Gönderen Konu: yalvarırım bana sahip çıkın, tek dostum sizlersiniz  (Okunma sayısı 2342 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: yalvarırım bana sahip çıkın, tek dostum sizlersiniz
« Yanıtla #15 : 17 Mart 2022, 07:02:34 »
Bana göre ortalama büyüklükte ama eskortlar öyle diyor
Bazı insanlardan gelen sözcükler sadece işine geldiği için, karşıdakini mutlu edip emeline hızlı ulaşmayı amaçlar. Bu kişilerin sözlerine inanmaktan ziyade temkinli ve düşünceli olmak gerek.

Mesela, bir giysi satıcısındayız. Deneme kabininde bir tişört giydik ve arkadaşlardan yorum almak amacıyla kabinden çıktık. O arada da satıcı gördü ve "Oooh, çok yakışmış üzerinize tam oturmuş ne güzel." dedi.

Bu adamın sözünün bir kıymeti yoktur. Çünkü dediği cümlenin arkasında bir çıkar vardır.

Mesela bir araba bayiisindeyiz. Satıcı ise sürekli bu arabanın bize çok yakışacağını söylüyor. Tam bize uygun olduğunu söylüyor.

Aynısı yine geçerli.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2022, 08:55:16 »
Bazı insanlardan gelen sözcükler sadece işine geldiği için, karşıdakini mutlu edip emeline hızlı ulaşmayı amaçlar. Bu kişilerin sözlerine inanmaktan ziyade temkinli ve düşünceli olmak gerek.

Mesela, bir giysi satıcısındayız. Deneme kabininde bir tişört giydik ve arkadaşlardan yorum almak amacıyla kabinden çıktık. O arada da satıcı gördü ve "Oooh, çok yakışmış üzerinize tam oturmuş ne güzel." dedi.

Bu adamın sözünün bir kıymeti yoktur. Çünkü dediği cümlenin arkasında bir çıkar vardır.

Mesela bir araba bayiisindeyiz. Satıcı ise sürekli bu arabanın bize çok yakışacağını söylüyor. Tam bize uygun olduğunu söylüyor.

Aynısı yine geçerli.
Birader eskorta gitmek benim için tercihmiş gibi konuşuyorsun sanki peşimde onlarca kız var yürüdüğüm kızların hepsi kabul ediyor da ben eskortları koynuma alıyorum dimi?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Mart 2022, 09:07:11 »
Birader eskorta gitmek benim için tercihmiş gibi konuşuyorsun sanki peşimde onlarca kız var yürüdüğüm kızların hepsi kabul ediyor da ben eskortları koynuma alıyorum dimi?
Ha zorunluluk yani? Kafana silah mı dayıyorlar? Irade meselesi
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Mart 2022, 09:18:52 »
Ha zorunluluk yani? Kafana silah mı dayıyorlar? Irade meselesi
Arkadaş testosteron patlaması yaşıyor
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Mart 2022, 09:20:22 »
Arkadaş testosteron patlaması yaşıyor
25 yaşını geçip cinsel tecrübesi olmayan bir adamın sağlıklı kalma ihtimali yok.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2022, 10:06:27 »
Depresyondasin sen. Acilen bir psikologla görüş. Bide iyi hissetmek diye bi kitap vardi. hatta forumda bi arkadas paylasmisti onu oku bence cok iyi bi kitap.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2022, 10:10:14 »
Depresyondasin sen. Acilen bir psikologla görüş. Bide iyi hissetmek diye bi kitap vardi. hatta forumda bi arkadas paylasmisti onu oku bence cok iyi bi kitap.
2 ayda 1 görüşüyorum 1 yıldır gittiğim psikolog var. Antidepresan da kullanıyorum.
Gelememe sorunumun bunlarla alakası yok ama, ergenlikte ve yetişkinlikte kızlar bana bakmadığı için (hala bakmıyorlar) aşırı mast yaptım içimdeki zehri boşaltmak için, sonuç bu. Kadınlar beni mahvetti.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2022, 12:31:00 »
Davy senin için tek bir çözüm var HRT hormonu alman , ne derdin kalır ne tasan kalır. Senin testesteron ve iraden senin başına bela olmuş.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2022, 14:18:40 »
Yalvarırım bana yardım edin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2022, 14:36:47 »
Durum anlaşıldı dostum. Senin derdinin dermanı bende.

Şimdi en yakın eczaneden 1 kutu Avodart, 1 kutu Proscar, meze olarak da 1 şişe minoxidil al.

Malzemeler hazır, şimdi lezzet show başlasın.
Hap olanları kırıyoruz ve istediğin bir meyve suyuna katıyoruz. Iyice karıştır yoksa kuş ölmez, küllerinden doğar.

Sonra da bisküvinin yanına çay misali Minoxidil'i de sek içiyoruz tekte. Ama tekte olacak iki olmaz.

Olay tamamdır. Geçmiş olsun. Ay sonunda arta kalan para artık senin. Hobilerine harcayabilirsin.

-tedavi tavsiyesi değildir, ciddiye alma-
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Mart 2022, 14:43:28 »
Durum anlaşıldı dostum. Senin derdinin dermanı bende.

Şimdi en yakın eczaneden 1 kutu Avodart, 1 kutu Proscar, meze olarak da 1 şişe minoxidil al.

Malzemeler hazır, şimdi lezzet show başlasın.
Hap olanları kırıyoruz ve istediğin bir meyve suyuna katıyoruz. Iyice karıştır yoksa kuş ölmez, küllerinden doğar.

Sonra da bisküvinin yanına çay misali Minoxidil'i de sek içiyoruz tekte. Ama tekte olacak iki olmaz.

Olay tamamdır. Geçmiş olsun. Ay sonunda arta kalan para artık senin. Hobilerine harcayabilirsin.

-tedavi tavsiyesi değildir, ciddiye alma-

Bu tipi ben seçmedim

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2022, 15:21:32 »
Androcur kullan. Hem saçların güzelleşir hem de kadın sorunun biter. Gerçi bu sefer de erkek bulamıyorum deme smxmsm
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2022, 17:06:56 »
 hastanelerin yoğun bakım servislerine git.sokakta soğukta aç yatan insanları izle.mezarlıkları ziyaret et.nice aşırı zengin kodoman kalantor iş adamı gençliğine dönmek için servetini verir gençliğinin kıymetini bil.nice içerde müebbet yemiş 1 gün dısarda gezebilmek için nelerini feda etmez.özgürlüğünün kıymetini bil.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 17:19:52 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bayram12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2022, 18:48:40 »
Konuya kabaca baktım da gerçekten senin tek sorunun özgüveninin olmaması ve bunu düzeltmek yerine hep kendini bana bakmazlar bakmıyorlar vs.diye diye içine kapatmışsın yazık gencecik yaşına

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2022, 19:49:38 »
Nolur beni hor görmeyin

Facebook Twitter Instagram