Merhabalar Arkadaşlar. 21 Mart 2022 de uzun yıllar süren saç problemlerimi son çare olarak gördüğüm ekim işlemleriyle hafifletme kararı aldım. (DHI) Olumlu referanslar ile Oguzhan Caliskan’in yanina gittim. Sisli Kolan International’da yapildi operasyonum. Yalniz cidden dis cekiminden rahatti tum surec. İlk anestezi de oyle aman aman can yakmiyor. Bugun ekimden sonraki ilk gunum. Ensemden arada sızan odemin/sivinin islaklik hissiyati haricinde bir rahatsizlik hissetmiyorum.
Planlamam yapılırken ben görevlilerin çizgidi cizgiden bir kalem cizgisi kalinligi daha sakaklardan yukari cikilmasini istedigimi soyledim. Mantikli buldular hatta genelde hastalar daha asagidan diye israrci olurlar dediler. Kendi orjinal sac, kafa yapim zaten cocuklugumdan beri alni acik tabir edilen, sivri bir alin yapisi. Guzel olmus desemde bazi arkadaslarin alin kenarlarindaki kavisi, ve oradan cikan saclara gozum takiliyor. Ben 30-35+ erkeklerde biraz acik sakak ust bolgesini maskulen ve karizmatik bulurum. Bakalim bizde nasil olacak. Operasyon tahminimizden biraz daha uzun surdu. 10 gibi cizimleri yaptik, 12 de alim bitmisti. 20:30 da da ekim bitti. Rebaund denen sanirim arkadaslar greftleri yerlestirdiginde cilt geri disari atma egilimindeydi ve bu calislan arkadaslari cok zorladi. Bizde sabir ettik.
Bundan sonrasi uzunda bir sabir sureci. Yarin ilk yikamaya ve bazi onerilen ilaclari almaya tekrar hastaneye gidecegim.
Bu arada aksam eve vardigimda, sabah kalktigimda, yemekte, cikarken ilk dakikadan son dakikaya sanki ilk hastalari benmisim gibi o kadar cani gonulden ilgilendilerki, para avcisi oldugunu dusunurdum yurdum insanlarinin, ama ozellikle basimdaki calisan arkadaslar 12 saat bir nefes almak icin bile mola vermedi, su icmedi. Cok da rahat gecti kolumdaki damar yolunun bana verdigi rahatsizlik haricinde. Ki en buyuk sorunun buysa sen baya rahat gecirmissin dedi arkadaslarimda.
Gunler gectikce paylasimlarima devam edecegim. Her isteyene nasip olsun, sonuclarimiz hepimizin yuzunu guldursun insallah.