Gönderen Konu: Loniten'in Türkiye'ye tedariğini sağlamaya çalışıyoruz, yardım eder misiniz?  (Okunma sayısı 8231 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Merhaba arkadaşlar, minoxil etken maddeli tabletler yurtdışı forumlarındaki sonuçlara göre epey etkili bir tedavi yöntemi. Pfizer markasının da bünyesine ait Loniten diye bir ilacı var. 2.5mg ve 10mg olarak iki çeşidi var.

Biz de forumun gücünü kullanarak Pfizer adlı markaya talep iletip bu ilacın Türkiye'ye tedariğini istiyoruz LOESS kardeşle birlikte. Yardımcı olup sizler de altta Almanca, İngilizce ve Türkçe olarak yazılan metni altta belirttiğim yönergelere uygun şekilde talebinizi iletebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Not: Bir ilacın tedariği böyle mi sağlanır bilmiyoruz ama denemeye değer.

İngilizce versiyon

Pfizer USA yazalım ve ilk çıkan linke tıklayalım. En alta gidip "contact us" bölümüne girelim. "Area of inquiry" bölümünde "patient assistance" seçeneğini seçelim. Alttaki büyük kısma da şu alttaki metni kopyala-yapıştır yapalım.

Hello, we are contacting you for the drug called as Loniten, which belongs to the brand of Pfizer and whose active ingredient is Minoxidil.  We do not have access to this drug from Turkey, however we would be so pleased if we could reach this drug with ease. In short, we demand that Loniten shall be supplied to Turkey. Please consider our request.  Thank you.

Almanca versiyon

Alman bölümü için böyle bir talep yeri yok. O yüzden mail yoluyla gönderiyoruz talebi.

email
konu başlığı
gönderilecek metin
olarak sıralanmıştır.

info@pfizer.de

Lieferung von Lonetin in die Türkei

Hallo, wir kontaktieren Sie wegen des Medikaments namens Loniten, das zur Marke Pfizer gehört und dessen Wirkstoff Minoxidil ist.  Wir haben keinen Zugang zu diesem Medikament aus der Türkei, aber wir würden uns sehr freuen, wenn wir dieses Medikament problemlos erreichen könnten.  Kurz gesagt, wir fordern, dass Loniten in die Türkei geliefert wird.  Bitte berücksichtigen Sie unsere Anfrage. Danke.

Türkçe versiyon

"Pfizer Türkiye" yazalım, ilk çıkana tıklayalım. "Bize ulaşın" bölümüne alttaki yazıyı yapıştıralım.

Merhabalar, Pfizer markasına ait olan ve etken maddesi Minoxidil olan Loniten isimli ilaç için sizinle iletişime geçmekteyiz.  Bu ilaca Türkiye'den ulaşamıyoruz, ancak bu ilaca kolayca ulaşabilirsek çok memnun oluruz.  Kısacası Loniten'in Türkiye'ye tedarik edilmesini talep ediyoruz.  Lütfen talebimizi dikkate alınız.  Teşekkür ederiz.

LOESS

• Hero Member
Zweig kardeşim her derde deva olan,çabalayan güzel insan, Allah razı olsun açtığın her konuda emek veriyor,yol gösteriyor. Arkadaşlar bildiğiniz üzere Türkiyede ki topikal minoxidilin hali içler acısı bir şekildedir, formülizazyonu olsun, etkisi olsun içerik olarak berbat bir ürünlerle karşı karşıyayız. Saçlı derimizin içinden geçiyor pul,pul yapıp egzamayı tetikliyor. Hatta bir ara basına yansıdı içeriklerinde dedikleri minoksidil oranı yok ve hepsi toplatıldı. O yüzden bu ilacın Turkiyeye gelmesi bizler için çok güzel olucak. Pfizer firması Türkiye genelinde bir çok ilaçları ve fön ayırdığı bir ülke gerek Lustral, cilt ilaçları vb o yüzden forumun gücünü kullanarak e-mail bombardımanı yaparak bu ilacı getirmek ümidiyle Zweigin harika bir şekilde dizayn ettiği başlıkla sizlerden yardım istiyoruz. Finansterid tek başına yeterli olmuyor, Oral minoksidil ile saçın beslenmesini,kan akışını verimli bir şekilde redditte gibi bir çok harika before afterler var o yüzden bu ilacı türkiyeye getirmek ümidiyle..

