Gönderen Konu: 26.03.2022 Murat Mantı 4500 Greft Saç Ekimi Mersin  (Okunma sayısı 7625 defa)

Costanzo

• Yeni üye
  • *
Ynt: 26.03.2022 Murat Mantı 4500 Greft Saç Ekimi Mersin
« Yanıtla #75 : 02 Kasım 2022, 20:07:50 »
Tatmin olmamak elde degildi. Ekimin her evresi kel halimden cok daha iyiydi. Bu sebepten dolayi iyiye giden her durumda mutlu oldum. Saclarim cikarmi tutar mi endisesine hic kapilmadim cunku ekim oncesinden alt yapim hazirdi ve saclarima bu surecte cok iyi baktim adeta onlar icin yasadim gibi oldu o yuzden icim hep rahatti. Bir kac mesajda surec hala devam ediyor denilmis. Ben halime bin sukur ediyorum. Daha ne kadar sacim cikabilir ki daha ne kadar ilerleyebilir diye dusunuyorum ? Cunku bu radde bi sonuc bende beklemiyordum beklentim hic yuksek degildi. Bu aldigim sonuc inanilmaz bakip bakip inanamiyorum. Sukurler olsun. Bu yuzden bu konuda herkese yardima ve bilgilerimi aktarmaya hazirim.
sonucun devam ediyor gerçekten dostum sen zaten bu halinden memnunsun gercekten iyi olmuş ama  daha hacimlenecek doku uyumu sonrası daha güzel şaçlara yon verceksin üyelerin demek istedikleri bu 21 yasından bu yana aşırı bilgiye sahibim :) 13 yıldır forum dr hoca ilaçlar hakkında cok büyük bilgiye sahibim bu bilgi neticesinde o kullanılan finasteride ayarım o yüzden keşke hic birsey bilmeden ektirseydim şaçları  emin ol salla paça umursamayan adamın şacı biz gibi  tiklilerden daha iyi cıkıyor :) bazı arkadaşlar bana bu tutumundan dolayi kızıyorlar sende yan etki yapmadı onda yapmadi bunda yapmadı ben buna guvenerek o ilaci içersem bana yan etki yaparsa bunun hesabını kim verecek o yüzden temkinli yaklasıyorum ilaç hususuna finas ve biotin yeterli sana xpecia ile abartma dostum

AtarlıSolist33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 02 Kasım 2022, 20:19:34 »
sonucun devam ediyor gerçekten dostum sen zaten bu halinden memnunsun gercekten iyi olmuş ama  daha hacimlenecek doku uyumu sonrası daha güzel şaçlara yon verceksin üyelerin demek istedikleri bu 21 yasından bu yana aşırı bilgiye sahibim :) 13 yıldır forum dr hoca ilaçlar hakkında cok büyük bilgiye sahibim bu bilgi neticesinde o kullanılan finasteride ayarım o yüzden keşke hic birsey bilmeden ektirseydim şaçları  emin ol salla paça umursamayan adamın şacı biz gibi  tiklilerden daha iyi cıkıyor :) bazı arkadaşlar bana bu tutumundan dolayi kızıyorlar sende yan etki yapmadı onda yapmadi bunda yapmadı ben buna guvenerek o ilaci içersem bana yan etki yaparsa bunun hesabını kim verecek o yüzden temkinli yaklasıyorum ilaç hususuna finas ve biotin yeterli sana xpecia ile abartma dostum

Hocam degerli gorusleriniz ve bilgileriniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz ✨
Finasi benim gibi 0.25 olarak mi kullandiniz ?

Costanzo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #77 : 02 Kasım 2022, 20:40:51 »
Hocam degerli gorusleriniz ve bilgileriniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz ✨
Finasi benim gibi 0.25 olarak mi kullandiniz ?
evet ilk hafta yan etki yapti dedim pıskolejık bu devam ettim 2 ayda aşırı faydasını gordum saclarım kalınlaştı  ama bı yer gelırken bi yer gidiyordu bıraktım hocam bu bende oldu sizde yapcak diye birşey yok her ilacın yan etkisi 100/2-3 dür ben onlardan olanım bana denk gelir hep :)  bu yüzden koray hocayi eledim ekonomik durumum orada 150 kez ekım yaptırır ama finassiz ekmiyor hoca  sibel hoca asuman hair arasında kaldım yarın asuman hoca ile on gorusme gercekleştircem ( finasterid derse sibel hcoadan alıcam randevuyu)
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid xpecia yan etki yaptı biotin devam

Paşam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 02 Kasım 2022, 22:00:31 »
Finasterid konusunda herkes senin kadar şanslı değil maalesef 6 ayın sonunda bırakmak zorunda kaldım ve finasterid olmadan bu sonucu almak çok zor.

