Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft yaş 26 donör alanı dökülme  (Okunma sayısı 5462 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft yaş 26 donör alanı dökülme
« Yanıtla #45 : 10 Haziran 2022, 00:45:00 »
Selamlar kardeşim donör hızlı toparlamış daha da toparlamaya devam ediyor sorun kalmaz zaten zamanla şok dökülmende bitmek üzere daha sert yıka saçlarını süreç olumlu devam ediyor hayırlısı olsun

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Haziran 2022, 03:06:20 »
Selamlar kardeşim donör hızlı toparlamış daha da toparlamaya devam ediyor sorun kalmaz zaten zamanla şok dökülmende bitmek üzere daha sert yıka saçlarını süreç olumlu devam ediyor hayırlısı olsun

Çok sağol hintel ustam peki çıkışlarla ilgili olarak durum normal mi ? Mesela kabuk dökümünde aşırı sıktı ekim bariz görünüyordu ama şimdi çıkan saçlar çok az zamanla mı çıkacaklar ?

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Haziran 2022, 03:09:00 »
Aleyküm selam kardeşim donör bölgen güzel toparlamış dahada iyi olacaktır fakat bir miktar arenamed imzası kalacaktır. Ekim alanı için süreç daha erken biranda çıkışlar başlar o zaman mutlu olmaya başlıyorsun az daha sabır inşallah sonuç güzel olur

Çok sağolun eksik olmayın valla bu yorumlar geldikçe motive oluyorum inşallah daha sa güzel olur prp pek faydası dokunmaz dediler ama PRP den sonra saçlar kendine gelmeye başladı şimdi 3 seansım daha var 15 gün aralıklarla yaptırıyorum

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 12 Temmuz 2022, 00:39:01 »
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Bugün ekimden sonraki 135. Gün (4Ay 15 Gün) donör alanımda ki toparlama şükür gün geçtikçe iyiye gidiyor resimlerde de göreceksiniz. Fakat ekim alanımda bir sorun var sanırım ve bu konuda da bilginize ihtiyacım var.

Ekimim 5500 greft olarak yapıldı ve en ön hatta 3800 greft ekildi kabuk dökümünde de görüldüğü gibi gayet sık ve iyiydi şimdi saçlar çıkıyor ama bayağı seyrek bir şekilde çıkıyor ve sağ ön hattımda da fotolarda göreceğiniz üzere boşluk çok bariz belli oluyor bu durum zamanla düzelir mi genelde 4.ayını dolduranlarda benden daha çabuk çıkıyor saçlar ama benim bu durum yavaştan strese sokmuyor değil tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ferhat4141

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 12 Temmuz 2022, 00:47:59 »
Ekimin hayırlı olsun bir taraf diğerine göre yavaş ilerliyebiliyor heralde donöre kaç kullandın minoxili aynı sıkıntı bendede var inşallah güzel bir sonuç alırsın

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 12 Temmuz 2022, 00:56:12 »
Ekimin hayırlı olsun bir taraf diğerine göre yavaş ilerliyebiliyor heralde donöre kaç kullandın minoxili aynı sıkıntı bendede var inşallah güzel bir sonuç alırsın
donöre sabah akşam Minoxil den 5 püskürtme yaptım ve birinci aydan itibaren düzenli kullanıyorum ama ben asıl toparlanmayı PRP den sonra gördüm ama donörde dökülme devam etti sonra da gün içerisinde sarı kantaron yağına (ufak şişe) 2 adet evigen marka E vitamini ampül kırıp döktüm onuda donöre sürdüm bayağı çabuk toparladı. Ama çıkışlar korkutuyor 4 .ayda herkesin saçı %50 oranında çıkmış olurken benim bu durum düşündürmüyor değil bir de sağ ön hatta sivilce çıktı kendi kendine patladı inşallah bir zararı olmaz 

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 12 Temmuz 2022, 01:58:19 »
4 ay 15 güne göre gerçekten az çıkmış. Tavsiyem kendi saçını da kısa kestir çıkışları çok daha net gör. Kendi saçın uzunken çok daha fazla moral bozucu olur. 5500 tane greft ekilmiş daha güzel görüntü olacaktır.

