Merhaba 10 Mart itibari ile bende uzun zamandır planladığım fakat bir türlü karar veremediğim saç ekimi operasyonumu en sonunda Medeks Hair Center da yaptırdım.
Karar verme aşamasında en etkili faktör bu forum oldu gerek izlenimlerim gerek yaptıran arkadaşların yorumları sayesinde Gökhan bey ile görüşme talebim oldu .
Tüm sorularıma tatmin edici cevaplar aldım rahat ve kendinden emin tavırları beni ikna etmeye yetti açıkçası ..
10.03.2022 tarihinde opereasyon gerçekleşti .
Genel olarak bahsetmek gerekirse sabah işlemlerin tamamlanmasının ardından kan tahlillerim yapıldı ..
Lokal anestezi aşaması beni düşündüren en sıkıntılı kısımdı Gökhan beyle bunu görüşme esnasında paylaşmıştık basınçlı lokal anestezi ile yapacağını soyledi anestezi işlemini ve gerçekten korktuğun gibi olmadı oldukça konforlu ve acısız geçti fazla korkutmuşlar beni sanırım .
Merkezde 3 ayrı ekip var benim alım ve kanal açımı işlemimi talip bey gerçekleştirdi ön çizgi Gökhan bey tarafından çizildi ve bir hayli uğraştı beni tatmin etmek için şakak bölgelerindeki açıklıktan dolayı çok rahatsızdım genel anlamda içime sinen bir ön hat oluşturdu ekim sırasında göktuğ bey ve Aleyna hanım bana eşlik etti ..Hepsine buradan teşekkürlerimi iletiyorum..
Merkezde ki tüm çalışanlar işinde tecrübeli ilgili ve oldukça neşeli arkadaşlar ..Bu işlem için 13.000 TL ödedim merkez sabit fiyat çalışıyor ..
Operasyon günü oldukça kalabalık bir ortam vardı gerek hasta yakınları ,gerek daha önce işlem yaptıranlar ,gerekse görüşme talepleri aktif çalışan bir merkez o sebeple biraz daha büyük bir çalışma alanı olması gerektiğini düşünüyorum diye Gökhan bey ‘e naçizane beyanda bulundum :)Mayıs itibari ile yeni yerimizdeyiz tadilatı devam etmekte olan yerlerine geçeceklermiş buradan bilgisini vermek istedim fiyat artarsa şaşırmam...
İşlem öncesi ve sonrası resimlerimi ekte paylaşacağım yorumlarınız benim için önemli ...