Merhabalar bugün 72. Günüm ekimimde ki durumu sizlerle paylaşıyorum bazı özel sorunlarımdan dolayı bir 10 gün kadar erişim sağlayamadım yeni paylaşım yapıyorum kusura bakmayın.
Sorularım şunlar
-- 62. Gün itibari ile PRP seansı yaptırdım. Seans sırasında işlemi yapan personel saçlarına çok narin davranmışsın ve şok dökülmeyi tam anlamı ile bitirememişsin dedi sadece ön hattımda şok dökülme olmuştu fakat tepe ve orta bölümlerde ki saçlarda şok dökülme tamamlanmamış bunun için PRP yapan personel bir sprey sıkarak gazlı bez ile çok bastırmadan hafif bir baskı ile dökülmeyen telleri kendisi ovalayarak döktü bunun bir zararı olabilir mi ekimde problem oluşur mu ilk sorum bu ?
-- Bir diğer sorum da şu PRP den sonra sol kulak üzerimde ki dökülen alan yeni yeni ufak fakat cılız saç telleri çıkmaya başladı ama son iki gündür donör alanımda ki dökülme tekrar başladı diyebilirim ve şöyle bir durum oluyor dökülme olan yerlerde öncesinde kafa derinde bir yanma gerilme ve batma hissi oluyor sonrasında da dökülmeye başlıyor. Donör bölge toparlar dediniz ve sizlere inanıyorum fakat 72. güm itibari ile artık dökülmenin durup toparlanmaya başlaması gerekmez miydi ? (Minoxil kullanmaya devam ediyorum.)
-- Son olarakta ekim bölgem süreç itibari ile olması gerektiği gibi mi ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.