Gönderen Konu: Donor icin en iyi doktor.  (Okunma sayısı 1394 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Donor icin en iyi doktor.
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2022, 22:56:20 »
Valla bende muttalip hocada yaptim.hoca eger saclarin cok kalinsa gelmezse almam dedi.yani donuru ne pasina olursa olsun almiyor. parcalatarak grefti sokmuyor.hatta bir cok hastayi sirf donoru kalin telli gelmiyor diye ekmemis.para odakli olsa soker cikarirdi.sadece multi greft calisanlardan uzak dur maneul ekimciler tek tek cimbiz gibi aliyor.usta ekimci sart .

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #16 : 29 Mart 2022, 01:15:26 »
Tamam o zaman manuel punch kullanan birisine gidecem de ne demem lazim lutfen kalın punch kullanmayın ince punch olsun mu diyecem ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Mart 2022, 03:38:18 »
Kalın punch kullanınca doku daha sağlıklı alındığı için tutma oranı daha yüksek oluyor. Asmed'de saç tipine göre punch kullanıyor. Asmed'e kee boot adlı cihazda 15 dk sabit kalarak saçlarınız tek tek taranıyor. Yani bu yüzden donörden alım çok verimli ve en az hasarla yapılıyor. Bu yüzden alım konusunda Türkiye'de bence en iyi merkezdir Asmed. Sizin merkezlere punch kullanımda istek belirtmeniz çok anlam taşımaz. Gideceğiniz yer kendi bildiği gibi yapar ekimi. Zaten iyi bir merkezde, az greft alımında çok sırıtmaz donör ama en iyi merkezlere de gitseniz sıfıra yakın yapılan ekimlerde donör sırıtır. Çok kısa saç kullanmak yani biraz hayal olur ekim yapılan saçta ama iyi bir kesimle estetik bir görüntü de elde edilir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2022, 01:43:36 »
Anliyorum cok saol o zaman galiba asmed e gidecez 🤣

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2022, 01:58:39 »
Ben muttalip hocaya Ekim yaptırdım kısa kestiriyorum sen gibi belli olmuyor kesinlikle

Oktay aga bi gosterir misin kisa kesince donor nasil

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2022, 02:52:55 »
Anliyorum cok saol o zaman galiba asmed e gidecez 🤣

Ben Asmed'e gidin diye yazmadım sadece kişisel görüşümü belirttim. Siz diğer merkezlerde ekim yaptıran kişilerle de bence muhakkak irtibatta olun. Biri sürü ekim yaptıran insanlar var forumda. Acele karar vermeyin ve bence ekim yaptırmayı düşündüğünüz merkezler ile de fikir alışverişinde bulunun derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2022, 12:51:49 »
Asmed
Hakan doğanay
Muttalip keser (açıklık az ise)
Diğer merkezlerinde

Genelde donör alımları güzel başarıldır