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Allah razı olsun kardeşim. Bilmukabele sen de öyle.

Arkadaşlar yardımcı olalım rica ediyoruz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu paylaşıma sürekli bir şeyler yazalım, üst sıralarda dursun.
Link: https://www.pfizer.com/contact
Türkçe: https://www.pfizer.com.tr/bize-ulasin-0
Böyle konularda adım atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu konunun linkini imzanıza ekleyin. Dikkat çeksek bile yeterlidir.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2022, 23:03:05 Gönderen: Whatever 282 »
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

muroreis

• Hero Member
Destek çıkalım arkadaşlar konu yukarda kalsın
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

LOESS

• Hero Member
Bu paylaşıma sürekli bir şeyler yazalım, üst sıralarda dursun.
Link: https://www.pfizer.com/contact
Türkçe: https://www.pfizer.com.tr/bize-ulasin-0
Böyle konularda adım atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu konunun linkini imzanıza ekleyin. Dikkat çeksek bile yeterlidir.
  Teşekkür ederim kardeşim,ilgin ve alakan için.

LOESS

• Hero Member
Destek çıkalım arkadaşlar konu yukarda kalsın
Aynen konuyu yukarda tutalım kardeşim, şöyle 150-200 kişi mail atsa güzel bir geri dönüş alabiliriz,Allah'ın izniyle.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen konuyu yukarda tutalım kardeşim, şöyle 150-200 kişi mail atsa güzel bir geri dönüş alabiliriz,Allah'ın izniyle.
Diğer saç forumlarında takılan varsa oraya da iletirler de çok iyi olur
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Türkiye'de ilaçları eczaneden reçetesiz alabiliyorsunuz ancak yurt dışında bu ilaçlar reçete ile ancak kullanılabiliyor. Saç tedavisinde bahsettiğiniz ilacın onayı yoksa büyük bir kitle toplayıp mail atsanızda çok sonuç alacağınızı üzülerek düşünmüyorum. Bunu aslında saç ekimi merkezlerinden talep etseniz yine yan etkileri olmasa belki daha rahat temini olabilir ama kimse sizin alacağınız sorumluluğu almaz. Çünkü bir sağlık problemi yaşasanız kullanandan çok satan kişilerin daha çok başı yanar. İlaç talep ediyorsunuz arkadaşlar, herhangi bir ürün değil bu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Türkiye'de ilaçları eczaneden reçetesiz alabiliyorsunuz ancak yurt dışında bu ilaçlar reçete ile ancak kullanılabiliyor. Saç tedavisinde bahsettiğiniz ilacın onayı yoksa büyük bir kitle toplayıp mail atsanızda çok sonuç alacağınızı üzülerek düşünmüyorum. Bunu aslında saç ekimi merkezlerinden talep etseniz yine yan etkileri olmasa belki daha rahat temini olabilir ama kimse sizin alacağınız sorumluluğu almaz. Çünkü bir sağlık problemi yaşasanız kullanandan çok satan kişilerin daha çok başı yanar. İlaç talep ediyorsunuz arkadaşlar, herhangi bir ürün değil bu.
Dostum senin de bildiğin gibi FDA onaylı iki ilaç türünden birisi bu. Dolayısıyla gerçekten saç yapısına ve AGA'nın önlenmesi veya durdurulmasına katkı bulunan bir ilaç. Yan etki konusu ise topikal olarak daha az olmak üzere aşırı bir yan etkisi yok görünüyor. Ilacın prospektusunde dahi saçlara bulunduğu olumlu etki konu edilmiş. Yan etkisi olmayan bir ilaç hayatımda görmedim. Bizim isteğimiz tıpkı Proscar'ın eczanelerde satılması gibi bir tür. Ecza depolarının envanterinde bulunsun istiyoruz. Dolayısıyla yan etki yaşayan kişiye bir sorumluluğumuz olur mu bilemiyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
Hocam Türk ilaç firmalarına da Loniten’in muadilini üretmeleri için mail atabiliriz. 30’lu tabletler şeklinde yapsalar düzenli alacak binlerce kişi var. Gerçi ilaç üretmek öyle kolay mı izinleri vs. nasıl alınıyor bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Hocam Türk ilaç firmalarına da Loniten’in muadilini üretmeleri için mail atabiliriz. 30’lu tabletler şeklinde yapsalar düzenli alacak binlerce kişi var. Gerçi ilaç üretmek öyle kolay mı izinleri vs. nasıl alınıyor bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.
Dediğin gibi epey uzun bir süreç ilaç yapıp piyasaya sürmek dostum onun ihtimali biraz daha düşük.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Dostum senin de bildiğin gibi FDA onaylı iki ilaç türünden birisi bu. Dolayısıyla gerçekten saç yapısına ve AGA'nın önlenmesi veya durdurulmasına katkı bulunan bir ilaç. Yan etki konusu ise topikal olarak daha az olmak üzere aşırı bir yan etkisi yok görünüyor. Ilacın prospektusunde dahi saçlara bulunduğu olumlu etki konu edilmiş. Yan etkisi olmayan bir ilaç hayatımda görmedim. Bizim isteğimiz tıpkı Proscar'ın eczanelerde satılması gibi bir tür. Ecza depolarının envanterinde bulunsun istiyoruz. Dolayısıyla yan etki yaşayan kişiye bir sorumluluğumuz olur mu bilemiyorum.

