Gönderen Konu: Life Hair Şahin ÇELİK, 4300 greft, Yaş 40  (Okunma sayısı 2299 defa)

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Life Hair Şahin ÇELİK, 4300 greft, Yaş 40
« : 16 Mart 2022, 11:26:35 »
Öncelikle herkese merhaba, 15.03.2022 tarihi itibari ile Şahin Celik saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım. Ekim saat 08.00 da başladı ve saat 15.30 da son buldu.  Saç ekimi işlemine karar vermeden once ( 02 Şubat da)  Şahin bey' in tavsiyesi ile kan değerlerine baktırdım ve burada kan değerlerinin düşük olduğunu fark ettik ve değerlerin normal seviyesine gelmesi için dahiliye doktorunun yazmış olduğu ilaçları kullandım ve  bu değerlerin de saç dökülmesine etken olduğunu öğrendim. İlaçlar bittikten sonra tekrar kan verdim ve kan değerleri normale döndü.Ara ara bu değerlere baktırmak gerektiğini düşünüyorum. Saçlarımın zayıf ve güçsüz olması nedeni ile saç köklerini güçlendirme amaçlı olarak, 02 Şubattan itibaren  günluk olarak sabahları solgar 5000 biotin , sabah ve akşam xpecia , akşamları ise proscar(4/1) kullandım ve ekime bir hafta kala bütün ilaçları bıraktım. Belki psikolojik olabilir ama özellikle ben öndeki saçlarımın biraz kalinlastıgını hissediyorum.  Ekimden sonra da bu ilaçları kullanmayı düşünüyorum. Sizlerde naçizane yorumlarınızı, tavsiyelerinizi, tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim.  Bu grup sayesinde  bir çok şey öğrendim, örnek olması açısından bende  elimden geldiğincede paylaşımda bulunup durumum hakkında bilgi verecegim.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin ÇELİK, 4300 greft, Yaş 40
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2022, 11:31:32 »
Ekim sabahı kendinin çekmiş olduğu resimler, ekim merkezinden  resimleri aldığım zaman onları da buradan ekleyeceğim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2022, 11:59:35 »
Hayırlı olsun hocam. Inşallah dilediğiniz saçlara kavuşursunuz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2022, 12:04:52 »
Çok sağolun, bu grupta bulunan saç ekim yaptıran ve yaptıracak herkesin dileği gönlüne göre olur inşallah ve herkes iyi sonuçlar alır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2022, 12:41:30 »
Hayırlı olsun saç ekimin kardeşim umarım güzel bir sonuç alırsın
Planlaman güzel ön çizgi ekim sıklığı makul ve mantıklı bir planlama
Kendi saçların biraz zayıf ve dökülme devam edecek gibi duruyor kendi saçlarında
Bunun için şahin bey ne dedi?
Global Moderator

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2022, 13:11:57 »
Ekim esnasında konuştuğumuzda orta ekim yapilmayan bölüm icerisine girip mevcut saçlara zarar vermek istemediğini, fakat ileriki dönemlerde ekim yapilmayan saçlarin, ekilenlerle kıyaslandığında beni tatmin etmeyeceğini söyledi.  Donör bölgeden de ileride 2000 greftlik bir alım yapılabileceğini söyledi. Ben 2018 yılında ve 2021 yılı Ağustos ayında Şahin bey ile yüzyüze görüşme yapmistim, dünde Ekim esnasinda bana saç ekiminde dökülme konusunda yanıldıgım ilk hastamsin dedi. Mevcut dökülmenin 40 lı yaşları değilde, 32/33 lü yaşları gösterdiğini dedi.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2022, 19:27:43 »
Bugün merkezde ilk yıkama yapıldı ve ekim merkezinin çekmiş olduğu resimler.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2022, 19:33:53 »
Resimlere devam.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Mart 2022, 14:13:06 »
Sayın forum kullanıcıları ekim yapalı bugün 5 gün ve ekim yapilan yer acayip şekilde karıncalanma ve kaşınma mevcut. Yıkamayı günde bir kere yapıyorum. Bunun için bı önerisi olan var mı.                                       

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2022, 14:20:34 »
Bir ikinci sorum ise saç öz çizgisi ile ilgili, ilk günler saç çizgisi normal felsefe şuan sanki biraz geride gibi gelmeye başladı. Sanki iğne yerlerinden olsa daha güzel durabilir diye düşünüyorum. özellikle Şahin ÇELİK ekim merkezinde ekim yaptıran ve ilk etap da ön saç çizgisi, içine sinmeyen fakat ekim sonucunda iyiki bu şekil olmuş diyen ve  grupta bulunan bütün arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2022, 14:25:40 »
Bir ikinci sorum ise saç öz çizgisi ile ilgili, ilk günler saç çizgisi normal felsefe şuan sanki biraz geride gibi gelmeye başladı. Sanki iğne yerlerinden olsa daha güzel durabilir diye düşünüyorum. özellikle Şahin ÇELİK ekim merkezinde ekim yaptıran ve ilk etap da ön saç çizgisi, içine sinmeyen fakat ekim sonucunda iyiki bu şekil olmuş diyen ve  grupta bulunan bütün arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.
Usta saç çizgimiz en doğal nasılsa öyle yapmaya çalışıyor Şahin hoca. Ayrıca saçlar uzadiginda daha doğal duruyor. Ben de önce kendimde öyle düşünmüştüm ama şimdi bakınca böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2022, 14:35:47 »
Sayın forum kullanıcıları ekim yapalı bugün 5 gün ve ekim yapilan yer acayip şekilde karıncalanma ve kaşınma mevcut. Yıkamayı günde bir kere yapıyorum. Bunun için bı önerisi olan var mı.                                     

Normal durumlar kabuklar sertleştikçe bunlar olur biraz dayanacaksın
Çok zorlanırsan soğuk su tut biraz kafana rahatlatır

Ekim alanıda sağlıklı ön çizgise çok güzel duruyor
Yıkamalarına düzenli devam
Global Moderator

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2022, 16:56:01 »
Yorumlar ve ilgi, alakanız için teşekkürler.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2022, 16:42:11 »
Ekim yapılalı 9 gün oldu, süreç hakkında yorumlarınızı ve takviye konusunda ekim merkezinin verdiği(Evocapil) dışında finasterid, x pecia ve Solgar biotin kullanmak istiyorum. Bunlara ne zaman baslamak gereklidir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Mart 2022, 19:12:03 »
Öncelik olarak finasterid e başla +biotin
Sonra baktın sorun yok yan etki yok rahatsın
1’5 ay sonra xpecia eklersin onuda takip et sorun yoksa
Xpecia ile 6 ay devam edip sonra kesip 12 aya kadar finasterid kullanırsın
Sonrası da zaten sana kalmış bir durum olur