İncelmeler var saçlarınızda ön bölümde hafif tepe bölgesinde. Cansız da görünüyor saçlarınız bu cansızlık muhtemelen saç diplerinde olan yanmalardan kaynaklanıyor. Öncelikle psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmek için kafein içerikli şampuanları araştırıp, aklınıza yatan güzel bir şampuanı kullanın derim. Dolgun gözükecek saçlarınız bu da sizi iyi hissetirecek. Sonra saç diplerindeki yanmaları kesmeniz gerekiyor. Bunu da zaten siz finasterid kullanıyorsunuz, yaşınız genç gerçi bende kullanmamanızı söylerdim ama bu diplerdeki yanmalar gerçekten dökülmenin habercisi o nedenle bir şey söyleyemeyeceğim. En azından empati kurduğumda bende sizin gibi düşünebilirdim zor bir karar yani. Biotin, priorin bunlardan bir tanesi canlılık katar saçlarınıza, hatta maddi olarak zorlamasa günde 1 tane de ben olsam aga e tablet alır bu yanma durumunu kendim test ederdim. Ben açıkcası yerinizde olsam biotin ihtiyacımı aga e tablet üzerinden karşılamaya çalışırdım ki ben bu tarz deneme yanılma yöntemlerini çok denedim kendim o nedenle yazıyorum, sizin bunu ciddiye almanıza gerek yok. Normalde saw palmetto ve finasterid kombinasyonunu ağır bulan birisiyim okuyan arkadaşlarda şaşırmasınlar o yorumlarımı görmüşlerse
. Yani bir yola girmişsiniz en azından bu uğraşların sonunda yüzünüzün de gülmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Kendi haline bırakırsanız saçlarınızı dökülecek gibi duruyor. Bunu fotoğraflarınıza bakarak söylemiyorum, benzer yaşlarda saç dökülmesi yaşamaya başlayan ve ailesinde her erkek bireyin kel olması ve yine sizin gibi o yaşlarda başlayan saç diplerinde yanma olan birisi olarak yazıyorum. Durdurabilirseniz dökülmeler yavaşlayabiliyor. Yani 30 yaşını hedef belirlemişsiniz bu tedaviler ile mümkün olabilir. Yine de doktor kontorlünde kullanın derim ben.