Gönderen Konu: 10 Temmuz 2015 Serotonin Hoca 4100 Greft  (Okunma sayısı 15418 defa)

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4100 greft seretonin hocaya saç ekımım temmuz 10
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2015, 03:37:40 »
ayrıca kullandıgım tedaviler
miracle losyon (elseve arginen içine 1 kutu diane 35-3 kutu aldactone-1 dekort ampul)
azalderm krem-ketoral krem
solgar biotın 5000
mınoksil-dutasteride (mınoksılın ıcıne 10 adet avodart kapsul)
konazol şampuan (haftada 2 kez)
dermoreller 0.5 mm (haftada 2 kez )

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2015, 05:15:37 »
115 günlük sonuç bence gayet iyi bu hızla giderse 6 ay yani 180 gün dolduğunda çok tatminkar bir sonuç ortaya çıkabilir, serotonin hoca manuel ekim mi yapıyor yoksa micromotorla mı acaba?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2015, 05:37:22 »
Aramıza hoşgeldin..Benden 3 gün sonra ektirmişsin ve greft sayılarımız aynı..Sonucunun takipçisi olacağım..

Ekimindeki greft sayısı saç sorunun çözebilecek nitelikte..Eğer hepsi çıkarsa güzel bir sonuç alabilirsin..Ancak buna rağmen bu kadar ağır bir tedavi yöntemine gitmene anlam veremedim..Çok iyi biliyorsundur ki, Minoxidil ön bölgede pek etkili olmuyor, kremlerle destekliyorsun ama ben minoxidilin sende bir etkisini göremedim..Hele ki Dermaroller kullanman, ekim sürecini olumsuz etkileyebilir ve köklere zarar verebilir.Dermaroller ve Minoxidil kullanımını eleştiriyorum..115 günlük fotoğrafını açmadan önce daha iyi bir sonuç bekliyordum. Beklentim tamamen ilaçlardan kaynaklı olarak yüksekti..Benimde kafamda vardı acaba tedavilerle bu süreci geçirsem nasıl olurdu diye, pişman olmadığıma karar verdim.

Onun dışındaki uyguladığın ilaçlar gayet yerinde ve koruyucu nitelikte..Keşke ekim sonuçlarını bekleyip, ortaya çıkacak tabloya göre tedavi yoluna gitseydin en azından gereksiz ilaç kullamının önüne geçebilirdin..Ben ekim sonucundan tatmin olmazsam eğer, miracle veya diğer tedavi yollarını denemeyi planlıyorum.

Yazdıklarım tamamen ilaç odaklıydı sakın ola ki moral bozukluğu gibi algınlamasın..İlaçlardan ötürü sürecin hızlanacağını düşünmüştüm..Ekiminde şakaklara yoğunluk verilmiş ve yoğun ekilmiş..Arkaya doğru seyrekleşen çoğumuzdaki gibi klasik ekim yapılmış..Gidişatımız birbirine yakın görünüyor..4 ayı doldurmak üzereyiz..Artık önümüzdeki her geçen gün artışlar olur ve 1-2 ay içerisinde bir sıçrama yaşayacağımızı düşünüyorum..Dilerim fotolarını sürekli paylaşırsın :)

Kafamdaki bir kaç soruyu sormak istiyorum..

1-) Aynı miktarda greft ekildiğinden ne kadar süre işlem yapıldığını merak ediyorum..Ekimin saat kaçta başladı? Kök alımı, kanal açma ve saç ekim süresi kaç saat sürdü?

2-) Şok dökülme ne oranda oldu? Son fotoğraftakiler yeni çıkışlar mı?

Son olarak da fotoğrafları mesaj yazarken ekler ve diğer seçeneklerden dosya seç diyerek kolaylıkla yükleyebilirsin..Hızlıresim sitesinden yüklenilen fotoğraflar bir kaç yıl sonra kendiliğinden yok olabilir ve bizden sonra araştıran kişilere fayda sağlamayabilir..

