Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft yaş 26 donör alanı dökülme  (Okunma sayısı 5460 defa)

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft yaş 26 donör alanı dökülme
« Yanıtla #30 : 08 Nisan 2022, 23:50:28 »
Geçmiş olsun kardeşim hayırlı olsun ekimin bende arenamedde ekim yaptırdım benimde çok kötüydü şükür ki minoxil ile toparladı kafana takma seninki de toparlayacak biraz zamana ihtiyacın var eğer moral bulmak istiyorsan ÇataPatAhmet in konusu var forumda ona bak istersen

Çok sağolun valla içim ferahlıyor böyle cevaplar alınca eksik olmayın

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2022, 16:26:21 »
Merhabalar bugün 72. Günüm ekimimde ki durumu sizlerle paylaşıyorum bazı özel sorunlarımdan dolayı bir 10 gün kadar erişim sağlayamadım yeni paylaşım yapıyorum kusura bakmayın.

Sorularım şunlar
--  62. Gün itibari ile PRP seansı yaptırdım. Seans sırasında işlemi yapan personel saçlarına çok narin davranmışsın ve şok dökülmeyi tam anlamı ile bitirememişsin dedi sadece ön hattımda şok dökülme olmuştu fakat tepe ve orta bölümlerde ki saçlarda şok dökülme tamamlanmamış bunun için PRP yapan personel bir sprey sıkarak gazlı bez ile çok bastırmadan hafif bir baskı ile dökülmeyen telleri kendisi ovalayarak döktü bunun bir zararı olabilir mi ekimde problem oluşur mu ilk sorum bu ?
-- Bir diğer sorum da şu PRP den sonra sol kulak üzerimde ki dökülen alan yeni yeni ufak fakat cılız saç telleri çıkmaya başladı ama son iki gündür donör alanımda ki dökülme tekrar başladı diyebilirim ve şöyle bir durum oluyor dökülme olan yerlerde öncesinde kafa derinde bir yanma gerilme ve batma hissi oluyor sonrasında da dökülmeye başlıyor. Donör bölge toparlar dediniz ve sizlere inanıyorum fakat 72. güm itibari ile artık dökülmenin durup toparlanmaya başlaması gerekmez miydi ? (Minoxil kullanmaya devam ediyorum.)
-- Son olarakta ekim bölgem süreç itibari ile olması gerektiği gibi mi ?
  Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2022, 16:36:47 »
Ön hattın daha anlaşılır bir resmini atayım size

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2022, 17:39:22 »
Tahat ol kardeşim bu donör çok güzel toparlar sorun kalmaz bu konuda için rahat olsun
Saçlarda çok iyi çıkar arenamed ekimleri çok yoğun ve güzel sonuçlanıyor tabi süreç biraz zor ama mutluluk yakın. Merak etme ekim alanıda sağlıklı güzel
Global Moderator

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Mayıs 2022, 17:50:18 »
Tahat ol kardeşim bu donör çok güzel toparlar sorun kalmaz bu konuda için rahat olsun
Saçlarda çok iyi çıkar arenamed ekimleri çok yoğun ve güzel sonuçlanıyor tabi süreç biraz zor ama mutluluk yakın. Merak etme ekim alanıda sağlıklı güzel

Çok sağol Hintell ustam şimdi 15 gün arayla 4 seans PRP yaptırmaya karar verdim prp durumu daha hızlandırır inşallah

Nahuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2022, 22:47:23 »
Kardeşim ekim alanı için çok erken 4 aydan sonra hareketlilik başlıyor donör içinde görüntü kötü ama kalıcı olacak bişey yok gibi moralini bozma sonuç güzel olacak inşallah

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 11 Mayıs 2022, 14:44:43 »
Kardeşim ekim alanı için çok erken 4 aydan sonra hareketlilik başlıyor donör içinde görüntü kötü ama kalıcı olacak bişey yok gibi moralini bozma sonuç güzel olacak inşallah
Teşekkür ederim sadece dökülme durmadığı için korktum inşallah o da düzelir

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2022, 20:11:09 »
bu doku küsmesi olayı 3 aydan önce toparlamıyor sanırım ordaki saçlarda telogen safhaya geçiyor bu yüzden bol sabır diliyorum size hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 11 Mayıs 2022, 21:23:03 »
Çok sağol Hintell ustam şimdi 15 gün arayla 4 seans PRP yaptırmaya karar verdim prp durumu daha hızlandırır inşallah