Paşam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 02 Kasım 2022, 22:03:02 »
Propecia mı yoksa proscarmı kullanıyorsun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 03 Kasım 2022, 03:59:16 »
Hayırlı olsun biraz daha gelişir saç ekimin sana yakışmış çıkış anlamında sadece ön çizgi estetiği üzerinde kendinş geliştirmeli saç ekim merkezi diye düşünüyorum daha iyi bir ön çizgi ile daha harika durabilirdi. Senin memnun olmana mutlu olmanada çok sevindim.

Konular birazda konu sahiplerinin forumda aktif olması ile alakalı.
Hiçbir konuya yazmadan oturup bekleyenler var malum herkes konularına ilgi yorum bilgi bekliyor. Herkes herkese destek olursa forumda dedtek olan kişilere hakkını verir dostum
Global Moderator

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 03 Kasım 2022, 09:40:18 »
Trpe bölgesine ekim olmasada saç ekimi kafada yapılan işlemler nedeni ile
Beslenme dengesini bozar deri ve kılcal damarlar hassr alır
Bu nedenle saç ekimi yapılmamış bölgelerde bile zayıflama incelme olur
Telojen yani çok incelmiş dht den kaynaklı saçlar dökülürse geri gelmez
Ama kendi saçlarında ki sağlıklı olan zayıflamalar geçiçidir.

Rica ederim kardeşim
Umarım güzel sonuç olur
Destek alman güzel olmuş takipde olacağım.

@hintell peki bu durumda o yüzdenmi ekimden önce finas öneriyorlar genelde ? dht den incelmis saclarin ekimden önce güclendirilmesi ve ekime saglam alt yapiyla girilmesi ? bu durumda finasi ekimden sonra ne kadar kullanmak lazim, yan etki görmedigimiz halde ?
  • Yaşınız 35

Costanzo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 03 Kasım 2022, 11:34:44 »
@hintell peki bu durumda o yüzdenmi ekimden önce finas öneriyorlar genelde ? dht den incelmis saclarin ekimden önce güclendirilmesi ve ekime saglam alt yapiyla girilmesi ? bu durumda finasi ekimden sonra ne kadar kullanmak lazim, yan etki görmedigimiz halde ?
ömür boyu kullanmadıgın zaman saclar eski halıne döner
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid xpecia yan etki yaptı biotin devam

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 03 Kasım 2022, 11:41:47 »

Saç ekimi öncesi 6 ay saç ekimi sonrası en az 6/8 ay gerisi sana kalmış sonrasında dönem dönem incelmeler olluyor o dönemmler  kısa kısa ya da haftada 1/2 düşüyorsun

AtarlıSolist33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 04 Kasım 2022, 14:05:24 »
Propecia mı yoksa proscarmı kullanıyorsun?

Propecia kullaniyorum. 4 e bölüp iciyorum. Yani 0.25 mg gün basina

AtarlıSolist33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 23 Şubat 2023, 13:40:42 »
Herkese 11. Aydan merhaba ben tamamım arkadaşlar darısı herkesin başına. Artık suratımı sansürlemiyorum.

Paşam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 23 Şubat 2023, 20:33:54 »
Finasteridi eşit şekilde nasıl bölüyorsun?

AtarlıSolist33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 23 Şubat 2023, 20:50:48 »
Finasteridi eşit şekilde nasıl bölüyorsun?

Propecia veya finhair alın. Makasla hava almayan bir kabın içine eşit şekilde 4 parçaya bölün. Ben kanlı canlı bi örneğim finasterid 0.25 yeterli bir doz. Sonuç ortada. Gidip boşu boşuna 1 mg kullamayın yazık günahsınız

Paşam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 23 Şubat 2023, 20:54:23 »
Ne kadar düşük doz olursa riskide o kadar azalır haklısın dostum.

AtarlıSolist33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 23 Şubat 2023, 20:57:02 »
Ne kadar düşük doz olursa riskide o kadar azalır haklısın dostum.

Olması gereken doz 0.20 aslında ama bölmek imkansız. O yüzden 0.25 hayli hayli yetiyor.

Facebook Twitter Instagram