Gönderen Konu: 15 Subat 2022 ilhan serdaroglu 4200 greft  (Okunma sayısı 7214 defa)

Dan

• Yeni üye
  • *
Ynt: 15 Subat 2022 ilhan serdaroglu 4200 greft
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2022, 22:26:04 »
8 ay sonu fotolari

Ekim 15 subatta yapildi ve 10 subattan baslamak uzere, 6 ay boyunca (agustos ortasina kadar), trixowell tablet kullandim. Bu arada, ekim ayi basinda Ilhan hoca, 3 ay daha tablet kullanmami onerdi: (Trixowell Advanced Biotin, Vitamin ve Mineral İçeren Gıda Takviyesi).

Henuz kullanip kullanmamaya karar vermedim. Sizce kullanilmali mi? Siz ne dusunuyorsunuz?

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2022, 22:51:36 »
gerek yok kullanmaya hiç para israfı
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 20 Ekim 2022, 19:09:05 »
Merhaba,

1 kisi disinda yorum yapan olmadi. Bu sebepten dolayi tekrar sorularimi yazip, yorum yapmanizi rica ediyorum.

1- 8 ay sonu sac ekimi sonucum nasil?
2- Daha onceki paylasimimda da acikladigim uzere, simdi, 3 aylik tablet (advanced biotin, vitamin ve mineral iceren gida takviyesi) kullanimina gerek var mi? Ilk 6 ay zaten kullandim. Surecte su an, 8ay 5 gun oldu. Surecin bitmesine (3 ay 25 gun) kaldi.

Simdiden tesekkur ederim.

8 ay sonu fotolari

Ekim 15 subatta yapildi ve 10 subattan baslamak uzere, 6 ay boyunca (agustos ortasina kadar), trixowell tablet kullandim. Bu arada, ekim ayi basinda Ilhan hoca, 3 ay daha tablet kullanmami onerdi: (Trixowell Advanced Biotin, Vitamin ve Mineral İçeren Gıda Takviyesi).

Henuz kullanip kullanmamaya karar vermedim. Sizce kullanilmali mi? Siz ne dusunuyorsunuz?

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 20 Ekim 2022, 20:37:21 »
Ekim öncesi alana bakınca bence sonuç başarılı. Önden gayet iyi duruyor.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 21 Ekim 2022, 09:33:52 »
Ekim öncesi açıklığınızın zaten 4.200 greftle kapanması mümkün değildi. Ekim öncesi nasıl bir planlama yapılmıştı? İlhan Bey bu açıklık için iki ekim yapılmalı şeklinde bilgi vermiş miydi? Ekilen greft sayısına ve açıklığa göre orta bölüm ve tepenin seyrek olması normal. Süreç henüz tamamlanmamış ama bu şekilde kalırsa ön saç çizginin arkasının yani orta ön hattın daha yoğun olmasını beklerdim.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Ekim 2022, 09:59:17 »
Merhaba,

1 kisi disinda yorum yapan olmadi. Bu sebepten dolayi tekrar sorularimi yazip, yorum yapmanizi rica ediyorum.

1- 8 ay sonu sac ekimi sonucum nasil?
2- Daha onceki paylasimimda da acikladigim uzere, simdi, 3 aylik tablet (advanced biotin, vitamin ve mineral iceren gida takviyesi) kullanimina gerek var mi? Ilk 6 ay zaten kullandim. Surecte su an, 8ay 5 gun oldu. Surecin bitmesine (3 ay 25 gun) kaldi.

Simdiden tesekkur ederim.

Selamlar açık alana göre sonun ön forontal güzel geriye doğru seyrek kalmış eksik yanları var ama açık alanı baz alırsak fena değil bu kafaya 2 ekim gerekir zaten.

Bunun dışında kullandığın ürünler boş ürünler
Saçların güçlü çıkmasını sağlayan tel ürün finasterid ve türevleri onu kullanırsan vitaminler işe yarar daha çok.