Oral olarak kullanımda saç tedavisi için onaylanmış mı peki bahsettiğiniz ilaç? Ya da herhangi bir minoksidil içeriği bulunan bir tabletin, tansiyon tedavisi için değil de, saç tedavisi için kullanımına uygun olan bir ilacı buluyor mu? Minoksidilin saç çıkarması zaten ilacın yan etkisinden kaynaklanıyor. Asıl amacı tansiyon hastaları için kullanılan bir ilaç olması. Proscar'da prostat ilacı ama saç için üretilen Propecia adında bir ilacı var. Bu ilaçları da Avrupa'da, Amerika'da reçetesiz kimseye vermezler. Eğer Propecia mantığında bir minoksidil ilaç varsa ki ben bilmiyorum belki temin edilebilir ama dediğim gibi tansiyon ilacını kimse sorumluluk alarak bence göndermez. O kadar esnek olacaklarını zannetmiyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Oral olarak kullanımda saç tedavisi için onaylanmış mı peki bahsettiğiniz ilaç? Ya da herhangi bir minoksidil içeriği bulunan bir tabletin, tansiyon tedavisi için değil de, saç tedavisi için kullanımına uygun olan bir ilacı buluyor mu? Minoksidilin saç çıkarması zaten ilacın yan etkisinden kaynaklanıyor. Asıl amacı tansiyon hastaları için kullanılan bir ilaç olması. Proscar'da prostat ilacı ama saç için üretilen Propecia adında bir ilacı var. Bu ilaçları da Avrupa'da, Amerika'da reçetesiz kimseye vermezler. Eğer Propecia mantığında bir minoksidil ilaç varsa ki ben bilmiyorum belki temin edilebilir ama dediğim gibi tansiyon ilacını kimse sorumluluk alarak bence göndermez. O kadar esnek olacaklarını zannetmiyorum.
Şimdi baktım da sadece topikal olan tedavi FDA tarafından onaylanmış. Ve göz gezdirdiğimde özellikle saç için bir Minoksidil etken maddeli ilaç görünmüyor. Hoş, olmasa bile mesela şu alttaki gibi bir ürün işimizi görürdü.

LOESS

• Hero Member
Almanya da reçetesiz alınıyor bu ilaç. Mükemmel before afterler var oral minoksidil ile ve döngü olayı diye birşey yok. Redditte Minoksidil kullanılanların 3/1 ' i oral olarak kullanıyor bu ilacı. Türkiyede Rogaine kirkland olsa orala gerek yokta bizim şark kurnazlarının ürünü ürun değil.

Facebook Twitter Instagram