Selamlar forumdaşlar,
61. gün (2.ay) fotoğraflarını güncelliyorum. Ekim köklerinden, şok dokulmeden kurtulan bazı saçlar uzadı, bu günlük olarak beni en azindan uzaktan doğal kısa saç kesimli bir vatandaş olarak gösteriyor. En azından ben öyle inanmak istiyorum, yorumlar da öyle
Asimetri, uçları kalın, devamı daha ince çıkan saçlar ağırlıkta, keşke şok’tan kurtulan saçlar, ekildiği uzunluktaki kalınlığıbda çıkmaya devam etseydi. Sanıyorum bunu bu aşamada beklemek fazla olumlu bir düşünce olur, pek tabii tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını da rica ederim.
Yakın makrolar çekmeye çalıştım. Elime değen ince kökler olduğunu düşünüyorum. Zamana bıraktım, hiç detaylı incelemiyorum saçlarımı. 2-3 haftadır neredeyse hiç (şok dökülme) yaşamıyorum.
Kullandığım takviyeler,
Günde 4/1 Proscar
Haftada 2-3 Biotin 5000mcg
Haftada 2-3 B12 vitamini 1000/5000 mcg
Haftada 2-3 Cinko 50mg
Son 1 aydır Cod Liver Oil. Cod baliginin karacigerinden elde edilen bir yag. (Haftada 2-3 tbl spoon)
Haftada 1-2 C vitamin 1000mg (bunu günlük vucut direncim için kullanıyorum)
Haftada 1 Argan yagi soothing gel sürüp 20 dakika sonra yıkıyorum
Günlük Dermatech Anti hair loss lotion (iceriginde Procapil, Caffeine; Biotin, Panthenol bulunuyor)
Tecrübeli arkadaşlarımdan olumlu, olumsuz yorumlar rica eder, iyi günler dilerim.