Bir saç ekimi daha düşünürsen saç sorunumu büyük ölçüde çözmüş olursun
Global Moderator

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 21 Ekim 2022, 17:02:55 »
Ilhan Bey de 4200 greftle tum acikligimin, sadece 1 seans ile kapanmasinin mumkun olmadigini soylemisti ilk muayene gununde. Bu sebepten dolayi acikligimi, 1 degil de 2 sac ekimi ile kapatabilecegini, sac ekiminden once (ilk muayene gunu) zaten soylemisti. Plana gelince, ilk seansta, on, orta ve arka kisma kadar (tepe bolgesi haric) bir cizim yapildi. 2. seans da ozellikle tepe bolgesi diye konustuk, ki tepe bolgemde de aciklik buyuk. Ilhan Bey bu konuda durust ve guzel bir sekilde beni bilgilendirdi ve yonlendirdi.

Surecim daha devam ediyor. Bu sebepten dolayi ben biraz daha artis bekliyorum. Belki surec bitince (1 sene sonunda) yorum yapmak daha saglikli olabilir. Tabi, on orta kismim biraz daha yogun olabilirdi ama surecin bitisini beklemek lazim.

Ayrica zaten ekim yapilirken, on taraflar daha sik, arkalar daha seyrek ekildi. Dolayisiyla, orta ve arkanin, one gerek seyrek kalmasi normal. Ve 8 aylik sonuc ile sac ekiminden onceki halimi karsilastirdigimda, donorumun guclu olmadigini, ve acik alanin fazla olup, 4200 greft ekilmesini de goz onunde alirsak, ben acikcasi sonuctan cok memnun kaldim. Ve eski halime gore cok mutluyum.

Gelecekte 2. bir ekim dusunuyorum ama simdi degil. 2. sac ekimiyle sac problemim cok buyuk oranda cozulur. 2. bir ekim yapilirsa da, tepe bolgesi + ilk seanstaki yerlere (ozellikle orta ve arka kisim) siklastirma yapilmasi ile saclarim cok iyi olur diye dusunuyorum.

Ekim öncesi açıklığınızın zaten 4.200 greftle kapanması mümkün değildi. Ekim öncesi nasıl bir planlama yapılmıştı? İlhan Bey bu açıklık için iki ekim yapılmalı şeklinde bilgi vermiş miydi? Ekilen greft sayısına ve açıklığa göre orta bölüm ve tepenin seyrek olması normal. Süreç henüz tamamlanmamış ama bu şekilde kalırsa ön saç çizginin arkasının yani orta ön hattın daha yoğun olmasını beklerdim.

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 21 Ekim 2022, 17:36:06 »
Oncelikle, yorumun icin tesekkur ederim. Vitamin kullanmamaya karar verdim. Yalniz, finasterid konusunu fazla arastirmadim, ama forumdan okudugum kadariyla finasterid ile ilgili aklimda bazi sorular var:

1- Finasterid ve turevleri bildigim kadariyla saclari kalinlastiriyor. Ve bu sebepten dolayi, sac ekimi yapilan yer, ilac sayesinde, kapaticilik artiriliyor. Finasterid ve turevleri, sadece, ilacin kullanildigi sure icinde mi saclari kalinlastiriyor? Mesela, finasterid kullanmayi birakirsam, saclar eski inceligine doner mi? (eger durum buysa, kullanmak bana cok mantikli gelmiyor)

2- Finasterid ne kadar bir sure icin kullanilmali? Genelde onerilen sure ne kadar?

3- Bildigim kadariyla finasterid bazi ciddi yan etkilere sahip bir ilac. Peki eger bu ilaci kullanirken bu yan etkilerden birinin ciktigini varsayarsak, ilaci biraktigim zaman, bu yan etki gider mi? Eger gitmezse ne kadar bir sure devam eder? (Kalici mi, yoksa belli bir zamandan sonra yan etkiler gidiyor mu?)

Selamlar açık alana göre sonun ön forontal güzel geriye doğru seyrek kalmış eksik yanları var ama açık alanı baz alırsak fena değil bu kafaya 2 ekim gerekir zaten.

Bunun dışında kullandığın ürünler boş ürünler
Saçların güçlü çıkmasını sağlayan tel ürün finasterid ve türevleri onu kullanırsan vitaminler işe yarar daha çok.

Bir saç ekimi daha düşünürsen saç sorunumu büyük ölçüde çözmüş olursun

travis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 25 Ekim 2022, 13:03:20 »
hayırlısı olsun  açıklığın çok bu nedenle ikinci ekim yaptırman lazım bence şu an normal gidiyor

jber

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 25 Ekim 2022, 13:23:48 »
1-Finasterid saç kalitesini arttıran bir ilaç yani evet olan saçları daha fazla kalınlaştırmaya yardımcı oluyor. Olan ince saçlar kalınlaştığı için seyrekliği bayağı azaltıyor.

2-Benim bildiğim kadarıyla Finasterid'in kullanım ömrü yok. Mesela Serkan Aydın 18 ay boyunca finasterid ve minoxidil kullanımını şiddetle tavsiye ediyor ama sonrasında kullanmak kişi ile alakalı. Ve evet ilacı kullanmayı bıraktığında kalınlaşan saçlar inceliyor ve dökülmesi gerekenler de dökülmeye devam ediyor bu yüzden kullanmaya başlayınca sürekli kullanmak gerek. Ben daha iyi bir ilaç çıkana kadar her gün 1 tane içmeye devam edeceğim mesela:)

3- Finasterid reçeteyle aldığın bir ilaç sonuçta ve yan etkiye göre ilaçı kesmek doktorun görevi. Yan etki gördükten sonra doktor zaten ilacı bırakmanı tavsiye eder ve bir süre sonra yan etki de ortadan kalkar. İlacın etkisi de yan etkisi de ilacı kullandığın süre için olan şeyler , bıraktıktan bir süre sonra iki etki de kaybolacaktır

Oncelikle, yorumun icin tesekkur ederim. Vitamin kullanmamaya karar verdim. Yalniz, finasterid konusunu fazla arastirmadim, ama forumdan okudugum kadariyla finasterid ile ilgili aklimda bazi sorular var:

1- Finasterid ve turevleri bildigim kadariyla saclari kalinlastiriyor. Ve bu sebepten dolayi, sac ekimi yapilan yer, ilac sayesinde, kapaticilik artiriliyor. Finasterid ve turevleri, sadece, ilacin kullanildigi sure icinde mi saclari kalinlastiriyor? Mesela, finasterid kullanmayi birakirsam, saclar eski inceligine doner mi? (eger durum buysa, kullanmak bana cok mantikli gelmiyor)

2- Finasterid ne kadar bir sure icin kullanilmali? Genelde onerilen sure ne kadar?

3- Bildigim kadariyla finasterid bazi ciddi yan etkilere sahip bir ilac. Peki eger bu ilaci kullanirken bu yan etkilerden birinin ciktigini varsayarsak, ilaci biraktigim zaman, bu yan etki gider mi? Eger gitmezse ne kadar bir sure devam eder? (Kalici mi, yoksa belli bir zamandan sonra yan etkiler gidiyor mu?)

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 15 Kasım 2022, 21:54:14 »
9 ay sonu fotolari...

Not: Saclarimi kestirdim :)

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Kasım 2022, 22:19:47 »
bence acikliginiza gore alinabilecek max verimli sonucu almissiniz. saclariniz gercekte cok daha iyi gorunuyordur fotograf cogu zaman aldatici oluyor.

bu sure zarfinda hic PRP yaptirdiniz mi acaba?
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 15 Kasım 2022, 22:31:55 »
Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Prp yi 3 kere yaptirdim. 3 unu de sac ekimi doktorumun kliniginde yaptirdim.

1. prp ekim gunu (15 subat 2022).
2. prp, ilk prp den 3 hafta sonra.
3. prp de 2. prp den 3 hafta sonra.

son (3.) prp yi galiba 29 mart 2022 de yaptirmistim (yani sac ekiminden 6 hafta sonra). Bu tarihten sonra prp yaptirmadim. 

bence acikliginiza gore alinabilecek max verimli sonucu almissiniz. saclariniz gercekte cok daha iyi gorunuyordur fotograf cogu zaman aldatici oluyor.

bu sure zarfinda hic PRP yaptirdiniz mi acaba?

Dan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 19 Aralık 2022, 01:56:09 »
10 ay sonu fotolari...

Facebook Twitter Instagram