Herkese merhaba , öncelikle amacımi belirtmek isterim ki amacım kel olmamak değil kelligi 30a ertelemek ,19 yaşındayım yaklaşık bir sene önce Covid geçirdim ve sonrasında saçlarım da genel seyrelme oluştu ee tabi bu normaldi çünkü ailemde saçlı insan yok çoğu 20li yaşlarda kaybetmiş benimde dokulecegi belliydi , öncelikle belirtmek isterim ki saçlarım doğuştan ince telli ve orta gürlükteydi vertex hiçbir zaman kapalı değildi ama şuanki durumdaki gibi açıkta değildi yine de seyreklik vardı eskiden , hiç tedavi uygulamadim klasik yağ vs şeylerini bende denedim bı sonuç alamadım , iki ay xpecia kullandım günde iki tablet olmak üzere , saç kalitesinde artış ve dokulmede azalma yaşadım , kan tahlili yaptırdım ama istediğim gibi olmadı doktor ilgisizdi tam derdimi anlatacakken saç dokulmesi hastalık değildir diyip tahlil kağıdını elime verip tüm değerlerine bakilcak dendi , ferritin hariç herşeye bakildi B12 , d vitamini , total testesteron , tiroid değerleri normal çıktı , cildiye randevusu bulamadım mecbur özele gidicem haftaya sizlerinde fikrini almak istiyorum aklımda finasterid düşüncesi var bı geliyo bı gidiyo bu düşünce , minoxa gücüm yetmez maddi olarak fotoğrafları aşağıya bırakıyorum