Saç Ekimi Sonuçları
Kendi saçlarında gayet güzel görünüyor. Ekilenler uzayınca fazlasıyla tatmin edici bir görüntü olacağını düşünüyorum 👍
Çok başarılı görünüyor özellikle mevcut saçlardan da kurtulanlar baya olmuş . Ön bölgede , çizgi de birazcık bile olsa , kendi saçlarınız olunca ekim bence aşırı doğal duruyor . Aynı durumu kendim için de diliyorum . Takipteyiz
Senin şok dokulmede dökülmeyen ve uzamayan saçların vardı onlar ne oldu kardeşim sıkıntı yoktur inşallah
Merhaba arkadaşlar saç ekimimin 2.ayını doldurmuş bulunmaktayım.Takviyelerde bazı değişiklikler yaptım.Ekime ait kuru ve ıslak fotoğrafları ekliyorum.Mevcut saçlar ve donor alan kendine gelmeye başladı.Saçlarım zarar görmedi diyebilirim.Ekim sonrası uzamayan kısa saçlar aynı durumda.Şuan yikamalarda herhangi bir dökülme yaşamıyorum.Eklediğim takviye ve ürünler :-Günde bir defa Solgar Alpha lipoic asid-Gunde bir defa Solgar Vm 2000(İdrarı sarı bir şekle sokuyor normal bir durummuş)- Üç günde bir Solgar D vitamini-Üç günde bir Dermaroller (0.5 mm)Çıkardığım takviyeler:-Solgar biotin 5 mg-Coraspin
Teşekkür ederim dostlarım Solgar biotini bırakma nedenim günde iki defa Xpecia kullanmaya gitmekti.Solgar Biotin sevdiğim bir takviyeydi.Kesinlikle saç dışında yüzü de canlandırıyor.Ancak xpecia ile iki günde bir alıyordum.Merkez sadece xpeciayi yeterli gördü.Ben de ona geçtim.Sivilce de yapıyordu ikisi bir arada..
Hem Solgar VM 2000, hem Xpecia fazla değil mi?
sağ tarafta çıkışlar hafiften başlamış gibi, inş güzel olacak sonuç