Aramıza hoşgeldin..Benden 3 gün sonra ektirmişsin ve greft sayılarımız aynı..Sonucunun takipçisi olacağım..
Ekimindeki greft sayısı saç sorunun çözebilecek nitelikte..Eğer hepsi çıkarsa güzel bir sonuç alabilirsin..Ancak buna rağmen bu kadar ağır bir tedavi yöntemine gitmene anlam veremedim..Çok iyi biliyorsundur ki, Minoxidil ön bölgede pek etkili olmuyor, kremlerle destekliyorsun ama ben minoxidilin sende bir etkisini göremedim..Hele ki Dermaroller kullanman, ekim sürecini olumsuz etkileyebilir ve köklere zarar verebilir.Dermaroller ve Minoxidil kullanımını eleştiriyorum..115 günlük fotoğrafını açmadan önce daha iyi bir sonuç bekliyordum. Beklentim tamamen ilaçlardan kaynaklı olarak yüksekti..Benimde kafamda vardı acaba tedavilerle bu süreci geçirsem nasıl olurdu diye, pişman olmadığıma karar verdim.
Onun dışındaki uyguladığın ilaçlar gayet yerinde ve koruyucu nitelikte..Keşke ekim sonuçlarını bekleyip, ortaya çıkacak tabloya göre tedavi yoluna gitseydin en azından gereksiz ilaç kullamının önüne geçebilirdin..Ben ekim sonucundan tatmin olmazsam eğer, miracle veya diğer tedavi yollarını denemeyi planlıyorum.
Yazdıklarım tamamen ilaç odaklıydı sakın ola ki moral bozukluğu gibi algınlamasın..İlaçlardan ötürü sürecin hızlanacağını düşünmüştüm..Ekiminde şakaklara yoğunluk verilmiş ve yoğun ekilmiş..Arkaya doğru seyrekleşen çoğumuzdaki gibi klasik ekim yapılmış..Gidişatımız birbirine yakın görünüyor..4 ayı doldurmak üzereyiz..Artık önümüzdeki her geçen gün artışlar olur ve 1-2 ay içerisinde bir sıçrama yaşayacağımızı düşünüyorum..Dilerim fotolarını sürekli paylaşırsın
Kafamdaki bir kaç soruyu sormak istiyorum..
1-) Aynı miktarda greft ekildiğinden ne kadar süre işlem yapıldığını merak ediyorum..Ekimin saat kaçta başladı? Kök alımı, kanal açma ve saç ekim süresi kaç saat sürdü?
2-) Şok dökülme ne oranda oldu? Son fotoğraftakiler yeni çıkışlar mı?
Son olarak da fotoğrafları mesaj yazarken ekler ve diğer seçeneklerden dosya seç diyerek kolaylıkla yükleyebilirsin..Hızlıresim sitesinden yüklenilen fotoğraflar bir kaç yıl sonra kendiliğinden yok olabilir ve bizden sonra araştıran kişilere fayda sağlamayabilir..
Güzel sonuçlar alman dileğiyle..