Gönderen Konu: SAÇ EKTİRMEK ISTIYORUM SAÇLARIM UYGUNMUDUR  (Okunma sayısı 5280 defa)

Musa Turcan

• Sr. Member
Ynt: SAÇ EKTİRMEK ISTIYORUM SAÇLARIM UYGUNMUDUR
« Yanıtla #45 : 19 Ekim 2022, 13:42:10 »
Abi yorumlarınız için teşekkür ederim
Ben minoxidil kullandım 2 yıl önce bir dermatologun tavsiyesi üzerine ama ozamanlar bu forumdan haberdar olmadığım için 4 ay kullanıp bırakmıştım.
Saçlarım okadar gür olmuştu ki 15 yasımdaki saçlarıma geri dönmüştüm :D
Sonra tabi bu doktor arkadaş bana bu ilacı bıraktığım zaman saçlarımının eski halinden beter olacağını söylemediği için bıraktık saçlarım o kadar hızlı dökülmeye başladı ki bıraktıktan sonra avuç avuç saç gelıyordu.
Sonra araştırmaya başladım işte bu siteyi buldum ilaçları falan şuan bu halde saçlarım minox kullanmadan önce daha iyidi. Minox kullanma taraftarı değilim açıkcası çünkü kafaya olan zararı var maddi zararı var  uğraştırıyor. Zaten o yüzden fin denedim uğraştırmıyor :D ucuz  saçlarımın ön taraflarını fin kullanarak toparlayamam bende biliyorum bunu ama düzeleceği kadar düzelsin ondan sonra ekim yapacağım
Şuan aklımda medeks var bakalım

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2022, 00:18:45 »
Arkadaşlar merhaba bu tepeye ekim olurmu yoksa fin toparlarmi acaba
Ayrıca donör de sikinti varmi fin ve xpecia kullanımının 10. Ayı bitti

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 02 Aralık 2022, 00:26:47 »
.

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 02 Aralık 2022, 21:49:43 »
Bence bi milletin vertexine bak bi de kendininkine,  vertex zaten doğal olarak saç derisinin göründüğü biryer çoğu kişide. Senin vertexinde pek bişey yok bence ilaca devam.

Ön taraf ne durumda foto atmamışsın.

Minox düşünmüyorsan finasteridin yanına şu vein grow faktör insülin grow faktörlüvsvs markalı  karışımlardan mezoterapi yapan yerler var onlardan düşün. Ama ne aldığını kutusunu falan bil uyruduk saç çoğaltıyoruzculara gitme.
Burda konusu vardı bi kadın yapıyodu başta ne yaptığını söylemiyordu burda yazmışlardı sanırım.

Bir de zayıf etkisi olan ama pahalı loreal stemoxidin diye bişey var onu da kullanabilirsin bütçe elveriyorsa. Bunda bırakınca uçma olayı yok 3 ay kullanıp 3 ay bırakılması söyleniyor.

Ekim yaptırırsan saç çizgini sakın öne aldırma şu anki saç çizginin üstünden çizdir. Şu an ordaki doğal yoğunluğun yarısı bile etmez dünyanın en iyi merkezinde ektirsen bile çünkü.

Saç ekimi sınırları olan bir uygulama. Kendi dolu dolu saç çizgini ilaçla gürleştirmek her zaman daha iyi bir seçenektir. Saç ektirenlerin hepsinin ekilen kısmın ta dibine kadar arkası görünür çünkü yoğunluk sınırı vardır. 

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 13 Ocak 2023, 18:56:11 »
Arkadaşlar merhabalar tekrardan fin xpecia kullanımının  10. ayını geride bıraktım yan etki görmedim dökülme çok az hatta yok
Bu  yılın sonlarına doğru ekim planlıyorum bakalım

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 13 Ocak 2023, 18:57:12 »
devam

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 13 Ocak 2023, 18:58:05 »
devam

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 13 Ocak 2023, 18:58:59 »
Biraz fazla resim atmış olabilirim  pardon :d

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 06 Şubat 2023, 17:56:13 »
Arkadaşlar merhaba tekrardan.
Clinicexpert diye bir ekim merkezi ile bir konuşmamda bana kendilerinin farklı bir tekniği kullanıp,çıkarılan graftleri başka birisinin anında ektiğini bu şekilde ekilen saçların çok daha fazla oranda çıktığını söylediler.Yani diğer ekim merkezleri gibi solüsyonda bekletmiyorlarmış Bu doğrumu kafamı karıştırdı sormak istedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim.
İyi forumlar...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 06 Şubat 2023, 19:25:18 »
 aslında alımla eş zamanlı alıp ekmeleri daha iyidir ama bugun alıp yarın ekende var kalp ameliyatı kutularında saklıyorlarmış onlarında çıkcaksa çıkıyor sabah alıp oğlen var oda çıkcaksa çıkıyor.alımla aynı zamanda ekimi onemli bir avantaj gibi gosterip farkındalık peşinde koşanda var.çıkcaksa çıkıyor ama daha iyidir alımla eş zamanlı ekim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 06 Şubat 2023, 21:18:09 »
Clinicexpert ibi bi,r saç ekim merkezi ile görüşüyorsan sen zaten saç ektirme yazık kendini biçtirme
o kadar forumdasın 109 yakın mesajın var hiç mi bir şeyler öğrenmedin be kardeşim Clinicexpert diyorsun
farklı bir teknik hee
Global Moderator

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 06 Şubat 2023, 21:37:07 »
Abi zaten clinicexpert gibi bi yerde  ekim yaptırmam sadece danısmanları çok fazla arıyorlar ve boyle  türlü türlü teknik meknik  anlatıyorlar bu direkt grafti alıp solüsyonda bekletmeden   grafti tekrar ekmeği çok övdü kendileri.Bende danışayım dedim :D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 06 Şubat 2023, 21:45:57 »
 bloker ve besleyici hap zaten kullanıon.prp igf mezo falan yada minox şu bu desem onlerde ne kadar etki etcek o parayla kalıcı sonuc ekimi yaptırırsın.ön ekimi aralara girilcek hayat meyat meselesi gibi gorup yaptırman gerek kotu sonuc kelliği mumla aratır acele etme çok iyi arastır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #58 : 06 Şubat 2023, 22:50:46 »
Arkadaşlar merhaba tekrardan.
Clinicexpert diye bir ekim merkezi ile bir konuşmamda bana kendilerinin farklı bir tekniği kullanıp,çıkarılan graftleri başka birisinin anında ektiğini bu şekilde ekilen saçların çok daha fazla oranda çıktığını söylediler.Yani diğer ekim merkezleri gibi solüsyonda bekletmiyorlarmış Bu doğrumu kafamı karıştırdı sormak istedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim.
İyi forumlar...

yaştan dolayı ilacı bıraktığında dökülmen devam edebilir,ön görünüşü değiştirip daha sonrada dökülme devam ederse ikinci bir ekim düşünürsün kullandığın ilacın yan etkilerini iyi araştır derim herkeste farklı yan etkiler gösteriyor.
Hakan Doğanay, serkan aygın veya asuman hair bu 3 klinik bu saçı sağlam eker pişman olmazsın 40 bin bütçen varsa başka yer arama :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 06 Şubat 2023, 23:57:10 »
senin önce saçları güçlendirmek gerek saç ekimi yaptırırsın gene dökülme devam eder yoksa
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram