Gönderen Konu: 108 milyar insan bulamadı !  (Okunma sayısı 1240 defa)

Virtüöz

• Hero Member
108 milyar insan bulamadı !
« : 14 Mart 2022, 23:13:36 »
Düşünün bu gezegen yeni var olmadı.Binlerce yıl önceden bu zamana kadar olan milyarlarca insan yaşadı ve öldü.Muhtemelen 100 milyardan fazla insan yaşamıştır.Ulan o kadar insan içerisinden şu kelliği bitiren formülü birisi nasıl bulamadı hayret ediyorum.Tamam hadi kadınlar pek kellik yaşamadığı için ilgi alanına girmiyordur.Sadece bazıları kellik üzerine araştırmalarda görev almıştır.Ama erkeklerin birçoğu yaşıyor.Hemcinslerine yardımcı olmak için çabalayanların hatrı sayılır yeri vardır (Saçı olup umursamadığı için ilgi alanına girmeyenleri eleyelim hadi).Ya akıl alır gibi değil.Bunu kanser veya benzeri hastalıklarında çözümünün bulunamayışıyla karşılaştırılmamalı.Saç sorunu küçük-büyük, genç-yaşlı, eğitimli-eğitimsiz demeden herhangi bir alanda görev almaksızın 7'den 70'e herkesin el atabileceği çözüm üretebileciği kadar geniş yelpazede bir problem.Örneklendirirsem; Doğunun bir köyündeki yaşlı bir adam bile bu araştırmaya katılabilir.Napar elindeki otlardan harmanlar birşeyler yapar kel insanların kafasına sürerek test eder.İlla kimya bilgisine gerek yok.Tecrübeye gerek yok.Deneme yanılma yönetemiyle ilerler.Ya da çocuk birisi etrafındaki kel insanları gördükçe bunun için napabilirim diye senelerce çalışabilir.Yani araştırmya çok kişinin katılabileceği bir hastalık kellik.Ama kanser veya salgın hastalıklar böyle değil.Herkesin katılabileceği, tedavi üretebileceği veyahut deneme yanılma yapabileceği birşey değil.Bir hatanın birçok kötü ve farklı sonuçları olabilir.Ayrıca insan anatomisi üzerinde deneyimli, işleyişleri hakkında bilgili ve cerrahi tecrübesinin dahi olması gerekir.Keza kimya ile bilimi buluşturacak kadarda okumuş olmalı.Kanserin çözümünü bulabilecek insanların lokman hekim türevi baharatçılardan çıkmayacağı kesin.Bu yüzden o tür hastalıklarda uzman kişiler çözüm üretmeli.Kellik dediğimiz ise başka birşey.Misal hiç ummadığınız bir bitkinin özü çıkartılarak saç çıkarmak mümkün sayılabilir.Ve bunu köydeki mehmet ağa bulabilir.Yani birnevi tedavisi şansa dayalı.Tabiki laboratuvar ortamlarında arge yatırımları yapan firmalar var.Onlarda bulabilirdi ama yok bulamıyor.Yani illa onlardan çözüm gelecek diye bekliycek değiliz.Zaten bunu diyorum 108 milyar insandan 1 kişi bile nasıl bulamadı? Aman vallahi gece gece gene geldiler bana.Ne saçmış arkadaş.Ya herkes saçlı ya herkes kel olsun.Bu nedir ya.Ne bu ayrımcılık.İnsanların hayatlarını bozuyor anca.Firmalar kimyasalda bulamadı, vatandaş bitkiselde bulamadı.Ölek gidek o zaman zaten hastalık olarak bile geçmiyor.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: 108 milyar insan bulamadı !
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2022, 23:27:32 »
Tıpatıp aynı frekanstayız seninle. Ben de çok şaşırıyorum. Bir ara çok ciddiyim Hacettepe Üniversitesi kampüsünde bitki topladım kaynatıp bir şeyler yaparım diye. Yani avamdan bir insan da dediğin gibi merak sarıp yapabilirdi.

Yıl olmuş 2022, Elon Musk bildiğin atmosfer dışına internet sağlayacak bir sistem kurabiliyor. Ama kendisinin saçı FUT ile ekilmiş saç.

Jeff Bezos sana sesleniyorum kardeş. Cidden memnun musun bak elini vicdanına koy. Istemez mıydın şöyle dalgalı saçlar? Bak biz gençler hormonlarla uzun eşek oynamaya geçtik Proscar kullanacağız diye. Bas parayı bilime artık be usta, yetti gari.

Çok garip bir şey şu saç mevzusu vesselam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2022, 23:55:48 »
Türkiye de bu kelliği çözümünü uğraşsa, Prof.Dr. Oytun Erbaş bulur,başka kimse değil.  Türkiyede kelliğin çözümünü o kadar uğraş sonucunda 100 yıllık arge çalışmasıyla , dünyanın 4 bir tarafını gezerek amazon havzasından,piton yılanın zehirini panzehire çevirerek MAVİ suyu (serum) bulup Türkiyede pazara süren keriz silkeleyen insanların vicdanına bıraktılar bizi. Kekliğin çözümü bulunsada bu boş beleş ticarethaneye döndüren haysiyetsizler para kazanmasa.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2022, 00:03:47 »
Tıpatıp aynı frekanstayız seninle. Ben de çok şaşırıyorum. Bir ara çok ciddiyim Hacettepe Üniversitesi kampüsünde bitki topladım kaynatıp bir şeyler yaparım diye. Yani avamdan bir insan da dediğin gibi merak sarıp yapabilirdi.

Yıl olmuş 2022, Elon Musk bildiğin atmosfer dışına internet sağlayacak bir sistem kurabiliyor. Ama kendisinin saçı FUT ile ekilmiş saç.

Jeff Bezos sana sesleniyorum kardeş. Cidden memnun musun bak elini vicdanına koy. Istemez mıydın şöyle dalgalı saçlar? Bak biz gençler hormonlarla uzun eşek oynamaya geçtik Proscar kullanacağız diye. Bas parayı bilime artık be usta, yetti gari.

İşin ironik kısmı tapınak simyacılarının ölümsüzlüğün formülünü bile buldukları konuşuluyorken kelliğin tedavisinde ilerleme kat edilememesi tamamen saçmalık.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2022, 01:16:47 »
Türkiye de bu kelliği çözümünü uğraşsa, Prof.Dr. Oytun Erbaş bulur,başka kimse değil.  Türkiyede kelliğin çözümünü o kadar uğraş sonucunda 100 yıllık arge çalışmasıyla , dünyanın 4 bir tarafını gezerek amazon havzasından,piton yılanın zehirini panzehire çevirerek MAVİ suyu (serum) bulup Türkiyede pazara süren keriz silkeleyen insanların vicdanına bıraktılar bizi. Kekliğin çözümü bulunsada bu boş beleş ticarethaneye döndüren haysiyetsizler para kazanmasa.
Hem mavi serumcular hem de bıttım sabuncular köşeyi döndü. Her şey şöyle başlamış olabilir:

"Usta şimdi bize NW3 adam lazım. Heh Nezmi abi var onu çekeriz. Sonra mahsus kullanmış gibi bir izlenim vercez. Ters ışıkta topiği basıp after olarak atacaz. Sonra köşeyi döndük kanka."

Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2022, 01:24:04 »
Kelliği kökten çözücek bir buluş,bir arge kesin bir çözüm bulan insan köşeyi öyle bir döner ki. 20-100 bin dolar olsa bile herkes o parayı biriktirir. Düştüğümüz duruma bak DHT baskılıyoruz , saçımızın bir sene sonrasını bile tahmin edemiyoruz hep bir endişe. Bu gidişle Zweig kardeşimle Hindistanda buda tarikatına giricez turuncu kıyafetleri giyeriz saçları kazıtırız herkes kel zaten yadırgamazlar 😁 olmadı nazicilere gireriz,almanya ya dazlaklar grubuna orda da yadırgamazlar. Ya buda olup arif ya da nazici olup gangster oluruz :D

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2022, 01:32:56 »
Kelliği kökten çözücek bir buluş,bir arge kesin bir çözüm bulan insan köşeyi öyle bir döner ki. 20-100 bin dolar olsa bile herkes o parayı biriktirir. Düştüğümüz duruma bak DHT baskılıyoruz , saçımızın bir sene sonrasını bile tahmin edemiyoruz hep bir endişe. Bu gidişle Zweig kardeşimle Hindistanda buda tarikatına giricez turuncu kıyafetleri giyeriz saçları kazıtırız herkes kel zaten yadırgamazlar 😁 olmadı nazicilere gireriz,almanya ya dazlaklar grubuna orda da yadırgamazlar. Ya buda olup arif ya da nazici olup gangster oluruz :D
Kanka ben buldum bak. O tarikata giriyoruz. Hem kelliğimiz doğal karşılanacak hem de gizliden gizliye tebliğ yapacağız. Bir taşta iki kuş 😄

