Gönderen Konu: 4 Mart 2022 / Şahin Çelik / 2825 Greft  (Okunma sayısı 3304 defa)

marshmello

• Yeni üye
  • *
Ynt: 4 Mart 2022 / Şahin Çelik / 2825 Greft
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2022, 01:55:35 »
hocam saçları öne yatırarak değilde yukarı doğru tarayarak fotograf atsanız daha anlaşılır olacak bu şekilde pek anlaşılmıyor gelişim süreci
o dediğiniz bölge geriden geliyor olabilir hocam belkide hep daha az çıkı olarak kalıcak öyle bile olsa şahin hoca gerekeni yapar
birde saçlarınızın yanlarını güzel bir kuaförde kestirirseniz üslerden de makasla kısaltırsanız bu hali ile bile güzel duracaktır bu şekilde dağınık bir görüntü oluyor tabi bu forumdaş tavsiyesi siz kendiniz daha iyi bilirsiniz
Hocam saçları sağa sola arkaya taramadım hiç bir sıkıntı olur diye ama 6.ayı tamamlıyım öyle bi foto da atacağım. Dediğin gibi kenarları aldırdım daha bi derli toplu göründü, diğer saçlar seyrek olan yerleri kapatıyo öne doğru yatırınca ama bu gidişle saçı sağa sola tarayıp rüzgarda john travolta pozları hayal gibi ama inşallah sonu güzel olsun diyelim :) teşekkürler yorumun için

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 13 Ağustos 2022, 11:23:19 »
hocam ekim bölgesini taramanız dokunmanız bunların zararı olmaz aksine günlük masaj yapmak o bölgeye iyi olur ben 5 dk tarakla günlük tarardım masaj olsun diye duşta yine şampuanlarken parmak uçlarıyla masaj yapardım güzel sonuç aldım
şuan için erken oldugu için o dediğim gibi kullanılamaz saç bizde öne yatırarak kullandık saçlar tamamen çıkana kadar sizde öyle kullanıyorsunuz normal
6.ay fotosunu attıgınızda bakarız hocam takipteyiz

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 24 Ağustos 2022, 15:24:44 »
hocam ekim bölgesini taramanız dokunmanız bunların zararı olmaz aksine günlük masaj yapmak o bölgeye iyi olur ben 5 dk tarakla günlük tarardım masaj olsun diye duşta yine şampuanlarken parmak uçlarıyla masaj yapardım güzel sonuç aldım
şuan için erken oldugu için o dediğim gibi kullanılamaz saç bizde öne yatırarak kullandık saçlar tamamen çıkana kadar sizde öyle kullanıyorsunuz normal
6.ay fotosunu attıgınızda bakarız hocam takipteyiz
eyvallah hocam bir süredir teknolojiden uzaktım yeni cevap verebiliyorum kusura bakma. Elimden geldiğince masaj yapıyorum ama ekim bölgelerine hala kontrolsüz dokunmuyorum pek. Bugün itibariyle 170 gün oldu. Senin nazarında herkese sorayım, terleme sağa sola ya da geriye tarama güneşte şapkasız takılma gibi şeylerin sorun olma süreci bitti mi dikkat etmem gereken bir şeyler var mı?
  • Yaşınız 28

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 04 Eylül 2022, 13:40:21 »
Dostlar bir sualim olacak;
Bugün itibariyle 6. ayı doldurdum. Saçları taramak makineyle 3'e vurmak yada parmaklarla saçları sağa sola geriye yatırmak suretiyle şekil vermek gibi eylemler yani ekimden önceki her şeyi yapabilir miyim? Zaten verimli bir ekim olmadı, çıkana da iyi davranmak istiyorum yorum yaparsanız çok sevinirim..
  • Yaşınız 28

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Eylül 2022, 15:11:48 »
Hocam saçları geriye tarayarak foto atarsanız çok iyi olur?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 04 Eylül 2022, 17:14:34 »
Hocam saçları geriye tarayarak foto atarsanız çok iyi olur?
Atarım tabi hocam ama öğrenmek istediğim o zaten 180 günden sonra saçları sağa sola taramak cilde temas ederek şekil vermeye çalışmak yani ekimden önceki gibi saçlara davranmanın bir negatif etkisi olur mu?
  • Yaşınız 28

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 04 Eylül 2022, 19:49:55 »
Atarım tabi hocam ama öğrenmek istediğim o zaten 180 günden sonra saçları sağa sola taramak cilde temas ederek şekil vermeye çalışmak yani ekimden önceki gibi saçlara davranmanın bir negatif etkisi olur mu?

Kesinlikle olmaz ama yeni ekilen saç normal saç gibi form tutması zaman alır .Her şeyden önce  biraz sert oluyor doğal halini bulup şekil vermesi nerdeyse bir sene sürüyor.

aslan1905xxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 05 Eylül 2022, 23:49:07 »
Hocam ben 2.ayda kafa derime hafif tırnakla masaj yapardım, bu saatten sonra bir şey olmaz

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 06 Eylül 2022, 13:22:55 »
Kesinlikle olmaz ama yeni ekilen saç normal saç gibi form tutması zaman alır .Her şeyden önce  biraz sert oluyor doğal halini bulup şekil vermesi nerdeyse bir sene sürüyor.
Evet sert duruyor zaten kendi saçımda çok sert ve kalın telliydi normalde, bazı yerler çalı süpürgesi gibi dik dik :D
  • Yaşınız 28

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 06 Eylül 2022, 13:24:06 »
Hocam ben 2.ayda kafa derime hafif tırnakla masaj yapardım, bu saatten sonra bir şey olmaz
Eyvallah hocam ben de masaj sürekli yaptım hafif hafif ama, saçların çıkış yönü dışında şekil vermeye çalışmamıştım hiç bir zarar olur diye, artık saldım onu da teşekkürler yorumun için.
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 06 Eylül 2022, 13:25:19 »
Bir sorun yok saç yapın ince saç yapına göre 157 günde gayrt iyi çıkışlar olmuş dostum daha dur yeni başladı çıkışlar
Global Moderator

marshmello

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 07 Eylül 2022, 00:37:26 »
Bir sorun yok saç yapın ince saç yapına göre 157 günde gayrt iyi çıkışlar olmuş dostum daha dur yeni başladı çıkışlar
Umarım öyle olur genelde ilk 6 ayda şekilleniyor sonra pek toparlamıyor gördüğüm kadarıyla o yüzden biraz endişelendim ama hayırlısı hocam teşekkürler yorumun için, 200 günü devireyim fotoğraf atacağım farkı rahat görebilmek adına.
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram