Saç Ekimi Sonuçları
Güncelleme ekliyorum:Öncelikle buradaki bir çok ağabeyim muhtemelen kızacak ve hata olduğunu söyleyecek fakat geç bile kaldığımı düşünüyorum.3 gündür fin kullanmaktayım. Ramazan olduğundan dolayı sahurda ve iftardan sonra 1/4 dozunda içmekteyim. Akşamları minoxili tepe ve çizgi şakak taraflarına sıkıyorum. Sabah vaktim olmadığı için 8 fıs yapmaktayım. Haftada aklıma geldikçe 3-4 günde bir dermaroller yapıyorum 1mm.3 günlük fin kullanım sürecimde yalnızca bir kez o da ilk gün bir testis ağrısı çektim yaklaşık 1-1.5 saat sürdü sonradan garip bir şekilde geçti. Herhangi bir cinsel sorun da yaşamadım.Şu sıralar ince saclarım büyük oranda dökülmeye başladı ama şükür ki kalınlar yerinde duruyor. Bir de dermaroller sonrası şok gibi dökülme oluyor özellikle ince saçlar bu sırada dökülüyor.
Bizim türklerde her seyin fazlasi iyidir gozuyle bakılıyor. Nerden duydun sabah aksam 1.25mg fin alindigini? Bu ilaçlar masum ilaclar degil dostum dikkat etmelisin. Sadece aksam yatmadan once 1mg ic.
Forumda finin belli bir saat sonra etkisini kaybederek DHT de dalgalanmaya sebep olduğunu okudum. Hatta bir çok kez gördüm sırf bu yüzden avodart kullanan da vardı. Bu kullanımda etki fark etmedim fakat dediğiniz gibi yapacağım birde.