Güzel sonuçlar alman dileğiyle..
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

osmanyucel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 10 Temmuz 2015 Serotonin Hoca 4100 Greft
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2015, 17:40:54 »
Arkadasım merhaba bende sacımtedavısı sıtesınden uyelık yaptım buraya serotonın hocayı orada sıkı takıp edenlerdenım bır arkadasım bızzat kendısı gıttı yaptırdı dıger sacını ektırme fırsatı bulan arkadasların takıplerınıde yaptım guzel sonuclar gelıyor ınsallah senınde ıyı olacaktır.Ancak yanlıs anlamazsan sana bısey sormak ıstıyorum dıger fırumdan olan tanıyan goren varsa bılgı verırse sevınırım bu ekım tarzı serotonın hocanın ıslemıne hıc benzemıyor ekımerınde hem zıkzak teknık kullandıgını bılıyorum hemde hıc bu kadar kanlı oldugunu gormemıstım amelıyatını aynı kısının yaptıgına emınmısın ? ( Lutfen yanlıs anlama benı dostum merak )

Ekım guzel tepeler nasıldı bosmuydu bılmıyorum bıraz az gıbı sonucta on tarafta yogun ama tepe ne olacak ?
Kullandıgın ılaclarda ıron dedıgı gıbı evet faydalı ama fazla degıl mı bunuda bence doktoruna danıs.Hayırlı olsun kardes

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Kasım 2015, 17:57:00 »
yanlış anlayacak birşey yok evet bıraz kanlı ekım oldu benden kaynaklanan bır neden bu sporcu oldugum ıcın bıraz zorlandılar fakat koklerın tutması acısından daha iyi oldugu nu soyledıler.İlaçlar konusuna gelirsek zaten mınoksili hoca tavsiye ettı surecı hızlandırmak için diğer tedaviler için de danışdım tabi zarar görmeyecegımı faydasını da görebilicegımı soyleyıp bana bıraktı.Dermoreller konusu ise gene hocanın bılgısı dahılınde normal de 1 mm alacaktım kendısı 0.5 mm önerdi onu kullanıyorum.ön bölge ve vertexe sıkı çalısıldı aslında belkı sana az gelmıs olabılır dogrudur.
ironun sorularını cevaplayım
1)ekım yaklasık 10 cıvarında başladı akşam 18:30 gibi bitti
2)şok dökülme baya ağır oldu hepsi döküldğ
3)son fotograftakıler yenı cıkıslar evet

osmanyucel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2015, 18:00:13 »
Kanlı olunca ıyı beslendıgını duydum ama ekım seklı ve bu sekılde kan serotonın hocanın hıc bır hastasında gormemıstım bunada tanık olduk.Belkıde bana tepe az gemıs olabılır sana bol sans hayırlı olsun.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Kasım 2015, 18:00:37 »
senin sonuç çok iyi olacak gibi görünüyor bu günde bu saç yani 1...2....ay sonra sonuç süper olur

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2015, 18:05:47 »
teşekkürler kardeşim inşallah.

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2015, 18:20:09 »
Hocam simdiden saclar masallah güzel duruyor ;) 1/2 aya cikanlar ve sacin alacagi hacim ile güzel bir tablo cikcak insallah.

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2015, 18:24:15 »
Çok saol kardeşim ben aslında biraz geriden geldiği düşünüyorum Sürecin yavaş ilerlediğini inşallah dediğin gibi olur

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Kasım 2015, 19:06:38 »
Çok saol kardeşim ben aslında biraz geriden geldiği düşünüyorum Sürecin yavaş ilerlediğini inşallah dediğin gibi olur

Ben cok fazla tecrübeye sahip degilim ama görünen köyde klavuz istemez bee kardes ;) Sürec yavas ilerliyorda olsa simdiden diyebilirimki ileriki günlerde daha güzel olacak insallah.Yavas olsun temiz olsun öz olsun  ;)

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2015, 19:10:43 »
Çok saol kardeşim inşallah herkes bir gün bu sıkıntıdan kurtulur yorumun için teşekkürler tekrar

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2015, 03:21:06 »
Bunlar da bugun çektiğim Fotoğraflar

dostking

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2015, 11:37:11 »
Serotonin beyin hastasıyım kendisine ulaşamıyorum.

Facebook Twitter Instagram