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2022, 10:12:05 »
En iyisini sezar reis yapmisti ben kelsem herkes kel olucak diye sacli biri birakmamisti yaninda .halkta ta gectigi guzargahta sacli biri gezmezmis.sagim solum kel ohh miss.brutus pici de kesin sacli biriydi.kel kel olana yapmazdi bunu.aslinda sendemi brutuz derken sacin var karizmasin git kari kiz pesinde kos neden doldurusa geldin de bicak attin bana. yani hadi onlar kel sendemi  brutus dedigide rivayetler arasindadir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2022, 12:20:20 »

Elon Musk a çok şaşırdım neden fut yani abi para da olsa bazı şeyler olmuyor demekki😀😀

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2022, 13:12:00 »
Elon Musk a çok şaşırdım neden fut yani abi para da olsa bazı şeyler olmuyor demekki😀😀
Adamın saçı erkenden (bizim gibi) dökülmeye başlamış. 24'lere doğru iyice önü açılmış. Dolayısıyla o zamanlarda da FUT vardı. Yapıştırmış direkt. Saçlar müthiş şimdi adamın.

Alvin Bey

• Full Member
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2022, 17:50:06 »
saç naklinin gelmesi lazım artık

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2022, 22:02:18 »
ha ölüme çare bulmuşsun ha kelliğe bence aralarında hiç bir fark yok neden şaşırıyorsunuz ki.insan hücrelerden ibaret değilmi sonuçta hücreyi ölümsüz yaparsan insanıda ölümsüz yaparsın .saç hücresininde belli bir ömrü var sonuçta aynı insanında belli bir ömrü olduğu gibi burda olay bazı kişilerde saçın ömrünün daha kısa olması ama aslında olay genetik .insan yaşlanması ve ölüm zamanınıda bir nevi genetiği belirliyor aynen bir köpeğin yada karganın yaşam ömrü gibi genetik yaşam süresinide belirliyor.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2022, 22:11:01 »
ha ölüme çare bulmuşsun ha kelliğe bence aralarında hiç bir fark yok neden şaşırıyorsunuz ki.insan hücrelerden ibaret değilmi sonuçta hücreyi ölümsüz yaparsan insanıda ölümsüz yaparsın .saç hücresininde belli bir ömrü var sonuçta aynı insanında belli bir ömrü olduğu gibi burda olay bazı kişilerde saçın ömrünün daha kısa olması ama aslında olay genetik .insan yaşlanması ve ölüm zamanınıda bir nevi genetiği belirliyor aynen bir köpeğin yada karganın yaşam ömrü gibi genetik yaşam süresinide belirliyor.
Bu görüşe katılmıyorum. Astım hastalığı da kalıtsaldır, çevresel faktörler de etkileyebilir. Fakat bu hastalığı inhaler kullanarak, disk kullanarak, gerekli medikalleri kullanarak sanki hiç astım değilmişsin gibi yaşayabiliyorsun hayatını.

Biz de bundan bahsediyoruz. Evet kalıtsal olarak hassas olan saç köklerimiz var. Ama buna karşın bir şey olmalı, yapılmalı ki bu hassasiyeti counter etsin.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 16 Mart 2022, 00:07:16 »
 dr zarev.zır kelleri orman gibi kapamış.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 17 Mart 2022, 22:30:35 »
Bu görüşe katılmıyorum. Astım hastalığı da kalıtsaldır, çevresel faktörler de etkileyebilir. Fakat bu hastalığı inhaler kullanarak, disk kullanarak, gerekli medikalleri kullanarak sanki hiç astım değilmişsin gibi yaşayabiliyorsun hayatını.

Biz de bundan bahsediyoruz. Evet kalıtsal olarak hassas olan saç köklerimiz var. Ama buna karşın bir şey olmalı, yapılmalı ki bu hassasiyeti counter etsin.

Kellik bir hastalık değilki benzetmen doğru olsun.
Bir saç hücresinden bahsediyoruz .hasta olduğu için ölmüyor ,genetik olarak kendine bir ömür biçildiği için ölüyor.bakış açını değiştir.

Facebook Twitter Instagram