Gönderen Konu: SAÇ EKTİRMEK ISTIYORUM SAÇLARIM UYGUNMUDUR  (Okunma sayısı 5346 defa)

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKTİRMEK ISTIYORUM SAÇLARIM UYGUNMUDUR
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2022, 19:28:37 »
propecia biraz pahalı geldı proscar ı 4 e bölerek kullanmam gerek 2 side aynı etkiyi proscari 4 e bölüp kullanmak mantıklımı
birde ketoral şampuan hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar _?
Çoğu kişi Proscar'ı 4'e bölerek kullanıyor zaten. Sen de öyle yapabilirsin.
O şampuanı hiç kullanmadım ama çok okudum. Anladığım kadarıyla;
+ Saç dökülmesini engellemiyor ancak diğer şampuanlar gibi saça zarar verebilecek kimyasallar barındırmaması bir avantaj.
+Kepek, mantar gibi saç sorunlarını çözüyor.

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2022, 20:25:46 »
finansteride bana bıraz sakıncalı geldi ya yani saçı kurtaracağız diye zurnadan olmayalım şimdilik böyle bi devam edeyim artık

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2022, 21:47:38 »
Antiandrojen kullanmayacaksanız ekim yaptırmanız sizi ancak kısa süreli memnun eder. Mevcut saçlarınızda dökülmeler devam edeceği için ekim düşünüyorsanız kendi saçlarınızdaki dökülmenin durdurulması gerekli. Yavaş döküleceğini düşünüyorsanız ön hatta ufak bir ekim yapılabilir ama bu kararı verdiğinizde ileri de ikinci hatta üçüncü bir ekimi göze alarak ekim yaptırılmalı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

xyzwt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2022, 04:34:24 »
Belki de ektirdikten sonra varolan saçların da yıllar boyu sağlıklı şekilde kalacak, bunun kesin yorumunu kimse yapamaz. Ya da en kötü senaryoda ileride tekrar ekimi gözden geçirirsin.

Madem bu yaşta özgüven problemi yaşatıyor, en güzel yıllarını saçlı geçirebilme ihtimalinin peşinden gitmelisin.

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 27 Mart 2022, 19:25:57 »
FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM ŞUAN PROSCAR VE XPECİA ALIYORUM TESTESTERON DENGESİ İÇİNDE ELMA SİRKESİ TÜTEKİYORUM BAKALIM NE OLACAK BEN GUNCELLERİM

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2022, 19:34:00 »
FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM ŞUAN PROSCAR VE XPECİA ALIYORUM TESTESTERON DENGESİ İÇİNDE ELMA SİRKESİ TÜTEKİYORUM BAKALIM NE OLACAK BEN GUNCELLERİM
Antiandrojenler testosteron düşürmez, arttırır çünkü DHT'ye dönüşmesi engellenen Testosteron, Testesteron olarak kalır.Düşürdüğü hormon Dht.  Elma sirkesi yan etkiye çare olamaz yani.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2022, 19:34:52 »
hm anladım ama karaciğere falanda iyi gelıyormus  genel saglık acısından iyi yanı

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Mart 2022, 19:36:19 »
hm anladım ama karaciğere falanda iyi gelıyormus  genel saglık acısından iyi yanı
Öyleyse kullanabilirsin ben saç için yorumladım
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 27 Mart 2022, 19:37:46 »
hastahaneyede gıdıcem kanıma baktırıcam hem vitamın eksıklıgı bakımından hemde her ay kontrol amaçlı yan etki bakımından sureklı guncellerım cok sey ogrendım bu forumdan herkese cok tesekkurler

Lawine

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2022, 22:52:37 »
Saç ekimi sonrası finasterid kullanma konusunda şüphelerim vardı senin gibi korkuyordum bir fiil 7-8 ay civarı kullandım.bu dönemde 3 kez ürolojiye gittim testesteron seviyeleri güzel seyretti. Prolektin seviyesi normal olarak biraz artıyor ama korkulacak birşey olmadı şükür. En son bıraktıktan 3 ay sonra da sperm testi verdim. Valla tertemiz hiç bir sorun olmadığını söyledi doktorum. Bütün seviyelerim güzel cıktı.. karar senin ama ortalama 1 yıla kadar kontrollü şekilde kullanmanı öneririm ama sen yinede araştır... Xpecia ve finasterid günde birer kez kullandım. Ekim sonrası toparlama çok çok güzel oldu. Şuan 5 aydır finasterid kullanmıyorum zayıflamalar oluyornister istemez vertex falan seyrekleşmeye başladı.
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Temmuz 2022, 20:18:55 »
Arkadaşlar merhaba herkese. Konuyu güncelleme vaktı gelmişti
3 aydır finansteride kullanıyorum sabah aksam xpecia
1 aydırda magnezyum hapı kullanıyorum ara arada dermarollar ıle masaj yapıyorum

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 14 Temmuz 2022, 20:19:39 »
DEVAM

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 14 Temmuz 2022, 20:19:53 »
saçlar ıslak bu arada

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 14 Temmuz 2022, 22:56:58 »
Saçları incelmeye ve dökülmeye devam eden birine saç ekimi önermek cidden mükemmel.
Ekimden sonra bu saçlarının dökülmeyeceğinin garantisini verebilir misin?

NE YAZDIĞIMI BENCE OKUMAMIŞSIN...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Temmuz 2022, 04:49:59 »
Takviyeler saçlarınıza olumlu etki etmiş ama boşluk olan noktalarda bence mucize beklemeyin derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram