Herkese Merhabalar.
Uzun süredir sizin Forumu takip etmekteyim.
Paylasimlar ve yorumlar sac ektirmek isteyenler icin burasi bir hazinedir ve burdaki Moderatörler olsun veya diger arkadaslar icin, hepinizden Allah razi olsun.
Sac ektirmeden önce burada neler olup bittigini cok güzel ögneniyorsun. Ister Sac ekim önce, sonra. hangi merkez, hangi metod vs. hersey burda mevcut.
Hangi Sac ekim merkezi olacagindan da bu Forumdan ögrendim. Önde gelen isimlerden 5 ve 10 arasi Sac ekim merkezleri var. Bende süze süze kararimi Dr. Hakan Doganaya verdim.
Simdiden herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Sac ekimi 3000 Greft oldugu icin 2 güne böldüler. Max günde 2000-2200 yapiyorlar - Bende ilk gün 1400 ve ikinci gün 1600 oldu
Ilk gün beni Tolga arkadas otelden alip. Doktorla ve Asistanlariyla görüstüm.
Bu arada hepsine cok tesekkür ederim. Cok cana yakinlar ve bu clinicte hic bir yabancilik cekmiyor insan. Heposi cok samimi ve cana yakinlar. Doktor dahil, sanki bi arkadas gibiydi sagolsunlar hepsi.
Ayrica Tolga kardesime, Didem hanime, Sema, Melike, ve Gamze hanima cok tesekkür ederim. Emeklerine saglik. Cok becerikliler. Hepsi cok profesyneller
Ilk günde Doktor Sac cizgisini cizdi. ve ardindan hemen ameliyata aldilar. Narkoz Ignelerden haric hic bir agrim olmadi sac ekim sürecinde.
Ilk günde 1400 Greft alindi.
ikinci gün 1600 Greft alindi
Tam hatirlamiyorum ama en cok ikili Greft var demislerdi.
Tahminen 600 civari tekli, 1500-1800 cift ve 600-800 üclüydü
2-3 günde anlimda ve sakaklarda sislik vardi. 3-4 gün gözlere indi ve ayni Boksör gibi görüntüm vardi. Ama sükür 5 günde indi ve hemen hemen bisey kalmadi
ekimden önce ve bugüne kadar (5.Gün) Resim ekliyecem. Ve Ilerdeki sürectete Allahin izniyle devamli eklerim