Öncelikle herkese merhaba, 15.03.2022 tarihi itibari ile Şahin Celik saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım. Ekim saat 08.00 da başladı ve saat 15.30 da son buldu. Saç ekimi işlemine karar vermeden once ( 02 Şubat da) Şahin bey' in tavsiyesi ile kan değerlerine baktırdım ve burada kan değerlerinin düşük olduğunu fark ettik ve değerlerin normal seviyesine gelmesi için dahiliye doktorunun yazmış olduğu ilaçları kullandım ve bu değerlerin de saç dökülmesine etken olduğunu öğrendim. İlaçlar bittikten sonra tekrar kan verdim ve kan değerleri normale döndü.Ara ara bu değerlere baktırmak gerektiğini düşünüyorum. Saçlarımın zayıf ve güçsüz olması nedeni ile saç köklerini güçlendirme amaçlı olarak, 02 Şubattan itibaren günluk olarak sabahları solgar 5000 biotin , sabah ve akşam xpecia , akşamları ise proscar(4/1) kullandım ve ekime bir hafta kala bütün ilaçları bıraktım. Belki psikolojik olabilir ama özellikle ben öndeki saçlarımın biraz kalinlastıgını hissediyorum. Ekimden sonra da bu ilaçları kullanmayı düşünüyorum. Sizlerde naçizane yorumlarınızı, tavsiyelerinizi, tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Bu grup sayesinde bir çok şey öğrendim, örnek olması açısından bende elimden geldiğincede paylaşımda bulunup durumum hakkında bilgi verecegim.