herkese merhabalar ben firma sahibi hasan bey ara ara elimizden geldiğince bu tarz faydalı forum sayfalarını takip etmeye çalışıyoruz her türlü yoruma ve eleştiriye de açığız fakat burda bir takım fake kullanıcılar varki insanları art niyetli bir şekilde yönlendirmeye çalışıyorlar yandı bitti bir daha asla toparlamaz git dava et ya siz nasıl olurda henüz 1. Ayında ki ense için bu yorumu yapabiliyorsunuz ensenin toparlanması için 4. Ayı görmek gerekir o zaman bu yorumları yapın ama yazık günah bize inanmış insanları burda bu şekilde paniğe kapılmasını sağlamayın yapmayın bunu bakın greft sayısını fazla bulabilirsiniz planlamayı yanlış bulabilirsiniz bu sizin görüşünüz saygı duyarım ama bakıyorum ki öyle berbat işler yapan büyük şehirlerde büyük firmalar varki kimsenin sesi çıkmıyor ama küçük şehirlerde yapan insanlara bu kadar kolay sonucu görmeden yorum yapıyorsunuz tarafsız yorumlara saygımız sonsuz bi girin sayfamıza bi bakın biz nasıl işler yapmışız hangi hastamızın yanında olmamışız kaldı ki bu kadar basitçe karalanabiliyoruz 3. Ayda 4. Ayda ki bir saçın şekil almasının ve tam anlamıyla oturmasının 1 yıllık bir süreç olduğunu göz ardı ederek yazıyorsunuz soruyorum size ya kilit vurulsun deniliyor bu kadar kolay mı benim 12 yıllık emeğim var burda kusura bakmayın ama biz yaptığımız işinde bize inan insanlarında her daim yanındayız büyük firmalar hiçbir eleştiriye cevap vermezler dediler ben uyuyamam cevap vermezsem bakın gördüğüm saat 03:20 ve buna kayıtsız kalamam toparlamaz yandı bitti denilen ensede gram iz yok ekilen saçlar gayet güzel bir şekilde çıkış aşamasında hastamız gidişattan memnun biz hastamızla iletişim halindeyiz ee peki o aradaki art niyetli kullanıcıların amacı nedir söylermisiniz diğer tüm yorumlara saygı duyuyorum herkesin kendi hür iradesidir ama art niyetli insanlarada bunca yıllık emeğimi çoluğumun çocuğumun rızkını yedirmem hayırlı günler dilerim.