Soruna kendi hikayemi anlatarak cevap vereyim.Ben de dutasterid ile birlikte roaccutane kullanmayı düşünüyorum doktorum zaten roaccutane yazdı bana günlük 40 mg lık doz şeklinde fakat önce sivilce ve yağlanma sorununu çözelim sonra saç sorununa geliriz dedi ama ben saç ile ilgili tedavimin bekletilmesini mantıklı bulmadığımdan dolayı detaylı bir araştırma yaptım ikisi de karaciğer değerlerini etkileyen ilaçlar dolayısıyla insan ürkmüyor değil ama ben yabancı forumlarda yaptıüım araştırmalar da kullananların olduğunu gözlemledim dolayısıyla iyi bir diyetle vücudumu temizleme planım var 1 ay sonra aynı gün 2 ilaca da başlamayı düşünüyorum her ay test takiplerimi aksatmadan yapacağım ilk ay 0.5 mg dutasterid ve 20 mg roaccutane kullanmaya başlayacağım sonra ki ay duruma ve iyileşmelerime göre bu dozajı 40 mg ma yükseltmeyi düşünüyorum ama önceliğim dutasterid i aksatmamak çünkü dutasterid ile ilgili yaptığım araştırmalarda sivilceye ve yağlanmaya iyi gelmesi bu da şu şekilde çalışıyor dutasterid sebum bezlerini küçültüyor uzun lafın kısası duruma göre bakacağım eğer karaciğer ve vucüt sağlığım açısından kötü veya ters bir durum olursa roaccutane bırakacağım ama hep dutasteridde kalacağım bakalım zaman ne gösterecek bunla iligi tecrübelerimi forumda paylaşacağım