Herkese selam. Asuman hairde bugün saç ekimim gerçekleşti. 4600 Greft On kısım yoğun arkaya doğru azalarak ekim yapıldı. On cizgim orjinalinde olduğu yerden ( geride biraz) yeniden tasarlandı.
Forum sayesinde hem Asuman hanımdan hemde pek çok faydalı bilgiden haberim oldu. O nedenle bende sonuçlarını ve yaşadıklarımı düzenli olarak paylaşmak ve diğer arkadaşlara naçizane referans olmak istedim.
Çok uzun ve detaylı yazmiycam. Öncelikle Asuman hanım ve ekibinden bahsetmek istiyorum.
Sürecin en başından sonuna kadar gerçekten ilgi alaka üst düzeyde. En ince ayrıntılar için saatler harcanıyor. Benim ekimim sabah 9 da başladı akşam 6 gibi bitti.
Asuman hanım süreçte hep varlığını hissettiriyor. On çizgi tasarımı, kanal açılması ve en son kontrol ( gerekirse son ekinleri yapıyor) aşamalarında bizzat bulunuyor. Samimi ve dürüst bir insan ona ve ekibe notum 10/10.
İlk anestezide biraz acı oluyor sonrasında hiçbir şey hissetmedim. Ekim kısmı uzun sürdüğü için biraz sabit kalma konusu sıkıntı ama mola isterseniz zaman veriyorlar. Onun haricinde gayet konforlu ve rahat geçti.
Malum ilk gün olduğundan çok detaylı ve fazla fotoğraf yok. Yarın elime geçenlerde paylaşıma eklerim.
Ekim öncesi fotolar