Şimdi bu iki merkezi bir birine kıyaslamak çok yanlış
İki merkezde kalitesine göre ücretlendirilmiş
Kısaca gereksiz ve yanlış bir kıyas
Sen maddi durumuna göre en kaliteli merkezi bulmalısın
13 bin tl varsa senin için o fiyat bandında en kaliteli merkezlerden biri medekstir
80/90 bin tl varsa en iyisi Asmed dir
Haklısınız. Bu gönderiyi birkaç gün önce açmıştım bu süreçte yapılan ekimleri daha fazla inceleme şansım oldu. Dolayısıyla asmed'in geniş alanlara da birçok ekiminin olduğunu görmüş oldum. Bu gönderiyi açana kadar asmed'in 3000-3500 greft sayılarını çok aşmadığını düşünüyordum fakat öyle olmadığını anladım
Seneye bu zamanlar kısmetse asmed'e ekim yaptırmayı düşünüyorum. Hem mevcut cansız saçları canlandırmak adına hem de olası ekim ihtiyacı için 6 aydır finasterid kullanıyordum zaten, solgar 5mg biotine de dün itibariyle başladım. Seneye kadar bu şekilde kullanıma devam edeceğim ve en iyi şekilde kendimi hazırlayacağım
Size iki sorum olacak Hintell hocam, bildiğim kadarıyla ekim için asmed'e fotoğraflar atmamız gerekiyor. Burada ekime uygun olup olunmadığı saptanıyor ve ona göre cevap veriliyor. Sizin bir öneriniz de saçları biraz uzatın öyle atın, kısa olduğunda yanlış sonuçlar ortaya çıkabiliyor ve donör alanın yetersiz olduğunu düşünebiliyorlar demiştiniz. Bunun en ideal ölçüsü nedir peki? Mesela donör bölgesi 0 veya 1 numara olan biri saçların ne kadar uzamasını beklemeli? Ortalama bir süre verebilir misiniz? Bu süreye göre oraya fotoğraf atmayı düşünüyorum zamanı geldiğinde
İkincisi ise bu tabi ki yoğunluklarına göre değişir fakat asmed'e fotoğraflı başvuru yapıldıktan sonra ortalama olarak ne kadar süre sonrasına randevu veriliyor? Ve randevudan ne kadar süre sonrasına ekim gerçekleştiriliyor? Planlarımı buna göre yapmayı düşünüyorum, sizin de bu merkeze hakim olduğunuzu düşündüğüm için kısaca bilgi almak isterim