Saç Ekimi Sonuçları
Süreç erken ama hareketlenmeler başlamış güzel gidiyor sürecin robert’cim
o zaman ilk alan homojen almamış aşırı seyreklik var
Aşırı seyreklik mi şaka mısın
hocam ben gördüğümü söylüyorum. Yani sen memnun isen kime laf düşer. Donör tahrip edilmiş. Homojen olmayan ve sırıtan bir alım var.
Donör bölge gayet iyi gözüküyor bence
Hocam bu Bepanthol losyon hangisi bir çok ürün var anlayamadım Bu losyonu ve batikon spreyi Asuman hanım ucretsiz mi veriyor biz mi dışardan aliyoruz
Robert uyuyor galiba ben cevap veriyim Evet, kabuk dökme sürecinde bepanthol'un bu ürünü kullanılıyor. Batiqon spreyi kendin satın alman lazım. Hepsiburada.com da 19 liraya vardı galiba..
Teşekkür ederim cevap için gerekli siparişleri verdim sadece redoxan üçlü etki almadım halihazirda kerozan tablet kullanıyorum aşağı yukarı aynı etkiyi sağlar heralde.Robert kardeş kullandığım takviyeleri merkez 7/8 gün önceden bırakın dediDemir kapsülü ismi ferrosanolKerozan sabah akşamFin 1/4D vitamini jel kapsül SolgarBunları kullanıyorumEkim gününe kadar kullansam ne olur kiEn azından Fin e devam etsem bilgin var mı bu konuda.
Alıntı yapılan: Robert - 15 Haziran 2022, 12:25:29Teşekkür ederim cevap için gerekli siparişleri verdim sadece redoxan üçlü etki almadım halihazirda kerozan tablet kullanıyorum aşağı yukarı aynı etkiyi sağlar heralde.Robert kardeş kullandığım takviyeleri merkez 7/8 gün önceden bırakın dediDemir kapsülü ismi ferrosanolKerozan sabah akşamFin 1/4D vitamini jel kapsül SolgarBunları kullanıyorumEkim gününe kadar kullansam ne olur kiEn azından Fin e devam etsem bilgin var mı bu konuda.Ben finasteridi sadece ekim öncesiki gün almadım Solgar biotin 5 mgyi bırakmak istemedim ama ekimden 5 gün knce merkez bırak dedi bıraktım bunlar kan sulandirici ilaçlar değil vitamin ilaçları proscari bırakma ama diğerlerini sana bırakıyorum.Redoxon u bazılarına öneriyor kan değerlerine göre
Teşekkür ederim
Alıntı yapılan: Robert - 17 Haziran 2022, 09:14:49Teşekkür ederimRica ederim dostum