Gönderen Konu: Loniten'in Türkiye'ye tedariğini sağlamaya çalışıyoruz, yardım eder misiniz?  (Okunma sayısı 8238 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Şimdi baktım da sadece topikal olan tedavi FDA tarafından onaylanmış. Ve göz gezdirdiğimde özellikle saç için bir Minoksidil etken maddeli ilaç görünmüyor. Hoş, olmasa bile mesela şu alttaki gibi bir ürün işimizi görürdü.
Bu mentionda koyduğum görseldeki ürünün içinde Minoxidil etken maddesi yokmuş. Öylesine isim olarak öyle koymuşlar. Kusura bakmayın yanlış olmuş.

Abi bir insan ürünün adını böyle yapar da sonra Minoxidil nasıl koymaz ya 😄 Mavi serumcuların işi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Siz başarırsınız bence :)
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Siz başarırsınız bence :)
Inşallah abi. Olumlu düşüncen için teşekkür ederiz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Almanya da reçetesiz alınıyor bu ilaç. Mükemmel before afterler var oral minoksidil ile ve döngü olayı diye birşey yok. Redditte Minoksidil kullanılanların 3/1 ' i oral olarak kullanıyor bu ilacı. Türkiyede Rogaine kirkland olsa orala gerek yokta bizim şark kurnazlarının ürünü ürun değil.

Bende satılan minoxillere güvenmiyorum zaten ama problem o değil. Bu ilaca ulaşmaya çalışacağınz kadar kirkland veya rogaine kullanmayı deneseniz daha olumlu netice alırsınız diye düşünüyorum. Ya da sorumluluğu alarak saç ekim merkezlerine de danışabilirsiniz. Her iki türlü eğer topikal olanlar pahalı geliyorsa yine bu ilacı temin ederler üstüne fark koyarak sizlere satışını yaparlar. Yurt dışında yaşayan insanlar alım gücü yüksek, temin etmeleri kolay deniyorlar bu ürünleri ama burada zor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

LOESS

• Hero Member
Bende satılan minoxillere güvenmiyorum zaten ama problem o değil. Bu ilaca ulaşmaya çalışacağınz kadar kirkland veya rogaine kullanmayı deneseniz daha olumlu netice alırsınız diye düşünüyorum. Ya da sorumluluğu alarak saç ekim merkezlerine de danışabilirsiniz. Her iki türlü eğer topikal olanlar pahalı geliyorsa yine bu ilacı temin ederler üstüne fark koyarak sizlere satışını yaparlar. Yurt dışında yaşayan insanlar alım gücü yüksek, temin etmeleri kolay deniyorlar bu ürünleri ama burada zor.
Reis Rogaine kirkland bunlar turkiyede satışı olsa amenna. Yurdışında getirip 1000 TL ye satıyorlar sahibinden de orada yaşasak 40 euro 80 euro ya bu ürünleri güzel bir şekilde temin ederdik. Türkiye gibi saç ekim merkezinin merkezi ve cenneti olan bir ülkede nasıl Rogaine kirkland Türkiye piyasasına girmiyor bu da başka bir soru. O yüzden oral olarak gelse 60 tablet 2 aylık 400 TL olsa kimse hayır demez fiyat acısından,hemde sıkma derdi yok saça, aynı saatte alıyorsun kafan rahat oluyor. Türkiyede cidden bazı ürünlerin muadili öyle kötü ki , Ketoral kanazol bunlar mesela nizoralin çeyreği olamaz. Nizoral ciddi anlamda harika bir şampuan. Içeriği kötü deriyi hallaş pamuğuna çeviren TR minoxdili utanmadan 200 TL talep ediyorlar.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
kendim almanyada yasiyorum, bu ilac Loniten Almanya da su an ve uzun süre daha siparis edilemiyor , ayrinti yok.

almanyada recetesiz bu ilaci yasal yoldan alma imkaniniz yok , receteye tabi dir.

LOESS

• Hero Member
kendim almanyada yasiyorum, bu ilac Loniten Almanya da su an ve uzun süre daha siparis edilemiyor , ayrinti yok.

almanyada recetesiz bu ilaci yasal yoldan alma imkaniniz yok , receteye tabi dir.
Tâbi pfizer biontech aşısından köşeyi döndüler, lonitene gerek mi var :) Hakkımızda hayırlısı artık, en son kimya okuyup labaruvatuar kurdurupr,minoxdil tablet çıkartcaklar bana.

Spencer

• Hero Member
Rogaine veya regaine veya kirkland

Önemli olan ürünlerin içinde %5 minoksidil olması. Yukarıda belirttiğim markaların yardımcı maddeleri belki daha kaliteli olabilir ama verimlilik açısından Türkiye'de satılanlardan bir farkı yok aslında.