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 12 Temmuz 2022, 15:55:54 »
4 ay 15 güne göre gerçekten az çıkmış. Tavsiyem kendi saçını da kısa kestir çıkışları çok daha net gör. Kendi saçın uzunken çok daha fazla moral bozucu olur. 5500 tane greft ekilmiş daha güzel görüntü olacaktır.

Kestirmeyi düşünüyordum ama kestirme dediler onun için dokunmadım bende. Peki bu saç zamanla çıkar mı yoksa kötü bir sonuç beni mi bekliyor

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
« Yanıtla #53 : 12 Temmuz 2022, 17:34:01 »
Kestirmeyi düşünüyordum ama kestirme dediler onun için dokunmadım bende. Peki bu saç zamanla çıkar mı yoksa kötü bir sonuç beni mi bekliyor
telaşlanma😂 daha yolun başındasın. Bende 7. Aylarda bu iş olmayacak diyordum. Şuan 18. Aydayım aonuç güzel. Sabır et bekle. 3-4 aya değişir.
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 12 Temmuz 2022, 19:42:58 »
Durum şimdilik malesef olumsuz görünüyor ama genede belli olmaz bir kaç aya her şey değişebilir üstelik arenamedin ektiği saçlar genelde çıkıyor sizdede çıkması lazım zamanla.

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 12 Temmuz 2022, 21:06:31 »
telaşlanma😂 daha yolun başındasın. Bende 7. Aylarda bu iş olmayacak diyordum. Şuan 18. Aydayım aonuç güzel. Sabır et bekle. 3-4 aya değişir.

İnşallah çıkar usta valla stres yapmaya çalışıyorum fakat bakalım artık sabır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 12 Temmuz 2022, 21:08:31 »
Stres yapma saha erken biraz gelişme var ama yavaş herkesde aynı değil saç ekimi süreci zamanla artarak devam edecek inşallah

Global Moderator

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 12 Temmuz 2022, 21:14:52 »
Stres yapma saha erken biraz gelişme var ama yavaş herkesde aynı değil saç ekimi süreci zamanla artarak devam edecek inşallah

Eyvallah ustam eksik olmayın gelişmelerli paylaşmaya devam edecem

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 16 Ağustos 2022, 16:57:30 »
Selamun aleyküm herkese iyi günler dinlerim.

Saçlarım neden çıkmıyor ?

Bugün ekimin 170. Günü 10 Gün sonra 6 ay tamamlanmış olacak ve yarın 6. ve son seans PRP yaptıracam daha fazlasına ekonomik gücüm el vermiyor malesef.
Sabah Solgar biyotin 1000mg kullanıyorum Akşam ise Serkan Aydın klinikten aldığım bakım setinin içerisinde ki vitamini kullanıyorum.
Donör bölgem için Minoxil ve E vitamini içerikli sarı kantaron yağı kullandım artık ara vermeye başladım. Donör bölge %75-80 toparlandı daha da gelişim göstermiyor hafif izler var. Ama Ekim bölgem bir ilerleme göremiyorum örnek olarak bir iki tane çıkan saç var 2 MM boyutunda hiç uzamıyor ya da daha yoğun bir çıkış göremiyorum. Güneşte gün ışığında ya da ışık altında farketmiyor sanki hiç saçım yokmuş görünüyor. Ekim bölgem ne zaman toparlanır ya da toparlanır mı ? Kabuk dökümü sonrası aşırı sık bir görüntü vardı şimdi ise durum bu. Şimdiden teşekkürler. 

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 16 Ağustos 2022, 17:02:33 »
Kabuk Dökümü ile şuan ki hali kıyaslaması ?

Facebook Twitter Instagram