Gönderen Konu: AKL Kök Hücre Tedavisi (Daha çok görülmesi için konuyu burdan açıyorum)  (Okunma sayısı 6731 defa)

grkn353535

• Yeni üye
  • *
Sizin paylaşımlarınızı neden silelim doğruyu yanlışı konuşuyoruz  bize yanlış gelen size de yanlış gelmesi gerekmez.

Ama kendi sağlıklı süreciniz için bence en doğrusu siz de süreciniz sonlanmadan bu işlemlere merkeziniz hariç bulaşmayın. Anlayamazsınız bu durumda hangisi başarı sağladı ya da sorun olursa hangisi sorun yarattı.

Ama merkez dr söyle bir prosüdürmişletebilir
Sorumluk almam uygularım tarzında çünkü pahalıymış dediğiniz gibi
Belki bir orta yol bulunur bu duruma
Suç işlemişim ya sizin söylediğinize göre bende iletiyi silemiyorum ya onun için dedim siz moderatorsunuz sonuçta bana göre benim ekim merkezim herseyi başından sonuna kadar mükemmel şekilde götürdü.
Kaldı ki arkadaşlar bir çok kisi ekim yaptığı merkezle farklı şehirlerde olduğu için prp mezoterapi vb.uygulamaları farklı yerlerde yaptırıyor. Bunlar için hiçbir merkez suçlanamaz kaldı ki ekim yaptırdıktan sonra bile sonucu belirleyici bir takım uygulamalar bizimle ilgili tüm bunlarla birlikte hiç bir merkez suclanamaz bence. Ama diyebilirler ki bu tedaviye uygun değilsiniz şu anda gerekli değil başka tedaviler daha iyi olabilir vb... benim için problem değildi. Ama dediğim gibi sizler hatalı oldugumu söylüyorsanız bir bildiğiniz vardır tabi. Bende eleştiriye açığım..

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum adamlar ticari olarak yaklaşsa hemen yapalım derlerdi. Saç ekimi bir süreç ve 1 yıla yakın sürüyor tam sonucun alınması. Sana bu işlem yapılsa şimdi ve harika bir sonuç alınsa,
1. Yapılan ekim mi yoksa kök hücre mi başarılı oldu ?
Başarısız olursa eğer,
2. Ekim sonucu mu başarısız oldu, yoksa bu işlem nedeniyle mi sonuç olumsuz oldu diye sorgulanacaktı.

Bence şikayet etmektense teşekkür etmen daha doğru olur diye düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Suç işlemişim ya sizin söylediğinize göre bende iletiyi silemiyorum ya onun için dedim siz moderatorsunuz sonuçta bana göre benim ekim merkezim herseyi başından sonuna kadar mükemmel şekilde götürdü.
Kaldı ki arkadaşlar bir çok kisi ekim yaptığı merkezle farklı şehirlerde olduğu için prp mezoterapi vb.uygulamaları farklı yerlerde yaptırıyor. Bunlar için hiçbir merkez suçlanamaz kaldı ki ekim yaptırdıktan sonra bile sonucu belirleyici bir takım uygulamalar bizimle ilgili tüm bunlarla birlikte hiç bir merkez suclanamaz bence. Ama diyebilirler ki bu tedaviye uygun değilsiniz şu anda gerekli değil başka tedaviler daha iyi olabilir vb... benim için problem değildi. Ama dediğim gibi sizler hatalı oldugumu söylüyorsanız bir bildiğiniz vardır tabi. Bende eleştiriye açığım..

En baştaki sorun olabilecek resmi o yüzden sildim dostum sana hatalısın demek istemiyorum
Seninde mantıklı bir açıklaman oldu çünkü
Ama merkezin davranışı doğru

Bu işlem prp vr mezoterapi gibi basit bir işlem değil sanırım. Malum biz de yeni yeni takip ediyoruz bu işlemi

Dediğim gibi belki merkez bu yönde bir çalışma yapıp bu işlemi sorumluk almadan hastaya anlatacak sekilde yapa bilir diğer merkezlerde saç ektirmiş ve saç ekimi süreci bitmemiş kişilere dediğiniz gibi fiyat daha uygunsa.
Global Moderator

grkn353535

• Yeni üye
  • *
En baştaki sorun olabilecek resmi o yüzden sildim dostum sana hatalısın demek istemiyorum
Seninde mantıklı bir açıklaman oldu çünkü
Ama merkezin davranışı doğru

Bu işlem prp vr mezoterapi gibi basit bir işlem değil sanırım. Malum biz de yeni yeni takip ediyoruz bu işlemi

Dediğim gibi belki merkez bu yönde bir çalışma yapıp bu işlemi sorumluk almadan hastaya anlatacak sekilde yapa bilir diğer merkezlerde saç ektirmiş ve saç ekimi süreci bitmemiş kişilere dediğiniz gibi fiyat daha uygunsa.
Dostum bende hatalı olabilirim sorun o değil ki
sadece bu yaklaşım tarzı kendi açımdan hoş bir tarz gelmedi yine teşekkür ederim😊👍

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hocam bence farklı bir merkezin sürecini desteklemek istememişler. Konu aslında bu kadar basit :). 1 sene işlem yapmıyoruz demekle bunu zaten ifade etmişler. Kendi tercihleridir ve saygı duymak gerekir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

grkn353535

• Yeni üye
  • *
Hocam bence farklı bir merkezin sürecini desteklemek istememişler. Konu aslında bu kadar basit :). 1 sene işlem yapmıyoruz demekle bunu zaten ifade etmişler. Kendi tercihleridir ve saygı duymak gerekir.
Hocam beni bir tek sen anladın teşekkür ederim🤣🤣
tabikide saygı duyuyorum ayrıca.

Eksi sözlük

• Sr. Member
Olay seni anlama durumu değil sen evet kendin için mantıklı şekilde davranmışsın başkan seni anlıyorum daha ucuza aynı işlemi hemde sonuçta Akl kaliteli bir merkez yaptırmak için görüşmen gayet normal ve haklı bir neden. Ama onların da bu sekilde davranması bence doğru bir yaklaşım bunuda kabul etmek gerek bence dürüst ve etik davranmış akl sonuç olarak kendi yaptıkları işlemin başarısını onlarda anlayamaz bu durumda. Tabi sizin şikayet edicem demeniz hoş olmamış onlarada hak vermeliydin.

şu da var bence yapsınlar bir kılıf bulup çünkü çok talep var bu işleme

Facebook Twitter Instagram