Ha dersiniz ki, Türkiye'de satılan ürünlerin içerisinde minoksidil oranı %5 değil eksik o zaman anlaşılır bir durum olur. Ama bunu tespit ettirmek çok zor olmasa gerek

Oral minoksidil konusuna gelince Bulgaristan üzerinden temin etmek güç değil. Çevrenizde Bulgaristan ile iletişimi etkileşimi nüfuzu olan birileri mutlaka çıkar, soruşturmak gerek. Ben kullanmak istesem Bulgaristan üzerinden kolayca temin edebilirdim. Ayrıca oral minoksidil sistemik etki edeceği için topikal kadar masum değil. Bir kere vücudunuzda yüzünüzde bol miktarda kıllanma yapacağı aşikar. Bunu göze alacak mısınız? Kalp ve tansiyon konusunda ise ciddi sayılabilecek yan etkileri olabilir.

Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Rogaine veya regaine veya kirkland

Önemli olan ürünlerin içinde %5 minoksidil olması. Yukarıda belirttiğim markaların yardımcı maddeleri belki daha kaliteli olabilir ama verimlilik açısından Türkiye'de satılanlardan bir farkı yok aslında.

Ha dersiniz ki, Türkiye'de satılan ürünlerin içerisinde minoksidil oranı %5 değil eksik o zaman anlaşılır bir durum olur. Ama bunu tespit ettirmek çok zor olmasa gerek

Oral minoksidil konusuna gelince Bulgaristan üzerinden temin etmek güç değil. Çevrenizde Bulgaristan ile iletişimi etkileşimi nüfuzu olan birileri mutlaka çıkar, soruşturmak gerek. Ben kullanmak istesem Bulgaristan üzerinden kolayca temin edebilirdim. Ayrıca oral minoksidil sistemik etki edeceği için topikal kadar masum değil. Bir kere vücudunuzda yüzünüzde bol miktarda kıllanma yapacağı aşikar. Bunu göze alacak mısınız? Kalp ve tansiyon konusunda ise ciddi sayılabilecek yan etkileri olabilir.
Hocam Türkiye'de bulunan Minoxidillerin pek çoğu sıkıntı yapıyor. Cildi tahriş etmekle beraber kaşıntı ve soyulma ile karşı karşıya kalıyor kullanan kişi.

Androvium, Alopexy T miydi bunlar nispeten daha kaliteli ama aylık 250-300 lira civarı.

Onizuka başkan da zamanında Durou Pak mıdır nedir o minoxdan alıp direkt çöpe atmış mesela.
Bunun sebebi elbette kalitesiz olmasının verdiği etki.

Bakın ben ekimden 10 gün önceye kadar Minox kullanıyordum. 1.5 yıl civarı. Bende saç çıkarma etkisini tamamen yitirmiş ve artık "bırakırsam daha da dökülür" edasıyla kullanıyordum.

Şahin hoca saç derimle uğraştı ekim yaparken. O dereceye getirdi. Alta fotosunu ekliyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Pfizer'den mail geldi.

Kısaca diyor ki: İletişim için teşekürler. En iyisi mi siz kendi ülkenizdeki birimle iletişime geçin.

LOESS

• Hero Member
Pfizer'den mail geldi.

Kısaca diyor ki: İletişim için teşekürler. En iyisi mi siz kendi ülkenizdeki birimle iletişime geçin.
Sübhanallah bu da bir gelişme sayılır. TR ye de mesaj attık bakalım geri dönüşler olucak mı:)

Anchar

• Sr. Member
Sübhanallah bu da bir gelişme sayılır. TR ye de mesaj attık bakalım geri dönüşler olucak mı:)

TRye kaldıysa o iş zor  :)
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

slade23

• Hero Member
Şimdi baktım da sadece topikal olan tedavi FDA tarafından onaylanmış. Ve göz gezdirdiğimde özellikle saç için bir Minoksidil etken maddeli ilaç görünmüyor. Hoş, olmasa bile mesela şu alttaki gibi bir ürün işimizi görürdü.

kardeşim bu görseldeki anladığım kadarıyla bir vitamin takviyesi ve içinde minoxidil barındırmıyor isim kurnazlığı yapmışlar galiba.

avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Bu mentionda koyduğum görseldeki ürünün içinde Minoxidil etken maddesi yokmuş. Öylesine isim olarak öyle koymuşlar. Kusura bakmayın yanlış olmuş.

kardeşim bu görseldeki anladığım kadarıyla bir vitamin takviyesi ve içinde minoxidil barındırmıyor isim kurnazlığı yapmışlar galiba.

Aynen öyle hocam ben de sonradan farkında vardım 😄

LOESS

• Hero Member
Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Pfizer Türkiye olarak yalnızca Türkiye sınırları içerisinde faaliyet göstermekteyiz  "Loniten’’ isimli ürün Pfizer Türkiye ürün portföyünde yer almamaktadır.

T.C. Sağlık Bakanlığı yönetmelikleri gereği ülkemizde ruhsatı bulunmayan ürünler hakkında daha fazla bilgi sağlayamamaktayız. Lütfen tedaviniz ile ilgili hekiminize danışınız.

Sağlıklı günler dileriz. Ruhsatı yokmuş ilacın, başaramadık aga :(

Facebook Twitter Instagram