Minoxilde kullan hiç sorun kalmaz biraz zaman sadece
Global Moderator

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Mayıs 2022, 15:53:53 »
bu doku küsmesi olayı 3 aydan önce toparlamıyor sanırım ordaki saçlarda telogen safhaya geçiyor bu yüzden bol sabır diliyorum size hocam.
Bugün ikinci seans prp mi yaptırdım 15 gün aralıkla prp tedavisine başladım hintell hocamın dediği gibi de minoxili kesintisiz kullanıyorum xpecia aşırı sivilce yaptığı için yarından itibaren solgar 1000 mg biotine başlıyorum ve doktor tavsiyesi üzerine şampuanıma Evigen E vitamini ampül ilave edecem ve aynı şekilde sarı kantaron yağına da 2 adet evigen e vitamini karıştırıp günde bir defa olmak üzere masaj yaparak sürecem tedavi sürecini böyle götürmeyi düşünüyorum. Sadece finasterid kullanmalı mıyım bilmiyorum bazı kişilerde sağlık sorunları yapıyormuş

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 13 Mayıs 2022, 16:02:07 »
Bugün ikinci seans prp mi yaptırdım 15 gün aralıkla prp tedavisine başladım hintell hocamın dediği gibi de minoxili kesintisiz kullanıyorum xpecia aşırı sivilce yaptığı için yarından itibaren solgar 1000 mg biotine başlıyorum ve doktor tavsiyesi üzerine şampuanıma Evigen E vitamini ampül ilave edecem ve aynı şekilde sarı kantaron yağına da 2 adet evigen e vitamini karıştırıp günde bir defa olmak üzere masaj yaparak sürecem tedavi sürecini böyle götürmeyi düşünüyorum. Sadece finasterid kullanmalı mıyım bilmiyorum bazı kişilerde sağlık sorunları yapıyormuş

Finasterid hakkında yeterli bilginiz olmadan kullanmayınız hatta bir üroloğa gidip testesterron ve dht testlerini yapmadan bence başlamayınız.
Prpye gelince nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama çoğu saç ekim merkezinde kullanılan prp kitlerinin düzgün prp elde edilemediği söyleniyor bence bu konuda bilgilenin hatta bu işleri yapsn bir estetik merkezinde doktor birine yaptırırsanız daha iyi olur.

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Mayıs 2022, 16:08:15 »
Finasterid hakkında yeterli bilginiz olmadan kullanmayınız hatta bir üroloğa gidip testesterron ve dht testlerini yapmadan bence başlamayınız.
Prpye gelince nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama çoğu saç ekim merkezinde kullanılan prp kitlerinin düzgün prp elde edilemediği söyleniyor bence bu konuda bilgilenin hatta bu işleri yapsn bir estetik merkezinde doktor birine yaptırırsanız daha iyi olur.
Finasterid konusunu sizin de bahsettiğiniz durumdan dolayı kullanmaya pek sıcak bakmıyorum. Prp yi de özel bir hastanede yaptırıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz diyelim. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Ali Koca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 14 Mayıs 2022, 08:36:23 »
Abi bu adamlar donörü nasıl bu kadar haşat edebiliyorlar bu arenamed de ne kadar ektiren adam varsa arkaya tarla faresi girmiş gibi böyle işmi olur.2 defa ekim yaptırdım 15 günde arkada iz namına bişey kalmadı.

Halit00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Haziran 2022, 22:25:44 »
Selamun aleyküm arkdaşlar son paylaşımımdan bugüne 30 gün geçti ve 3 üncü PRP seansımı yaptırdım güncel durumu sizlerle paylaşıyorum. Sol donör alanım %70 itibari ile toparladı fakat sağ donör alanım daha tam anlamı ile toparlamadı inşallah en kısa zamanda sağ bölgemde toparlar.

Sorum şu arkadaşlar çıkışlarım yeni yeni başlıyor fakat orta ve tepe bölgelerinde ki çıkışları göremedim henüz. Ön hattımda da fotoğraflara bakarsanız sol ön çizgide çıkışları göremiyorum kök uçları dahi görünmüyor acaba ilerleyen zamanlarda çıkar mı ? Herkese şimdiden teşekkürler. =) 

Nahuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 10 Haziran 2022, 00:41:46 »
Aleyküm selam kardeşim donör bölgen güzel toparlamış dahada iyi olacaktır fakat bir miktar arenamed imzası kalacaktır. Ekim alanı için süreç daha erken biranda çıkışlar başlar o zaman mutlu olmaya başlıyorsun az daha sabır inşallah sonuç güzel olur

Facebook Twitter Instagram