Gönderen Konu: Loniten'in Türkiye'ye tedariğini sağlamaya çalışıyoruz, yardım eder misiniz?  (Okunma sayısı 8239 defa)

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende yoktur,olsa bir yerden duyardık keşke olsa,yarın bi eczaneye sorayım bakayım.

Bunu buldum,. isine yararmi bilmem ama cogunda yurtdisinden getirtebilirsiniz diye yaziyor (herhalde Eczaneler getirtebilir)

https://www.ilactr.com/atc/C02DC01.html
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Bunu buldum,. isine yararmi bilmem ama cogunda yurtdisinden getirtebilirsiniz diye yaziyor (herhalde Eczaneler getirtebilir)

https://www.ilactr.com/atc/C02DC01.html
Eyvallah başkan
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Onlarda: Loniten, Rogaine, Kirkland, Revita, Noukrin

Bizde: Bıttım sabunu, Mavi Serum, Eşek sütü sabunu, saçın derisini koparan Durou Pak, çakma Xpecialar

yukarıda yazdıgınız markaların hepsi amerikan malı mı?
serum urunleri mi hap urunleri mi konusuyorsunuz
  • Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
yukarıda yazdıgınız markaların hepsi amerikan malı mı?
serum urunleri mi hap urunleri mi konusuyorsunuz
Hepsi Amerikan malı mı bilmiyorum maalesef.
Karışık olarak yazdım dostum. Serum, tablet hepsi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Alvin Bey

• Full Member
türkiyeye geldi mi ilaçlar

Layerbox23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum senin de bildiğin gibi FDA onaylı iki ilaç türünden birisi bu. Dolayısıyla gerçekten saç yapısına ve AGA'nın önlenmesi veya durdurulmasına katkı bulunan bir ilaç. Yan etki konusu ise topikal olarak daha az olmak üzere aşırı bir yan etkisi yok görünüyor. Ilacın prospektusunde dahi saçlara bulunduğu olumlu etki konu edilmiş. Yan etkisi olmayan bir ilaç hayatımda görmedim. Bizim isteğimiz tıpkı Proscar'ın eczanelerde satılması gibi bir tür. Ecza depolarının envanterinde bulunsun istiyoruz. Dolayısıyla yan etki yaşayan kişiye bir sorumluluğumuz olur mu bilemiyorum.
fda onaylı diğer ilaç ne ?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar oral minoxidil çabanızı anlıyorum ve times bile bununla alakalı paylaşım yapmış ancak ciddi kalp sıkıntılarına sebep olabilen bir şey sırf saç çıkacak diye kalp damar rahatsızlığı yaşamanız içten bile değil hala en mevcut koruma yöntemi finasteride oral minoxidil topikale göre çok daha fazla vücuda etkisi olan bir ilaç bu sorunlar hemen ortaya çıkmayabilir ne de olsa kalp rahatsızlığı öyle 1 ayda kendini göstermeyecektir o yüzden çok uzun süre kullanımını iyice araştırmanızı tavsiye ederim topikal minoxa göre hiç masum olmayan bir ilaç olduğunu düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
 baz saç ürünlerinde kara üzüm cekirdeği kullanılır.alın onu damarları açar cekirdeğini dişinizde ezip yiyin.oral minox sakata getirebiir.yada suyunu çıkartabilirsek dermollerden sonra su doksen hucreye gider derler.normalde urunlerin hucreye ulaşma sorunu var 2 cm aşağıda hucre kıl ölü hucre canlı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
fin ve dut'unda yan etkileri var ama yan etkisi olmadığı için pek umursamiyoruz.1 aydan fazladır oral min kullanıyorum yan etkisi olmadı umarım da olmaz
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
fin ve dut'unda yan etkileri var ama yan etkisi olmadığı için pek umursamiyoruz.1 aydan fazladır oral min kullanıyorum yan etkisi olmadı umarım da olmaz
İmzandaki tedavinde dermoroller haftada 1 2 yazmışsın tavsiyem haftada 1 dermastamp kullanımı çok sık kullanım daha büyük sorunlara yol açabilir ve faydalı olmayacağını düşünüyorum oral minox konusunda da dikkatli olmanızı tavsiye ederim

baldLion

• Hero Member
Bir ara forumda oralminoxidil diye biri vardı epey bilgili biriydi ve oral alıyordu minoxili.
O ne kullanıyordu acaba? Bilen varmı

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
İmzandaki tedavinde dermoroller haftada 1 2 yazmışsın tavsiyem haftada 1 dermastamp kullanımı çok sık kullanım daha büyük sorunlara yol açabilir ve faydalı olmayacağını düşünüyorum oral minox konusunda da dikkatli olmanızı tavsiye ederim
teşekkürler
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Kimine11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ilaç Almanya da varsa ben getirebilirim orada akrabalarım var ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum yardımcı olursanız bende herkese yardımcı olmuş olurum

Facebook Twitter Instagram