Herkese merhaba. Mersinde murat manti da sac ekimi yaptirdim. 29 yaşındayım. Murat Mantı’nın saç ekim sonuçları etkileyici olduğu için kendisini tercih ettim.Finasterid omega 3 biotin cinko multi vitamin kullaniyorum. Ekim sureci ile ilgili herseyden memnunum. İlgi alaka 10 numaraydi lakin sanki 4500 greft degilde cok cok 3000 greft ekildi gibi geldi bana ve ön çizgim sanki biraz geride kalmış gibi sanki saçlarım çıksa yine alnı açık olacakmışım gibi. Ekim ile ilgili tek takildigim nokta burasi onun disinda diyecek sozum yok. Surecle ilgili fotolari aticam duzenli olarak. Yorumlariniz benim için çok önemli.
Cumartesi günü saat 1 de ekim randevum vardı. 1 de ordaydım. Bi yarım saat bekledik sonra tansiyonumu ölçtüler benim her zaman max 10/6 seviyesindedir Düşük tansiyonluyum. Bu durum biraz panik yarattı. Anlattım kendimi dedim hic bir sorun yok etide sizin kemigide sizin rahat rahat kesip bicebilirsiniz beni
saat 2 civarı Murat bey ekim planımı yaptı ön çizgimi belirledi bu durumla ilgili istişare ettik. Kendisi bi 15 20 dk gitti o esnada beni uyusturmaya basladilar. Uyusturma islemi ignesiz basincli bir tabanca ile yapildi. İgneye gore cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Uyusturma islemi tamamlaninca Murat bey tekrar geldi kanallarımı açtı ve gitti. Greft alımına geçtik greftlerimin %75 ini eşi Hatice hanım aldı. Kendisi saolsun ekim boyunca sürekli ilgilendi ve tüm sorularımı cevapladı. Şöyle bir durum var greft alımım bitene kadar kimse bana kaç greft ekileceğini asla söylemedi. Kaç defa sorsamda cevap alamadım. Sonra greft alımım bitince greftleri sayan kız burası tam tamına 4500 dedi ve kısa bir ara verdik yemeğimi yedim çayımı içtim bu civarlarda saat 5 olması lazım en geç 5.30 sonra iki kız saç ekimimi yaptı 2 kişi aynı anda ektiler akşam saat 8.30 civarında ekim bitti. Murat Bey’in ekibi gayet güler yüzlü enerjisi yüksek pozitif bir ekip. Ekim boyunca hiç gerginliğim olmadı. İlgi alaka yerli yerindeydi. Eğer gerçekten 4500 greft ekildiyse ben ekimden ve tüm süreçten memnunum. Önerir miyim ? Kesinlikle. Ben kel değil alnı açık birisiydim. Tek seansla gayet kapanabilecek saç açıklığımın 2. Seansa mecbur edilmesi gerçeğini kabul edemem. Bu sebeple yorumlarınız benim için gerçekten çok önemli.
Dipnot : Saç ekimini tamamen kelliğe antipatik baktığım için yaptırdım. Kendimi aynada saçlı görmek istediğim için. Karşı cins tarafından her zaman ilgi gören bir tip oldum ekimi sadece ve sadece kendim için yaptırdığımıda eklemek istedim. Bence mental düşüncemiz ekim için önemli olsa gerek.
Dipnot 2 : Bütün çevrem kızlı erkekli hepsi aynı şeyi , bu kellik olgusunun bana çok yakıştığını eğer saç ektirsem büyük bir kumar oynayıp saç ekimim başarıyla tamamlansa bile tüm cazibemi kaybedebileceğimi söylediler. Hatta çoğu saçlı halimin kel halim kadar etkisi olmayacağını düşünüyor. Gelelim sonuca… Ben aynada kendimi saçlı görmek istedikten sonra tüm bu görüşler düşünceler yada söz edilen cazibe benim ne kadar umrumda ? Dedim vee aranıza sonunda katıldım. Benim hikayemde böylece başlamış oldu