Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir girmiyordum siteye.Bir gelişme olmasını bekledim ama malesef beklediğimin çok altında bir sonuç aldım.Ekilenlerin yarısı bile çıkmadı.Mevcut ekim öncesi saçlar kalınlaştı.Merkez gelişmenin devam edeceğini söylüyor süreç sonunda karar vereceklermis.Bosluk olan yerler yüzünden ekim yapmistim ve oralar kapanmadigi için şuan şekil veremiyorum saçlara .Bu en nefret ettiğim durum.Bakalim süreç sonunda trassiz bir ekim yapabilirim.Yani sadece boşluklara ekim yapabilirim başka şekilde tras edip ekim yapacak hal kalmadı bende.Merkezle iletişim halindeyim .Yarın kısa halini de ekleyeceğim orada daha kötü duruyor . Anlayacağıniz kötü bir sonuç oldu benim için .Uzamayan kısa saçları 7.ayda aldım yaklaşık 500 grefte yakındı daha önce de bahsetmiştim.Uzamadan öyle kaldılar.Bu greftler moral bozukluğu yaratmıştı .İlk ekimimi şuan açık olmayan bir merkezde yapmıştım ve çıkış oranının daha fazla olduğu bir ekim olmustu 2000 greftten 1650 civarı çıkış oldu.Simdikinin yarısı bile tutsaydi memnun olacaktım bakalım zaman bize neler gösterecek.Yaklasik 2 aydır merkez tavsiyesi ile minox kullanıyorum sabah akşam .Proscar xpecia solgar d vitaminini aynı sekilde kullanıyorum.Yoruldum gerçekten bazen değer mi bu kadar uğraşmaya diyorum 2 ekim yaptım istedigimi alamadım bu dertten kurtulmak bu kadar zor mu ? Sorunun bende olduğunu düşünmüyorum ki ilk ekimde iyi bir çıkış oranı vardı sadece seyrek ekilmisti . Takviyeleri bırakmak istemiyorum onların eski saçlara verdigi hacim giderse zaten topik kullanırım .Yarın birkaç fotoğraf daha eklerim.Yorumlarinizi bekliyorum teşekkür ederim