacimlenecek doku uyumu sonrası daha güzel şaçlara yon verceksin üyelerin demek istedikleri bu 21 yasından bu yana aşırı bilgiye sahibim
13 yıldır forum dr hoca ilaçlar hakkında cok büyük bilgiye sahibim bu bilgi neticesinde o kullanılan finasteride ayarım o yüzden keşke hic birsey bilmeden ektirseydim şaçları emin ol salla paça umursamayan adamın şacı biz gibi tiklilerden daha iyi cıkıyor
bazı arkadaşlar bana bu tutumundan dolayi kızıyorlar sende yan etki yapmadı onda yapmadi bunda yapmadı ben buna guvenerek o ilaci içersem bana yan etki yaparsa bunun hesabını kim verecek o yüzden temkinli yaklasıyorum ilaç hususuna finas ve biotin yeterli sana xpecia ile abartma dostum