Herkese selamlar. 2 yıldır takip ettiğim siteye vefa borcumu ödemek için paylaşım yapma gereğinde bulundum. Siteden takip edip sonuçlarını en beğendiğim Asuman hanımda karar kıldım. 10 Mart günü sabah 9 gibi başlayan işlem akşam 9 da bitti. Ekim öncesi traş, kan alma, anestezi işlemleri ile devam etti. Anestezi esnasında çok az ağrılar var önemsenmeyecek derecede. Ağrıdan korkup erteleyen arkadaşlar varsa hiç korkmasınlar. Saç alındıktan sonra Asuman hanım tüm kanalları kendi açıyor. Sonra 15 dk yemek molasının ardından ekim işlemi başladı. Ekip gerçekten çok ilgili her aşamada belli ediyor. Asuman hanım zaten biraz pimpirikli
Sürekli kontrol ediyor orası olmamış burası olmamış. İsteseniz de kötü ekmiyor. Sanırım oda iş etiğinden kaynaklanıyor. Süre konusunda hiç problemleri yok iş bi an önce bitsin de gidelim havasında değiller. Ekim esnasında ben usandım onlar usanmadılar. Sakaryadan geldiğim için 1 gün otelde kaldım. Asuman hanımı düşünecek arkadaşlar için yakınında Classes butiq otel var geceliği 400 tl. Ertesi gün ilk yıkama yapılıp Sakarya'ya döndüm.