Gönderen Konu: Loniten'in Türkiye'ye tedariğini sağlamaya çalışıyoruz, yardım eder misiniz?  (Okunma sayısı 8237 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Pfizer Türkiye olarak yalnızca Türkiye sınırları içerisinde faaliyet göstermekteyiz  "Loniten’’ isimli ürün Pfizer Türkiye ürün portföyünde yer almamaktadır.

T.C. Sağlık Bakanlığı yönetmelikleri gereği ülkemizde ruhsatı bulunmayan ürünler hakkında daha fazla bilgi sağlayamamaktayız. Lütfen tedaviniz ile ilgili hekiminize danışınız.

Sağlıklı günler dileriz. Ruhsatı yokmuş ilacın, başaramadık aga :(

Olsun, denemedik demeyiz be dostum :)
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
Olsun, denemedik demeyiz be dostum :)
  Olsun kanka kulaklarına karpuz suyu kaçırdık, akıllarında belki aksiyona geçirirler:)

The Cebelebettin

• Hero Member
Yurt dışında öyle güzel ilaçlar varki yabancı forumlarda YouTube de görüyorum insanın kullanasi geliyor Türkiye de niye yaygın değil anlamak güç gerçekten
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Yurt dışında öyle güzel ilaçlar varki yabancı forumlarda YouTube de görüyorum insanın kullanasi geliyor Türkiye de niye yaygın değil anlamak güç gerçekten
Onlarda: Loniten, Rogaine, Kirkland, Revita, Noukrin

Bizde: Bıttım sabunu, Mavi Serum, Eşek sütü sabunu, saçın derisini koparan Durou Pak, çakma Xpecialar
« Son Düzenleme: 29 Mart 2022, 15:14:03 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

The Cebelebettin

• Hero Member

Bizde: Bıttım sabunu, Mavi Serum, Eşek sütü sabunu, saçın derisini koparan Durou Pak, çakma Xpecialar
🤣🤣
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Robert

• Hero Member

Coğrafya kaderdir zweig 😁

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Coğrafya kaderdir zweig 😁
Yorulduk be ustam.

Arada görüyorum bu bıttım sabuncular before after atıyor. Insanlar inanıyor. Alt kısma "fiyat nedir?" diyorlar. Yani inanıyorlar ve ilgi gösteriyorlar.
Onları görünce üzülüyorum. Saç dökülmesi koca karı ilaçları ile çözülecek bir şey zannediyorlar.

Finasterid onlara uzaktan bakıyor. O da üzülüyor.
"Beni tanımaları için daha ne kadar saç kaybetmeleri gerek." diyor. Ağlıyor.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorulduk be ustam.

Arada görüyorum bu bıttım sabuncular before after atıyor. Insanlar inanıyor. Alt kısma "fiyat nedir?" diyorlar. Yani inanıyorlar ve ilgi gösteriyorlar.
Onları görünce üzülüyorum. Saç dökülmesi koca karı ilaçları ile çözülecek bir şey zannediyorlar.

Finasterid onlara uzaktan bakıyor. O da üzülüyor.
"Beni tanımaları için daha ne kadar saç kaybetmeleri gerek." diyor. Ağlıyor.
Akrabam çok akıllı ve zeki bir insandır.Mavi su gibi bir ürün kullanıyor ve memnun.  Finasteride'den bahsettiğimde uzak durulması gerektiğini düşündü, üzerinde bile durmadı.  Çok güvendiğim bir insan ve muhtemelen dediği gibi o losyon saç çıkarıyordur. Muhtemelen içinde iyi ihtimalle finasteride, dutasteride,minoksil kötü ihtimalle Spiro, androcur gibi ilaçlar var. İnsan psikolojisi içeriğini bilmediği şeyi tercih etmeye yatkın, tuhaf.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Akrabam çok akıllı ve zeki bir insandır.Mavi su gibi bir ürün kullanıyor ve memnun.  Finasteride'den bahsettiğimde uzak durulması gerektiğini düşündü, üzerinde bile durmadı.  Çok güvendiğim bir insan ve muhtemelen dediği gibi o losyon saç çıkarıyordur. Muhtemelen içinde iyi ihtimalle finasteride, dutasteride,minoksil kötü ihtimalle Spiro, androcur gibi ilaçlar var. İnsan psikolojisi içeriğini bilmediği şeyi tercih etmeye yatkın, tuhaf.
Dostum bu mavi su konseptini büyük ihtimalle L'oreal Paris Stemoxydine %5 adlı ürününden yola çıkarak oluşturdular. Belki akraban da bunu kullanıyordur. L'oreal bu konuda çok iddiali. 6 haftada daha hacimli bir saça sahip olunacağını iddia ediyor.

Hatta bunun bir eski versiyonunda şişenin önünde "6 haftada 1000 saç kökü çıkarma etkisi" diye bir ibare vardı şimdi kaldırmışlar.

Ben kullandım sadece hacim verdi. Ürünün içine parfümü basmışlar. Kullandıktan sonra insanlar bana "saç parfümü mü kullanıyorsun?" diye soru soruyorlardı.

Tövbe estağfurullaaah.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bu mavi su konseptini büyük ihtimalle L'oreal Paris Stemoxydine %5 adlı ürününden yola çıkarak oluşturdular. Belki akraban da bunu kullanıyordur. L'oreal bu konuda çok iddiali. 6 haftada daha hacimli bir saça sahip olunacağını iddia ediyor.

Hatta bunun bir eski versiyonunda şişenin önünde "6 haftada 1000 saç kökü çıkarma etkisi" diye bir ibare vardı şimdi kaldırmışlar.

Ben kullandım sadece hacim verdi. Ürünün içine parfümü basmışlar. Kullandıktan sonra insanlar bana "saç parfümü mü kullanıyorsun?" diye soru soruyorlardı.

Tövbe estağfurullaaah.
Akrabam ekim yaptırmıştı ama çok seyrek duruyordu ekilen saçlar. Yani kullandığı ürün hacimden ötede bir etkiye sahip olmalı. Loreal'in ürününün 1700 versiyonunu 3 ay kullandım etki gözlemleyemedim :(
Mavi su üretenlerin Loreal'i taklit bile edebileceğini sanmıyorum.  Yakın kalitede ürün yapabilmek için yakın kalitede imkanları olması gerekir. Yani bahsettiğim Antiandrojenlerden ya da minoksilden mutlaka kattıklarını düşünüyorum.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Akrabam ekim yaptırmıştı ama çok seyrek duruyordu ekilen saçlar. Yani kullandığı ürün hacimden ötede bir etkiye sahip olmalı. Loreal'in ürününün 1700 versiyonunu 3 ay kullandım etki gözlemleyemedim :(
Mavi su üretenlerin Loreal'i taklit bile edebileceğini sanmıyorum.  Yakın kalitede ürün yapabilmek için yakın kalitede imkanları olması gerekir. Yani bahsettiğim Antiandrojenlerden ya da minoksilden mutlaka kattıklarını düşünüyorum.
Olabilir dostum doğrudur.

Spencer

• Hero Member

Noukrin nedir?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Noukrin nedir?
Takviye. Fakat yan etkisi bilimsel kanıtlara dayandırılarak hiç olmayan bir takviye. Kutusu 750 tl şu anda maalesef hocam. Işe yaradığını buradaki bir forumdaşdan tecrübe ettim. Kullanıcı adi "mctnky" idi galiba.

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
diger arkadasin yazdigi gibi Loniten piyasadan kaldirilmis gibi.
Ama herhald eonun yerine bunu koymuslar  "Lonolox" Türkiyede vardir muhtemelen

https://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/2492289/lonolox-2-5-mg.htm
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

Facebook Twitter Instagram