Gönderen Konu: Malatya Saç ekimi / 14.02.22 / 7000 greft  (Okunma sayısı 7319 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Malatya Saç ekimi / 14.02.22 / 7000 greft
« Yanıtla #31 : 02 Mayıs 2022, 15:53:49 »
Bu donöre kötü diyen kötü donör görmemiştir 1 ay için gayet iyi ve sağlıklı görünüyor. Ekime gelince 7 bin büyük risk. Nadiren çıkan başarılı sonuçlar yanıltmasın ve kimseye ilham olmasın bu tarz ekimler, bu ekim başarılı olacak olsa bile. Planlama ve sıklığa diyecek bir şey yok baya sık bir ekim. Fire durumu yükseksek olmazsa eğer tatmin eder.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Mayıs 2022, 16:38:29 »
7000 e sebep ön çizginin çok önde olması,çizgi bu kadar önde olmasa öne 5000 değil max 2500, 3000 giderdi,arka sıklaştırmayla 4000 max 4500 e bitirirdin işi..dostum umarım çok iyi sonuç alırsın ama ön çizgisi gerileyen bizler için mevcut çizgiyi taklit ederek yani çizgiyi çok öne almayarak mevcut çizgiyi biraz daha şakaktan genişleterek daha doğal sonuçlar alınıyor genelde,ama umarım düşündüğümüz olmaz doğal,sık bi sonuç alırsın merkezi pek bilmiyoruz sonuçta harikalar da yaratabilir,hayırlı olsun.
  • Yaşınız 31

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 02 Mayıs 2022, 17:57:03 »
Sabır dönemi miracle...
İyi bayramlar
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Mayıs 2022, 18:53:43 »
Bu donöre kötü diyen kötü donör görmemiştir 1 ay için gayet iyi ve sağlıklı görünüyor. Ekime gelince 7 bin büyük risk. Nadiren çıkan başarılı sonuçlar yanıltmasın ve kimseye ilham olmasın bu tarz ekimler, bu ekim başarılı olacak olsa bile. Planlama ve sıklığa diyecek bir şey yok baya sık bir ekim. Fire durumu yükseksek olmazsa eğer tatmin eder.

ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibimi hocam  :) kusura bakma ama bu tarz donör görüntüsüne sebep olan yerlerin kapısına kilit vurmak lazım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 02 Mayıs 2022, 20:02:52 »
ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibimi hocam  :) kusura bakma ama bu tarz donör görüntüsüne sebep olan yerlerin kapısına kilit vurmak lazım.
Hayır, değil. O sizin çıkarımınız. Bu donör sağlıklı, 2 ekimlik greft alınmış olmasını da göz önünde bulundurursak epey sağlıklı hem de. Sen bu donör için ekimcilere kilit vurursan dünyada ektirecek yer bulamazsın. Binden fazla ekime yüze yakın ekimciye şahit olduk bu forumda. Bırakında o kadarını öngörelim. Saçlar tutar mı tutmaz mı bilmiyorum, o konuda zaten riskli bir iş olduğunu ve tutsa bile örnek olmaması gerektiğini söylüyorum. Ama bu donör 7 bin greft alınmasına rağmen iyi görünüyor 6. ayda görürsün. Konuyu not al istiyorsan.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 04 Mayıs 2022, 02:55:45 »
Hayır, değil. O sizin çıkarımınız. Bu donör sağlıklı, 2 ekimlik greft alınmış olmasını da göz önünde bulundurursak epey sağlıklı hem de. Sen bu donör için ekimcilere kilit vurursan dünyada ektirecek yer bulamazsın. Binden fazla ekime yüze yakın ekimciye şahit olduk bu forumda. Bırakında o kadarını öngörelim. Saçlar tutar mı tutmaz mı bilmiyorum, o konuda zaten riskli bir iş olduğunu ve tutsa bile örnek olmaması gerektiğini söylüyorum. Ama bu donör 7 bin greft alınmasına rağmen iyi görünüyor 6. ayda görürsün. Konuyu not al istiyorsan.

not aldım umarım dediğin gibi olur.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 04 Mayıs 2022, 11:53:14 »

açık ve net bir şekilde donörü hırpalamışlar . Kendini toplar toplamaz o ayrı bir mesele ancak ben böyle yerlere ekimi çok uygun görmüyorum sebep ise ; telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkabileceği riski... Saç ekimi sıradan bir işlem değil bence Malatya'dır Batman'dır yerlere yaptırmaktansa işin  ehli İstanbul/Ankara/İzmir kliniklerine yaptırmak daha isabetli ve daha az riskli

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Mayıs 2022, 17:47:44 »

açık ve net bir şekilde donörü hırpalamışlar . Kendini toplar toplamaz o ayrı bir mesele ancak ben böyle yerlere ekimi çok uygun görmüyorum sebep ise ; telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkabileceği riski... Saç ekimi sıradan bir işlem değil bence Malatya'dır Batman'dır yerlere yaptırmaktansa işin  ehli İstanbul/Ankara/İzmir kliniklerine yaptırmak daha isabetli ve daha az riskli
Hocam son yorumunuza katılmıyorum,bu işin istanbullusu,Ankaralısı,İzmirlisi yok iyi yapanı kötü yapanı,kendini geliştireni yada geri gideni var..forumca bu anlayışla gidersek geçen senelerde 6-8-10 k ya iş yapan yerler nasıl 20-25 k olduysa seneye 50 k olur,zamanla ilgi azalır iş ticarete döner insanlar işiyle değil ismiyle kazanır vs.ki forumun amacına ters.kişi bakacak hangi merkez kaça ne kadar yapıyor güncel olarak işi nasıl uygunsa yaptıracak.geçen biri vardı doğuda bi merkeze sanırım 8k ya bayağı ince saçlı ve açık kafaya çok başarılı sonuç almıştı yani Asmed yapsa herkes Asmed başka tabi ya derdi,bu merkez özelinde değil burası iyidir kötüdür bilemem ama merkezleri sabrederek sonuçlarına göre önyargısız yorumlamak lazım
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 04 Mayıs 2022, 17:52:35 »
Hatta Egeli olmam sebebiyle İzmirli merkezleri yakın markaja çok aldım ama çoğu çok şikayet alan,çok olumsuz yorum alan merkezler,hatta içlerinde çok pahalıya iş yapan,iyi tanınan ve buna rağmen çok şikayet alan merkezler.
  • Yaşınız 31

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 04 Mayıs 2022, 20:36:08 »
Hayırlı olsun. Açıklık alanız 7000 greftlik olmasa da yapılmış artık. Saç deriniz resmen fışkırma için bekliyor gibi görünüyor. 8 ay sonra sizi tatmin edecek sonucu alacağınızı düşünüyorum.Geçmiş olsun

Miracles.44

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 17 Mayıs 2022, 18:27:02 »
Arkadaşlar herkese merhabalar 92.gün dün prp yaptırdım sonuç bu şekilde

Miracles.44

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 17 Mayıs 2022, 18:28:02 »
Dönör bölge bu şekilde

Miracles.44

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 17 Mayıs 2022, 20:42:36 »
Hergün 2 adet xpecia kullanıyorum ek olarak da bu vitaminleri kullanıyorum duştan önce parmak uçlarımla masaj yapıyorum şampuan olarak Davines kullanıyorum haftada birkezde çörek otu yağıyla masaj yapıyorum

Miracles.44

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2022, 14:45:07 »
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Facebook Twitter Instagram