Gönderen Konu: Arenamed Serkan Aydın saç ekimi 5200 greft yaş 27 Ekim tarihi 14.03.2022  (Okunma sayısı 10815 defa)

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
2 günde bir yıkıyorum yıkarken yukarıdan aşağı doğru masaj yapıyorum evet sanırım hassas davranıyorum
  • Ekim Tarihi: 14.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed serkan aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

duman134

• Sr. Member
Sürecin normal ortalama 40 günde sonlanır şok dökülme geç ya da erken olması fark etmez ekim alanı sağlıklı donör bölgesine minoxil sık çok iyi toparlar o zamam.

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Eyvallah başkan teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen donöre minoxil sık hızlı toparlasın
Ekim alanıda sağlıklı süreç normal seyrinde dostum
Global Moderator

Lion

• Sr. Member
Şok dökülmen devam ediyor sorun yok 
Donör bölgende sorunsuz toparlar hızlansın diyorsanda bence daha iyi toparlar donör bölgesine minoxil önemli

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Aynen donöre minoxil sık hızlı toparlasın
Ekim alanıda sağlıklı süreç normal seyrinde dostum
Teşekkür ederim Hintell hocam eyvallah
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabar
Saç ekimi için çok kararsız bir sürecim olmuştu fakat bu süreci serkan aydın ekibi ile birlikte atlattım.6 aylık bir araştırma sonrası arenamed Serkan Aydın saç ekimi merkezini buldum ve 14.03.2022 tarihinde ekime karar verdik o gün sabah klinikte olduk ekip bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar muhasebesel işlemler sonrasında mahir hocanın odasına çıktık çizim işlemlerini ve kaç greft alınacağının bilgisini verdi daha sonra 2 asistanla birlikte Ekim odasına gectik 09.30da donör bölgeyi uyusturmaya başladılar gerçekten çok nazik ve temiz davrandılar donör bölge alımları %90 bitti 13.30 da mola verildi yemek vs yedim sonra donör bölge alımlarına devam ettiler 14.30 gibi serkan bey gelip kanal açım işlemini yaptı ve sonra Ekim işlemi başladı 17.00 gibi Ekim işlemi son buldu üst kata çıkarak bilgilendirme yapıldı ve vip araçları ile özenle kendi otellerine götürdüler.Gece herhangi birsey olur diye uyumadım.15.03.2022 sabah 11 gibi otelde ilk yıkama yapıldı ve tekrar bilgilendirme yapıldı otelden cikisimizi yaptık ve eve döndüm uzun anlatmak istedim ama fazlada sıkmak istemedim kusura bakmayın arkadaşlar çok değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Donör bölge için kantaron yağı kullandım
Halen Kullandığım vitaminleri ve takviyeler xpecia tablet günde birkere
Şampuan Seba Med bebe şampuanı
Takviye keçi boynuzu özü ve ocean plus 1200 mg 30 kapsül balık yağı
Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflar ektedir
Not: Ekimde 13. Gündeyim
Arkadaşlar merhabar Saç ekiminde 40. Gündeyim yorumlarınızı bekliyorum süreç normalmi sizce
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabar Saç ekiminde 40. Gündeyim yorumlarınızı bekliyorum süreç normalmi sizce
Saç ekiminde 54. Gün
Kullanmış olduğum vitaminler xpecia sabah akşam tok 1
Balık yağı 2 günde tok 1
Minoxil sabah akşam 5 fıs
Keçiboynuzuözü sabah tok karnına 1 kaşık
Arkadaşlar 54. Gün nasıl Saç gelişimi nasil değerli yorumlarınızı bekliyorum özellikle @hintell hocam :)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabar
Saç ekimi için çok kararsız bir sürecim olmuştu fakat bu süreci serkan aydın ekibi ile birlikte atlattım.6 aylık bir araştırma sonrası arenamed Serkan Aydın saç ekimi merkezini buldum ve 14.03.2022 tarihinde ekime karar verdik o gün sabah klinikte olduk ekip bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar muhasebesel işlemler sonrasında mahir hocanın odasına çıktık çizim işlemlerini ve kaç greft alınacağının bilgisini verdi daha sonra 2 asistanla birlikte Ekim odasına gectik 09.30da donör bölgeyi uyusturmaya başladılar gerçekten çok nazik ve temiz davrandılar donör bölge alımları %90 bitti 13.30 da mola verildi yemek vs yedim sonra donör bölge alımlarına devam ettiler 14.30 gibi serkan bey gelip kanal açım işlemini yaptı ve sonra Ekim işlemi başladı 17.00 gibi Ekim işlemi son buldu üst kata çıkarak bilgilendirme yapıldı ve vip araçları ile özenle kendi otellerine götürdüler.Gece herhangi birsey olur diye uyumadım.15.03.2022 sabah 11 gibi otelde ilk yıkama yapıldı ve tekrar bilgilendirme yapıldı otelden cikisimizi yaptık ve eve döndüm uzun anlatmak istedim ama fazlada sıkmak istemedim kusura bakmayın arkadaşlar çok değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Donör bölge için kantaron yağı kullandım
Halen Kullandığım vitaminleri ve takviyeler xpecia tablet günde birkere
Şampuan Seba Med bebe şampuanı
Takviye keçi boynuzu özü ve ocean plus 1200 mg 30 kapsül balık yağı
Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflar ektedir
Not: Ekimde 13. Gündeyim
Arkadaşlar merhaba bugün saç ekiminde 66. Gündeyim süreç çok yavaş ilerliyor gibi hissediyorum yorum yapan hiç kimse yok malesefki iyi veya kötü yorumlarınızı almak istiyorum Takviye olarak xpecia günde 2 tane ocean plus 1200 mg 30 kapsül gün aşırı kullanıyorum.
Şampuan sebamed ayrıca minoxil 5 fıs günde 2 kere
Üstadlardan yorumları bekliyorum
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Nahuel

• Yeni üye
  • *
Dostum endişelenecek bi durum yok sürecin normal seyrinde 4 aydan sonra hareketlenmeler başlıyor zaman geçtikçe çıkmayacakmış gibi geliyor ama çıkıyor

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Dostum endişelenecek bi durum yok sürecin normal seyrinde 4 aydan sonra hareketlenmeler başlıyor zaman geçtikçe çıkmayacakmış gibi geliyor ama çıkıyor
Eyvallah @nahuel ister istemez endiseleniyor insan bazen inşallah istediğim gibi bir sonuç elde ederim
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Nahuel

• Yeni üye
  • *
İnşallah. aynı süreçleri hepimiz yaşıyoruz zor bir durum gerçekten ama 4 aya kadar bi beklentin olmasın sonrasında asıl mutlu eden hareketlilik başlıyor

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
İnşallah. aynı süreçleri hepimiz yaşıyoruz zor bir durum gerçekten ama 4 aya kadar bi beklentin olmasın sonrasında asıl mutlu eden hareketlilik başlıyor
Teşekkür ederim başkan yorumun için ara ara foto atacağım
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Hilmihan Pehlivan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba bugün 90. Gün sizce sonuç durum nasıl?
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram